Benimde bata 11 gün var sorsan ben bu belirtilerle bugünden hamileyim
Amiiiinnnn cümlemizee inşallah :)
Ya bende bu ay umutlarıma umut ekliyorum hayallere dalıyorum umarım o kadar yükseklerden düşüşüm hızlı olmaz
a.s iyiyim hamdolsun:)
seni de burda görmek daha iyi oldu :)
Sen nasılsın ?
adet oldun mu ?
:) tamam. ama sana kavuşucam bebeğim cümlesi bile çok duygusal geldi.
neyse tamam tamam toparlancam inşallahhh. bu ay sırayla herkes hayırlısıyla hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmm diye bağırsın bu topikte.
özgeden ses var mı merak ediyorum onu da.
Cok guzel anlatmissin.
Ben de dusununce benden iki uc yas kucuklerin 2 cocugu var ne bileyim. Belki de bu kadar ertelemesem daha once tedavi olurdum ve belki simdi anne olurdum.
6 yil daha erken diye erteledim hep. Gerci hala okulum bitmedi. Off offf...
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben bu ay çok rahatım kızlar hiç takmıyorum artık bakalım bu taktiğim tutacak mı
umudunuzu yitirmeyin kızlar bu topikte ümitsizlik yok ona göre
HüvaIIahül-hâlikul-bâriü
"O yaratandır ve yok tan varedendir." ayetini zikredelim birde iç sıkıntısını gidermek için La Havle Vela Kuvvete İlla BilllahilAliyyilAzıym. tesbihini çekmeyi ihmal etmeyelim.
Aynen canım yaa :)) bi yandanda umutsuzluk var ama, bata yaklaştıkca hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
bu ay bende umutluyum zaten doğumdan sonra ilk ayım çörekotu+bal+tarçın formülünü uyguladım ama tiroid sorunum çıktıya çok kararsızım ne düşüneceğimi bilniorum
Bu sabah eşimi uyandırırken biraz uğraştım onunla ve hayalini kurdum 5 yıl sonra çocuklarımla uyandırıcam onu :))
ahh ahhhh ben fenaa hayallerdeyim bu ara
Özegyi epeydir bende görmüyorum ama en son ugradıgında maşallah teslimiyeti ve umudu çok güzeldi salı günü eşi ameliyat olucaktı büyük ihtimal hastanelerle falan ugraşmıştır sonra da ankaraya gidicekti bi müddet daha göremeyiz belki
Benim arkadaşlarımın da öyle 2.cocukları oluyo artık ya da okula başladı kiminin çocugu :)
Bi de şöyle düşün tabi ki bizimde tesirimiz var ama nasibimizde olsaydı düşünmesekte korunsakta gelirdi demekki vakti şimdiymiş
aaaa özgeden bahsettik özge burdaaa ne güzel
Maşallahhh bunları okumak ne güzel :)
Evet haklısın bu topicte ümitsizlik yooookkkkk inşallaah
Valla ben hayal kırıklıgı yaşama ihtimalimin inadınaaaa hayal kuruyorum :)))
sonunu düşünmeden habire hayallerdeyim bakalım ne olacak sonum :)
hayır bi de bat 13 mayıs olmazsam 15 inde test yapacam diyodum ama yok yoookkk dayanamam en geç battan 3 gün önce yapmazsam iyidir :)))
çok bilmesemde burdaki arkadaşlardan duydugum triod dire hamileliğe engel degil inşallah sende de ciddi sorun çıkmaz...
O formülü de herkes deniyo faydasını görende cok var inşallah sana da şifa olur
Bu sabah eşimi uyandırırken biraz uğraştım onunla ve hayalini kurdum 5 yıl sonra çocuklarımla uyandırıcam onu :))
Özegyi epeydir bende görmüyorum ama en son ugradıgında maşallah teslimiyeti ve umudu çok güzeldi salı günü eşi ameliyat olucaktı büyük ihtimal hastanelerle falan ugraşmıştır sonra da ankaraya gidicekti bi müddet daha göremeyiz belki
Benim arkadaşlarımın da öyle 2.cocukları oluyo artık ya da okula başladı kiminin çocugu :)
Bi de şöyle düşün tabi ki bizimde tesirimiz var ama nasibimizde olsaydı düşünmesekte korunsakta gelirdi demekki vakti şimdiymiş
Arkadaslar dun ovulasyon testin de ilk cift cizgiyi gordum ama calisma olmadi bugunde olmayacak yarin aksama kacirirmiyim ki gunu
Bide ben 28 gunluk dongude 11 gun cift cizgi gordum biraz erken mi yumurtluyorum acaba
:)))kulaklarım çınladı bende geldim :)
a.s. cnm şükürler olsun iiyiz sen nasılsın
Amiiiinnnn cümlemizee inşallah :)
Ya bende bu ay umutlarıma umut ekliyorum hayallere dalıyorum umarım o kadar yükseklerden düşüşüm hızlı olmaz
a.s iyiyim hamdolsun:)
seni de burda görmek daha iyi oldu :)
Sen nasılsın ?
adet oldun mu ?
inşallah yaaa. o günleri de görürsün canım benim.
yok ben biliom neden böyle olduğumu zaten.
uzun zamandır alışveriş merkezine gitmiyodum kafam rahattı.
hamile ya da çocukluları görmüyodum, herkes ben gibi sanıyodum:) dün gittik.
başladım yine dürtmeye eşimi.
bak 4 taneyi hangi ara yapmışlar.
bak hamile.
bak bu da hamile:)))
bebeğe bak ne tatlııı.
bizim de olsuuun.
vs. vs. vs...
yaramıyo bana artık sosyal ortamlar bunu anladım.
canııım hoşgeldiin. merak ettik gerçekten. iyi insanmışsın:) ( biliyoduk zaten)
hadi bakalım ozaman yüklenin, doktorun tavsiyelerine. gerek kalmaz umarım ameliyata. sağlıklı beslenin. spor yapın. yürüyün en azından düzenli olarak. yürüyüş vücudun oksijen almasını kolaylaştırıyor ve bütün dolaşımı olumlu etkiliyor. umarım güzel haberlerini alırız.
cemrecim çok güldüm yaaaa :)))) kafana takmamaya çalış benim gözümün onunde benden sorakiler bile hamile napalım rabbim herkezin evladını kendilerine bağışlasın olacak canını sıkma görme çocukları kıyafetlere bak kozmetiklere yönel biz kadınız bu ihtiyaçlara bi daldıkmı gözümüz bişiyi görmez :)