- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi
Kızlar test yaptım ikinci çizgi Varla yok arasında belki sonra belirginleşir yada tamamen kaybolur pek anlayamadım yani:)
Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi
Ya sorma ya hemde nasil hemen esimi aradim deli gibi ben yumurtluyorum diye cocukta sasirdi noluyoruz diye sonra da utandim :)
Canım alakası var çünkü erkekten gelen x spermi kız y spermi erkek bebektir, x spermleri yavaş fakat dayanıklı y ler ise hızlı ama çabuk ölürlermiş, o yüzden eger yumurtlamadan önce yaparsan, yler erken varcak ama yumurta henüz oluşmadıgı için ölecekler ama xler bikaç gün dayanabildiği için yumurtladıgında orada yaşıyor olacaklar. Hatta ilişkiden önce soguk su tutarsa erkek özel bölgesine, oradaki y spermlerini dahada hızlandırır. Kadının yediğiyle alakası varmı bilmiyorum ama yediklerimiz o ortamım pH değerini etkilediği için belki xler asitidik ortamda dayanıyorken y ler bazikte dayanıyordur vs yani sadece erkekten gelen spermle ilgili değil
sağol canım amin, darısı sana inşallah tez vakitte, sanki arkamdan geliceksin
Canım çok duygulandırdın benidün eşime söyledim temkinli yaklaştı çok kaptırma kendini her şeye hazırlıklı ol diğeri gibi olursa üzülürüz dedi bu kutlaman iyi geldi bana o kadar uğraşmışsın ellerine sağlık
Hanımlar bugün kandil hepinizin kandili mübarek olsun, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüzünüzü güldürsün.
Ben ateş ölçerek takip ediyordum yumurtlama günümü 7 aydır, ekimde gebe kaldım aralıkta maalesef düştü boş gebelikti evde düştü operasyon geçirmedim, aradan 4 ay geçti Rabbim tekrar nasip etti, diğer hamile kaldığım ay da bu ayda adaçayı içtim hepinize tavsiye ediyorum ısrarla:) birde hayıtı, eşimede kaju fıstık, yer fıstığı, antep fıstığı, ay çekirdeği, kabak çekirdeği yedirdim ilişki günlerinde her gün bir avuç kadar.
İlişki sonrası sağıma ya da soluma dönüp cenin pozisyonunda en az bir saat yattım.
Bu benim ateş tablom ilişki günlerim AM sabah, PM akşam, X gündüz oluyor:) belik faydası olur sizleresormak istediğiniz bir şey varsa sorun hanımlar elimden geldiğince yardımcı olurum kimse bebek hasreti çekmesin http://www.fertilityfriend.com/home/485115
Kızlar test yaptım ikinci çizgi Varla yok arasında belki sonra belirginleşir yada tamamen kaybolur pek anlayamadım yani:)
Amiiinn :)CANLARIM GÜNAYDINNNNNNNkandilimiz mübarek olsun bu mübarek günler hürmetine ALLAHIM bizleri güldürsün bugün hepimizde birbirimize dua edelim ok öpüorummmm
Adet günüm yarın :)cuma gunü kan testi yaptırsam çıkar degıl mi
Yupppppiiiiiiiiiiiiiiii müjdeler peşpeşeeee :)
Allahım gönlüne göre sorunsuz saglıklı bi şekilde nasip etsin yaaaaaaaaaaaaa :)))
Bence de hamilesin silik çizgi normalde negatifse hiç olmuyooo tecrübe ile sabiittt
Amiiinn :)
Seninde kandilin mübarek olsun...
hepiniz dualarımdasınız :)
Eger özelde yaptırmıcaksan bence bugün yaptır varsa zaten çıkar:)
Ya şimdi saglık ocagına cuma versen pazartesi çıkcak nasıl beklicez o kadaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkeseee hayırlı sabahlaaarr :)
Hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar:)
Rabbim şu mübarek ayların ve gecelerin hürmetine hayırlısı ile hepimize en tezden müjde verebilmeyi nasip etsin...
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı, gönlümüzde razı olanı da hakkımızda hayırlı eylesin inşallaaaahhhhhhh :)
Ya Allah hepinizden razı olsun bugün gideyım ım ki ı saglık ocağı çok kalabalık özele gıdeyım dıyorum ya çıkamazsa üzüleceğim bu kadar heveslendıkten sonra :)
Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Kandilimiz mubarek olsun...
İyi kandiller canım benim.
Dua edelim birbirimize.
*gulbesseker.............20 Nisan..........25 yaşında / 2,5 yıllık evli / otomotiv sektorunde çalışıyor
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
*tbafth.......................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*MERVEDUMAN...........30 Nisan..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
Arkadaşlarrr batları söylerseniz eğer güncelleyeliimmmm
Hayirli kandiller arkadaslar rabbim bu mubarak gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuzn muradini nasip etsin ins mms 01 arkadas hayirli olsun ins hayirli bi haber alisn
Benim bat belli değil daha olmadım adet canım...
Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eder insallah
Merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.
Herkeseee hayırlı sabahlaaarr :)
Hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar:)
Rabbim şu mübarek ayların ve gecelerin hürmetine hayırlısı ile hepimize en tezden müjde verebilmeyi nasip etsin...
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı, gönlümüzde razı olanı da hakkımızda hayırlı eylesin inşallaaaahhhhhhh :)
Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir. Fakat bu oranı doğrulayan kanıta dayalı bilimsel bir araştırma günümüzde yoktur, %75 oranı bilimsel olarak doğrulanmış bir oran değildir. Ayrıca yeni çalışmalarda, X ve Y kromozomlu spermlerin yukarıda bahsedilen farklılıkları göstermediği bilgisayarlı analizlerde saptanmıştır.(http://www.womenist.net/)
Arkadaslar dun ovulasyon testin de ilk cift cizgiyi gordum ama calisma olmadi bugunde olmayacak yarin aksama kacirirmiyim ki gunu