Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

2 ydi ya 1 e düşmüs :) mevsım degısıklıgı yada stres den de adet gecıkır takma kafana dedı dr o yuzden takmıyormus gıbı yapıyorum:)

takmıyormuş gbi derkeeenn :KK43:
Ya hep hayırlısı olsun rabbim nasip ederse olur zaten demiyormuyduk belki de bu ay senin için çok hayırlı degildir...
ama ben hep diyorum kırmızıları görene kadar umut var inşallaaah :)

Pozitif gordugum gece gunduz ertesi gun hic birinde
calisma olmadi bu ay nasipte bebis haberi yok sanirim
Su planli programli isler neden bende hic yolunda gitmez ki
i neyse vardir bundada bi hayir rabbim bi sekilde mani oluyor izin vermiyo vakti var heralde

Hım keyfin kaçtı belli ama insan günü gününe bilipte olmayınca daha fena morali bozluyo ama olsun vardır bunda da rabbimin gizli bi hikmeti...
Bakalım ne hayırlı kapılar açılacak sana da:KK16:

haa sen daha önce de yaptırdın dimi test. düşmesi kötü olmuş. hayırlısı diyelim. bence de takma arkadaşım. önümüzde bir sürü ay var dimi:) Allah ömür verdiği müddetçe kısmette varsa olacak. sarıl kızına tadını çıkar sağlıklı ve mutlu günlerinizin. :KK34: hayat ertelemeye gelmiyor.
reglin de bugündü dimi? gelecek mi bakalım.

hayırlısı artık ya bugun notmal de ama belirti yok sanki düşünmemek lazım unuttum bile:)

günaydın hoşgeldin. nasılsınnn?
benim canım sıkılıyo çok. sanırım artık hem çok fazla istiyor hem de iyice ümitsizleşiyorum bebek olayında.
iki duyguyu aynı anda hissetmek ağır geliyo biraz.

İyiyim hamdolsun ya..
ama sen neden böylesin kiiiiiiiiiiiii :KK43:((
Hani umudumuzu hiç kaybetmicektik zamanı var ve rabbim o zaman nasip edicekti bizeee :KK43:
Bunları unuttuk mu ?

Hadi silkelen seytanın sana vesvese vermesine izin verme lütfeeeeenn:KK16:

İyiyim hamdolsun ya..
ama sen neden böylesin kiiiiiiiiiiiii :KK43:((
Hani umudumuzu hiç kaybetmicektik zamanı var ve rabbim o zaman nasip edicekti bizeee :KK43:
Bunları unuttuk mu ?

Hadi silkelen seytanın sana vesvese vermesine izin verme lütfeeeeenn:KK16:

uufff biliyorum. ama istiyorum işte napim:) bi de, sanki ben hariç herkes hamile kalabilirmiş gibi geliyo. neden bilmiyorum böyle hissediyorum işte.
sanki naapsam olmıcakmış, boşa çabalıyomuşum gibi...

takmıyormuş gbi derkeeenn :KK43:
Ya hep hayırlısı olsun rabbim nasip ederse olur zaten demiyormuyduk belki de bu ay senin için çok hayırlı degildir...
ama ben hep diyorum kırmızıları görene kadar umut var inşallaaah :)

Hım keyfin kaçtı belli ama insan günü gününe bilipte olmayınca daha fena morali bozluyo ama olsun vardır bunda da rabbimin gizli bi hikmeti...
Bakalım ne hayırlı kapılar açılacak sana da:KK16:[/QUO

Keyfim kacmadi diyemem biraz canim sikildi ama napalim vardir bi hikmet Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler.

Kızlar ya bat yaklaştıkca heyecan artıyor :) her şeyi belirti sanıyorum, vücudumu dinlemeye çalışıyorum belirti varmı diye, ne olcak acaba :KK43:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
rabim dualarınızı kabul buyursun inşallah

günaydınnnnn en güzel anne adayları :) cumamız mübarek olsunnn :KK1:

uufff biliyorum. ama istiyorum işte napim:) bi de, sanki ben hariç herkes hamile kalabilirmiş gibi geliyo. neden bilmiyorum böyle hissediyorum işte.
sanki naapsam olmıcakmış, boşa çabalıyomuşum gibi...

