- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
Arkadaşlar ben bugün erkenden rest yaptım bi takım belirtilerim olduğu için heyecanlandım ve yaptım. Her zamanki gbi tek çizgi çıkacak dye beklerken ikinci çizgi çıktı ama çk silik sonra kayboldu hemen. Belirti olarakda aşırı mide bulantısı ve meme uçlarında kaşıntı var. Eşimin dediğine göre göğüslerinde büyümüş. Ne dersiniz bu duruma yarın tekrar test yapayımmı bekliyim mi ?
Merhabalar :)
Bende ovu testine göre dün akşam yumurtladım
İnşallah birlikte hayırlı haberleri veririz :)
Bu arada ben iyiym burda zaman geçiriyoruz işte sen nasılsın ?
Nelerle meşgul oluyorsun bakalım ?
Bodrumda sezon açıldı ya çok yoğunum işle meşgul oluyorum canım. Ben ayın 3 ünde yumurtlayacağım ortalama bakalımmm beklemedeyim.Herkese hayırlı kandiller...
Canım bende de ikinci çizgi çıkıp kayboldu ve hamile değildim. Gecikmen var mı? Bence bekle.
Kızlar test yaptım sonucu bekliyorum Cook dua edinn :)
Bir gun onceki silik di dun ilk kez gordum net gibi bugun daha yapmadim testu fotograf yuklemeyi bilmiyorum ya bilsem yuklerdim bugun 7 de yapacam bakalim nasil cikacak ama sanki akintim falan kesildi gibi dun coktu mesela Ya boyle hevesle basladigim seylerde hep bi aksaklik yasaniyo keyfim kaciyo sonra ama napalim vardir bunda da bi hayir yarin sabahi hic dusunmemistim ama sagol hatirlattigin icin nasipse deneyelim
Merhaba kizlar.. ya bugun 5-6 gundur adetm gecikti 3 kere idrar testi yaptim ama negatif. Hamilelik belirtilermde var ama bu idrar testleri niye negatiffidrar testinde negatif cikip hamile oldugunu öğrenen varmi kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
s.a hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
uhibbikecim ovu testini bende merak ediyordum pozitifi görmüşün.inş bu ay müjde verirsin canım.
Arkadaşlar ben bugün erkenden rest yaptım bi takım belirtilerim olduğu için heyecanlandım ve yaptım. Her zamanki gbi tek çizgi çıkacak dye beklerken ikinci çizgi çıktı ama çk silik sonra kayboldu hemen. Belirti olarakda aşırı mide bulantısı ve meme uçlarında kaşıntı var. Eşimin dediğine göre göğüslerinde büyümüş. Ne dersiniz bu duruma yarın tekrar test yapayımmı bekliyim mi ?
Bodrumda sezon açıldı ya çok yoğunum işle meşgul oluyorum canım. Ben ayın 3 ünde yumurtlayacağım ortalama bakalımmm beklemedeyim.Herkese hayırlı kandiller...
Gecikmem olmadı daha 7 si batım aslında ama 10 u na kadar olabilir de değişiyo
evet geliyorum:) ama uygulamıyorum ateş yöntemini. iltihaplı romatizma hastasıyım, ara ara ateşlenmelerim zaten oluyo diye, uygulayamıyorum o yöntemi.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, ismini görüyordum bizim sayfada ondan sordum:)
evet:) arada bakıyorum kim napmış hamile kalan var mı diye. çünkü, eski topiklerden oraya geçen çok arkadaş oldu. onları merak ettiğim zaman bakıyorum girip. çoğu kişide hamile kaldı zaten. hayırlısı ile sıra bize de gelse
İnşaallah canım sıra sana da gelecek tez vakitte
inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
adaçayı ve hayıt içtim demişsin. biraz anlatır mısın. nezaman başladın içmeye bunları ve nezaman kestin, ne sıklıkla içtin? bi de bu adaçayı aktardan mı alınması gerekiyo. paketliler işe yarar mı? hayıt hiç bilmiyorum. onu da aktardan alıp çay gibi mi yapmak gerek. çok soru sordum dimi
Sor canım sor:) bende sora sora öğrendim:) adaçayınıda hayıtıda aktardan alıcaksın, ikisinide adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksın, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak sıcak suya koyacaksın beş dk. bekletip süzüp içiceksin günde bir bardak, bir tatlı kaşığı hayıtı bir bardak sıcak suya koyacaksın 15 dk. bekletip süzüp içeceksin günde bir bardak, ikisinide aynı anda yapabilirsin birini sabah birini akşam içersin, tok aç farketmez ama ben tok içtim aç karnına içemiyorum öyle şeyleri, inşallah şifa olur
ozaman bi dahaki reglimden sonra başlayıp yapayım. hem de eşime de kaju falan yedireyim ben de:) kajuyu ben de duymuştum ama bi türlü alıp yedirmedim. tembelim galiba birazçoook saol canım benim. her ay yeni umut işte napçaksın.
ya yazamadım kusura bakma kandıl programına gıttım gec geldım derken kaynadı zaten hayırlı haberler de yok dr negatıf dedı adetın 1 hafta gecıkırse gel belkı gec döllenme olmustur dedı beklıcez bakalım belkı adet olurum hıc olacakmısım gıbı hıssetmıyorum ama hayırlısı artık:)mmsssss çatlattın beni burda haaa
ya yazamadım kusura bakma kandıl programına gıttım gec geldım derken kaynadı zaten hayırlı haberler de yok dr negatıf dedı adetın 1 hafta gecıkırse gel belkı gec döllenme olmustur dedı beklıcez bakalım belkı adet olurum hıc olacakmısım gıbı hıssetmıyorum ama hayırlısı artık:)
değerin kaç çıktı???
Allahım şu mübarek gecenin hürmetine hayırlı haberlerle dönmeti nasip eylesin sana inşallaahh
Bende pozitif çıktıgı akşamı degerlendiremedim maalesef sabah yaptım hayırlısı olsun hakkımızdaaa
Kanda bile geç ögrenenler var ama bu demek degildir ki sende kesin hamilesin bence bekleyebliyorsan bi iki gün daha bekletip öyle yap...ya da direk kan testini yaptır...
İnşallah müjdeyi verirsin
A.s amiiinnnn cümlemize inşallah :)
seninde kandilin mübare olsun..
Seni burda görmek ne güzel :)
Ovu testinde pozitif gördüm ama çok da iyi degerlendiremedim tabi ki nasip hakkımda hayırlısı olsun inşallaah :)
Bat ına daha 8 gün var bence idrar da çıkması zor yanıltıcı olabilir
umarım belirtilerinde psikolojik degildir de hayırlı haberi versin :)
Bence test için en azından 3 4 gün daha bekle :) (zor olucak beklemek biliyorum ama daha dogru olur belki :) )
Hadi bakalım önümüzde ki günler daha da yogunsun yani :)
İnşallaahh bu ay müjdeyi verirsin sende :)
2 ydi ya 1 e düşmüs :) mevsım degısıklıgı yada stres den de adet gecıkır takma kafana dedı dr o yuzden takmıyormus gıbı yapıyorum:)