Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben bu ay çok rahatım kızlar hiç takmıyorum artık bakalım bu taktiğim tutacak mı

umudunuzu yitirmeyin kızlar bu topikte ümitsizlik yok ona göre

“HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü”
"O yaratandır ve yok tan varedendir." ayetini zikredelim birde iç sıkıntısını gidermek için “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” tesbihini çekmeyi ihmal etmeyelim.

bu ay bende umutluyum zaten doğumdan sonra ilk ayım çörekotu+bal+tarçın formülünü uyguladım ama tiroid sorunum çıktıya çok kararsızım ne düşüneceğimi bilniorum

Bu sabah eşimi uyandırırken biraz uğraştım onunla ve hayalini kurdum 5 yıl sonra çocuklarımla uyandırıcam onu :))
ahh ahhhh ben fenaa hayallerdeyim bu ara

Özegyi epeydir bende görmüyorum ama en son ugradıgında maşallah teslimiyeti ve umudu çok güzeldi salı günü eşi ameliyat olucaktı büyük ihtimal hastanelerle falan ugraşmıştır sonra da ankaraya gidicekti bi müddet daha göremeyiz belki

Benim arkadaşlarımın da öyle 2.cocukları oluyo artık ya da okula başladı kiminin çocugu :)

Bi de şöyle düşün tabi ki bizimde tesirimiz var ama nasibimizde olsaydı düşünmesekte korunsakta gelirdi demekki vakti şimdiymiş

Maşallahhh bunları okumak ne güzel :)
Evet haklısın bu topicte ümitsizlik yooookkkkk inşallaah

Aynen canım yaa :)) bi yandanda umutsuzluk var ama, bata yaklaştıkca hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

Valla ben hayal kırıklıgı yaşama ihtimalimin inadınaaaa hayal kuruyorum :)))
sonunu düşünmeden habire hayallerdeyim bakalım ne olacak sonum :)

hayır bi de bat 13 mayıs olmazsam 15 inde test yapacam diyodum ama yok yoookkk dayanamam en geç battan 3 gün önce yapmazsam iyidir :)))

bu ay bende umutluyum zaten doğumdan sonra ilk ayım çörekotu+bal+tarçın formülünü uyguladım ama tiroid sorunum çıktıya çok kararsızım ne düşüneceğimi bilniorum

çok bilmesemde burdaki arkadaşlardan duydugum triod dire hamileliğe engel degil inşallah sende de ciddi sorun çıkmaz...
O formülü de herkes deniyo faydasını görende cok var inşallah sana da şifa olur

herkeze selam arkadaşlar cemrecim uhibbukecim iiyim ben çok şükür yanlız biz ameliyattan vazgeçtik bi kaç drla daha görüştük ksinlikle ameliyat uygun görmedi bi kac tanesi sperm değerleri çok normalmiş hareketli zayıf olduğu için olmamıştır dedi dr bi ay daha bol bol tavuk balık süt falan içicekmiş soğuk suyla duş falan önerdi ve bir ay sora eğer düşme olursa ozamn ameliyat yapıcağını söledi

:) bakalım görecez 6 mayısa az kaldı şuan herhangi bir adet belirtim yok ama hayırlısı olsun

Hayrli cumalar rabbm hayrli dualrmzi kabul etsin inslh mubarek gecede ruya gordum saglik ocagna baska sikaytlerm icin gidiyordm ve doktor bana hamiledn diyodu degermde 28mis inanamiyoyordum hakkimda hayirlisi
Esim bugün urolojiye gitti bu test detYli degil tek bi teste göre hareket edemeyiz demiş kan verms pazrtesi cikacak 28 mystada sperm testi vercek inslh sonucumuz dha ii cikar bunun icin ne yemesi gerekiysa yedrcem rabbim yardmcimiz olsun dualarnzi eksik etmeyin

inşallah yaaa. o günleri de görürsün canım benim.
yok ben biliom neden böyle olduğumu zaten.
uzun zamandır alışveriş merkezine gitmiyodum kafam rahattı.
hamile ya da çocukluları görmüyodum, herkes ben gibi sanıyodum:) dün gittik.
başladım yine dürtmeye eşimi.
bak 4 taneyi hangi ara yapmışlar.
bak hamile.
bak bu da hamile:)))
bebeğe bak ne tatlııı.
bizim de olsuuun.
vs. vs. vs...
yaramıyo bana artık sosyal ortamlar bunu anladım.

Benden 1 sene sonra evlenen eltimin ikinci cocugu dogdu gecen ay. Ne kadar da kolay hamile kaliyorlar :s

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:)))kulaklarım çınladı bende geldim :)

canııım hoşgeldiin. merak ettik gerçekten. iyi insanmışsın:) ( biliyoduk zaten)
hadi bakalım ozaman yüklenin, doktorun tavsiyelerine. gerek kalmaz umarım ameliyata. sağlıklı beslenin. spor yapın. yürüyün en azından düzenli olarak. yürüyüş vücudun oksijen almasını kolaylaştırıyor ve bütün dolaşımı olumlu etkiliyor. umarım güzel haberlerini alırız.

Ben de iyiyim canim. Yok olmadim canim simdi olmasin zaten yoksa 3.gunu hafta sonuna gelecek ve test aksayacak.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cemrecim çok güldüm yaaaa :)))) kafana takmamaya çalış benim gözümün onunde benden sorakiler bile hamile napalım rabbim herkezin evladını kendilerine bağışlasın olacak canını sıkma görme çocukları kıyafetlere bak kozmetiklere yönel biz kadınız bu ihtiyaçlara bi daldıkmı gözümüz bişiyi görmez :)

hoşbulduk canım sağolasın o sizin iiliğiniz ..valla bizde öle yapcaz ameliyat zaten benim hiç içimden gelmiodu bakalım biraz daha beklemekte fayda var bi ay sora inş yükselme olurda ameliyata gerek kalmaz sen neler yapıosun nasılsın hayat nasıl gidio

:))) evet ama işteeee bazen dozunu kaçırıyorum:)
neyse yaa sabah daha keyifsizdim şimdi daha iyiyim şükür . sizin de katkınız var tabi bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…