Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Arkadaslar dun ovulasyon testin de ilk cift cizgiyi gordum ama calisma olmadi bugunde olmayacak yarin aksama kacirirmiyim ki gunu

İki çizgin net miydi ? Yani en pozitif akşam mıydı ? eğer öyleyse pozitif çıktıktan 24 -36 sonra çatlayıp en fazla 24 saat yaşıyormuş bu hesaba göre bi ihtimal kaçırmamış olabilirsin ama eger mümkünde yarın sabah çalışma yapsan iyi olur hem sabah saatleri daha iyimiş :)

Bugün pek bi sessiz burası ya huuu :)
Ben de öyle bi ruh hali var ki :)
Havdan mıdır yoksa sesizlikten mi bilmem sanki haftasonu gibi hissediyorum :))

Neyse arkadaşlar bende eşimle dışarı çıkıyorum...İnşallah hepinizin günü musmutlu ve huzurlu geçer :)
Allaha emanet olunnnn :)

mms hayırlı haberlerinii bekliyoruz akşamaaaaa:KK16:

İki çizgin net miydi ? Yani en pozitif akşam mıydı ? eğer öyleyse pozitif çıktıktan 24 -36 sonra çatlayıp en fazla 24 saat yaşıyormuş bu hesaba göre bi ihtimal kaçırmamış olabilirsin ama eger mümkünde yarın sabah çalışma yapsan iyi olur hem sabah saatleri daha iyimiş :)

Bir gun onceki silik di dun ilk kez gordum net gibi bugun daha yapmadim testu fotograf yuklemeyi bilmiyorum ya bilsem yuklerdim bugun 7 de yapacam bakalim nasil cikacak ama sanki akintim falan kesildi gibi dun coktu mesela Ya boyle hevesle basladigim seylerde hep bi aksaklik yasaniyo keyfim kaciyo sonra ama napalim vardir bunda da bi hayir yarin sabahi hic dusunmemistim ama sagol hatirlattigin icin nasipse deneyelim

Merhaba kizlar.. ya bugun 5-6 gundur adetm gecikti 3 kere idrar testi yaptim ama negatif. Hamilelik belirtilermde var ama bu idrar testleri niye negatiff :KK43: idrar testinde negatif cikip hamile oldugunu öğrenen varmi kizlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar.. ya bugun 5-6 gundur adetm gecikti 3 kere idrar testi yaptim ama negatif. Hamilelik belirtilermde var ama bu idrar testleri niye negatiff :KK43: idrar testinde negatif cikip hamile oldugunu öğrenen varmi kizlarr

İnşallah hamilesindir canım ama 6 günlük gecikmeyle çıkması lazımdı :26:

İlk kez duydum ilginçmiş :)))

Bende öyle eşimakşam eve geldi yüzümde sebebsiz gülümsemee :)))
yumurtluyorum dedim hadi yaaa falan dedi :))
O da şaşırdı tuhaf ya :)
Rabbim emeklerimizin mükafatını versin inşallah :)

wuuuuu bilmediğimiz neler varmış :)

İnşallah ben ve burdaki herkes peşinden gelir :)
Rica ederim biri öüjde versin kutlıcam diyodum :)
Ama lütfens ende eşinde olumsuz düşünceleri bi kenara bırakıp bu anın tadını çıkarın :)

seninde kandilin mübarek olsu :)
Bu ateş tablolarından hiçbişey anlamıyorum :KK9:
bu ay da adet olursam bi daha ki ay ateşi denicem o zaman bol bol soru yagmuruna tutarım seni :))
sağol canım ben pozitif düşünüyorum hamdolsun bu sefer kötü bir his yok eşim işte erkek malum:KK1: canım ateş için değilde ilişki günleri için ekledim:KK34:
Herkeseee hayırlı sabahlaaarr :)
Hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar:)

Rabbim şu mübarek ayların ve gecelerin hürmetine hayırlısı ile hepimize en tezden müjde verebilmeyi nasip etsin...
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı, gönlümüzde razı olanı da hakkımızda hayırlı eylesin inşallaaaahhhhhhh :)
sağol canım amin
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eder insallah
sağol canım amin
Arkadaşlar malum ben ovu testi kullanıyorum 19.gün tam pozitif 20 de pozitif gibi dün akşamda 21.akşam 2.cizgi var ama silikleşmeye başladı...sizce teste devam ediyim mi?
canım daha yapmana gerek yok çatlamıştırsın
Canım ya gerçekten çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)
sağol canım darısı başına inşaallah
Bugün pek bi sessiz burası ya huuu :)
Ben de öyle bi ruh hali var ki :)
Havdan mıdır yoksa sesizlikten mi bilmem sanki haftasonu gibi hissediyorum :))

Neyse arkadaşlar bende eşimle dışarı çıkıyorum...İnşallah hepinizin günü musmutlu ve huzurlu geçer :)
Allaha emanet olunnnn :)

mms hayırlı haberlerinii bekliyoruz akşamaaaaa:KK16:
tatil malum:) herkes dışardadır bizde gezdik geldik:) sana da iyi gezmeler

olsa çıkardı tabi geç döllenmede olabilir biraz daha bekle

kızlar bu kullanıcı ismindeki kalplerin üstündeki yazıları nasıl yazıosunuz ben bir türlü yapamadım?

kızlar bu kullanıcı ismindeki kalplerin üstündeki yazıları nasıl yazıosunuz ben bir türlü yapamadım?

kullanıcı kontrol paneli
profilimi düzenle
orada yaşadığınız yer yazan yerin altında isteğe bağlı bilgiler var
orada kişisel rütbe var
kutucuğa istediğini yaz
değişiklikleri kaydet

kullanıcı kontrol paneli
profilimi düzenle
orada yaşadığınız yer yazan yerin altında isteğe bağlı bilgiler var
orada kişisel rütbe var
kutucuğa istediğini yaz
değişiklikleri kaydet

saol cnm yaptım :KK34:

s.a hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

uhibbikecim ovu testini bende merak ediyordum pozitifi görmüşün.inş bu ay müjde verirsin canım.

Arkadaşlar ben bugün erkenden rest yaptım bi takım belirtilerim olduğu için heyecanlandım ve yaptım. Her zamanki gbi tek çizgi çıkacak dye beklerken ikinci çizgi çıktı ama çk silik sonra kayboldu hemen. Belirti olarakda aşırı mide bulantısı ve meme uçlarında kaşıntı var. Eşimin dediğine göre göğüslerinde büyümüş. Ne dersiniz bu duruma yarın tekrar test yapayımmı bekliyim mi ?

X