Seni çoookkk çoookkk iyi anlıyorummmm....bu ay delicesine bi özlem var içimde tarifsiz yani...
bi kaç gün önce arkadaşımın 5 haftalık hamile oldugunu duyunca içim bi burudu...Tabi ki onun adına sevindim nerdeyse 2 yıldır bekliyodu amaöyle bi kara bulut çöktü ki içime aynı senin tarıf ettiğin gibi..

Sonra kendime kızdım herkese umudu kaybetme diyorum bana ne oluyo dedim ve bi de ne geliyo aklıma biliyo musun ?
Bu düşünceler ve ruh hali hormonları müthiş etkiliyo..

Tıpta okuyan kuzenim bu durumda stres ve gerginlik kadındaki bi hormonu yükseltip hamilelik oluşumuna engel oluyomuş..
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz yaniii:KK16:

Hadi herşeye ve herkese ragmen inadınaaa gülümseee ve sana kavusucam bebeğim dee :)

Kızlar ya bat yaklaştıkca heyecan artıyor :) her şeyi belirti sanıyorum, vücudumu dinlemeye çalışıyorum belirti varmı diye, ne olcak acaba :KK43:

Benimde bata 11 gün var sorsan ben bu belirtilerle bugünden hamileyim :KK9:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
rabim dualarınızı kabul buyursun inşallah

amin sana da hayırlı cumalaaar :)

günaydınnnnn en güzel anne adayları :) cumamız mübarek olsunnn :KK1:

ne güzel bi hitapp bu :)
seninde cuman mübarek olsu :KK16:

Benimde bata 11 gün var sorsan ben bu belirtilerle bugünden hamileyim :KK9:

amin sana da hayırlı cumalaaar :)

ne güzel bi hitapp bu :)
seninde cuman mübarek olsu :KK16:

canımmm ALLAHIMIN izniyle adaylıktan çıkıcaz gerçek anne olacağız günün birinde inancım sonsuz şükürler olsun. ben kısada olsa anneliği tattım ALLAHIM hepinize hayırlı şekilde tattırsın inşallah :KK34:

Seni çoookkk çoookkk iyi anlıyorummmm....bu ay delicesine bi özlem var içimde tarifsiz yani...
bi kaç gün önce arkadaşımın 5 haftalık hamile oldugunu duyunca içim bi burudu...Tabi ki onun adına sevindim nerdeyse 2 yıldır bekliyodu amaöyle bi kara bulut çöktü ki içime aynı senin tarıf ettiğin gibi..

Sonra kendime kızdım herkese umudu kaybetme diyorum bana ne oluyo dedim ve bi de ne geliyo aklıma biliyo musun ?

Tıpta okuyan kuzenim bu durumda stres ve gerginlik kadındaki bi hormonu yükseltip hamilelik oluşumuna engel oluyomuş..

Hadi herşeye ve herkese ragmen inadınaaa gülümseee ve sana kavusucam bebeğim dee :)

:) tamam. ama sana kavuşucam bebeğim cümlesi bile çok duygusal geldi. :KK53:
neyse tamam tamam toparlancam inşallahhh. bu ay sırayla herkes hayırlısıyla hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmm diye bağırsın bu topikte.:KK49::KK49::KK49:
özgeden ses var mı merak ediyorum onu da.

canımmm ALLAHIMIN izniyle adaylıktan çıkıcaz gerçek anne olacağız günün birinde inancım sonsuz şükürler olsun. ben kısada olsa anneliği tattım ALLAHIM hepinize hayırlı şekilde tattırsın inşallah :KK34:

Amiiiinnnn cümlemizee inşallah :)
Ya bende bu ay umutlarıma umut ekliyorum hayallere dalıyorum umarım o kadar yükseklerden düşüşüm hızlı olmaz :KK9:

Selam kizlar. Nasilsiniz?

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

a.s iyiyim hamdolsun:)
seni de burda görmek daha iyi oldu :)

Sen nasılsın ?
adet oldun mu ?

Cok guzel anlatmissin.
Ben de dusununce benden iki uc yas kucuklerin 2 cocugu var ne bileyim. Belki de bu kadar ertelemesem daha once tedavi olurdum ve belki simdi anne olurdum.
6 yil daha erken diye erteledim hep. Gerci hala okulum bitmedi. Off offf...

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

X