Arkadaslar dun ovulasyon testin de ilk cift cizgiyi gordum ama calisma olmadi bugunde olmayacak yarin aksama kacirirmiyim ki gunu
Biliyorum canım listnn başından itibaren kopyaladım ya ayrı ayrı yazmadım ondan :)
İnşalah hayırlı bi zamanda sende müjdeyi alırsın şu mübarek günün hürmetine :)
Bir an önce adet olup şu testi yaptırmak istiyorum.
Belirsizlik en kötü şey ya
Haklısın seni anlıyorum
"en kötü karar kararsızlıktan iyidir " lafını çok severim çok dogru
İnşallah tez zamanda gönlünü ferahlatacak haberleri alırsın arkadaşım
Kesinlikle canım. Böyle canım çok yanıyor.
Senin bildiğin yöntem ne CNm anlatirmsn?Bunu benim eltim de söylüyordu ne kadar doğru bilemiyorum.
Ben de bir hesaplama yöntemi biliyorum ama başka bir konudaki saçma sapan olaylar yüzünden artık hesaplamıyorum.
İki çizgin net miydi ? Yani en pozitif akşam mıydı ? eğer öyleyse pozitif çıktıktan 24 -36 sonra çatlayıp en fazla 24 saat yaşıyormuş bu hesaba göre bi ihtimal kaçırmamış olabilirsin ama eger mümkünde yarın sabah çalışma yapsan iyi olur hem sabah saatleri daha iyimiş :)
Senin bildiğin yöntem ne CNm anlatirmsn?
Hmm tamam. CanimCanım anlatılarak anlaşılmaz yanımda olman lazım anlaman için.
Kızlar test yaptım sonucu bekliyorum Cook dua edinn :)
Merhaba kizlar.. ya bugun 5-6 gundur adetm gecikti 3 kere idrar testi yaptim ama negatif. Hamilelik belirtilermde var ama bu idrar testleri niye negatiffidrar testinde negatif cikip hamile oldugunu öğrenen varmi kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım ben pozitif düşünüyorum hamdolsun bu sefer kötü bir his yok eşim işte erkek malumİlk kez duydum ilginçmiş :)))
Bende öyle eşimakşam eve geldi yüzümde sebebsiz gülümsemee :)))
yumurtluyorum dedim hadi yaaa falan dedi :))
O da şaşırdı tuhaf ya :)
Rabbim emeklerimizin mükafatını versin inşallah :)
wuuuuu bilmediğimiz neler varmış :)
İnşallah ben ve burdaki herkes peşinden gelir :)
Rica ederim biri öüjde versin kutlıcam diyodum :)
Ama lütfens ende eşinde olumsuz düşünceleri bi kenara bırakıp bu anın tadını çıkarın :)
seninde kandilin mübarek olsu :)
Bu ateş tablolarından hiçbişey anlamıyorum
bu ay da adet olursam bi daha ki ay ateşi denicem o zaman bol bol soru yagmuruna tutarım seni :))
sağol canım aminHerkeseee hayırlı sabahlaaarr :)
Hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar:)
Rabbim şu mübarek ayların ve gecelerin hürmetine hayırlısı ile hepimize en tezden müjde verebilmeyi nasip etsin...
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı, gönlümüzde razı olanı da hakkımızda hayırlı eylesin inşallaaaahhhhhhh :)
sağol canım aminKandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eder insallah
canım daha yapmana gerek yok çatlamıştırsınArkadaşlar malum ben ovu testi kullanıyorum 19.gün tam pozitif 20 de pozitif gibi dün akşamda 21.akşam 2.cizgi var ama silikleşmeye başladı...sizce teste devam ediyim mi?
sağol canım darısı başına inşaallahCanım ya gerçekten çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)
tatil malum:) herkes dışardadır bizde gezdik geldik:) sana da iyi gezmelerBugün pek bi sessiz burası ya huuu :)
Ben de öyle bi ruh hali var ki :)
Havdan mıdır yoksa sesizlikten mi bilmem sanki haftasonu gibi hissediyorum :))
Neyse arkadaşlar bende eşimle dışarı çıkıyorum...İnşallah hepinizin günü musmutlu ve huzurlu geçer :)
Allaha emanet olunnnn :)
mms hayırlı haberlerinii bekliyoruz akşamaaaaa
olsa çıkardı tabi geç döllenmede olabilir biraz daha bekleMerhaba kizlar.. ya bugun 5-6 gundur adetm gecikti 3 kere idrar testi yaptim ama negatif. Hamilelik belirtilermde var ama bu idrar testleri niye negatiffidrar testinde negatif cikip hamile oldugunu öğrenen varmi kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu kullanıcı ismindeki kalplerin üstündeki yazıları nasıl yazıosunuz ben bir türlü yapamadım?
kullanıcı kontrol paneli
profilimi düzenle
orada yaşadığınız yer yazan yerin altında isteğe bağlı bilgiler var
orada kişisel rütbe var
kutucuğa istediğini yaz
değişiklikleri kaydet