Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi

arkadaşım cinsiyeti erkekten gelen sperm belirler senin yumurtlama gününle bi alakası yok
bu tür şeylere inanma

Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi

Ben pek inanmam böyle şeylere herseye çok mudahıl olmamak lazım bence Allah I'n işi neticede hayırlısı kız mı erkek mi bilemeyiz ki:)

arkadaşım cinsiyeti erkekten gelen sperm belirler senin yumurtlama gününle bi alakası yok
bu tür şeylere inanma

Canım alakası var çünkü erkekten gelen x spermi kız y spermi erkek bebektir, x spermleri yavaş fakat dayanıklı y ler ise hızlı ama çabuk ölürlermiş, o yüzden eger yumurtlamadan önce yaparsan, yler erken varcak ama yumurta henüz oluşmadıgı için ölecekler ama xler bikaç gün dayanabildiği için yumurtladıgında orada yaşıyor olacaklar. Hatta ilişkiden önce soguk su tutarsa erkek özel bölgesine, oradaki y spermlerini dahada hızlandırır. Kadının yediğiyle alakası varmı bilmiyorum ama yediklerimiz o ortamım pH değerini etkilediği için belki xler asitidik ortamda dayanıyorken y ler bazikte dayanıyordur vs yani sadece erkekten gelen spermle ilgili değil :KK66:

Canım alakası var çünkü erkekten gelen x spermi kız y spermi erkek bebektir, x spermleri yavaş fakat dayanıklı y ler ise hızlı ama çabuk ölürlermiş, o yüzden eger yumurtlamadan önce yaparsan, yler erken varcak ama yumurta henüz oluşmadıgı için ölecekler ama xler bikaç gün dayanabildiği için yumurtladıgında orada yaşıyor olacaklar. Hatta ilişkiden önce soguk su tutarsa erkek özel bölgesine, oradaki y spermlerini dahada hızlandırır. Kadının yediğiyle alakası varmı bilmiyorum ama yediklerimiz o ortamım pH değerini etkilediği için belki xler asitidik ortamda dayanıyorken y ler bazikte dayanıyordur vs yani sadece erkekten gelen spermle ilgili değil :KK66:

Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir. Fakat bu oranı doğrulayan kanıta dayalı bilimsel bir araştırma günümüzde yoktur, %75 oranı bilimsel olarak doğrulanmış bir oran değildir. Ayrıca yeni çalışmalarda, X ve Y kromozomlu spermlerin yukarıda bahsedilen farklılıkları göstermediği bilgisayarlı analizlerde saptanmıştır.(http://www.womenist.net/)

merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.

çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:118:
Hayırlı olsun canım:KK49:

Allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bi evladin olur ins rabbim bizrde nasip etsin bu duygulari yarabbim
sağol canım amin, inşallah sizede nasip olsun
eflalim merhaba,
sen ateş topiğindensin galiba tebrikler canım Rabbim hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen arkadaslarıma ve bana ınsallahEn Büyük KK
evet canım ordayım ben hep:)) ateş yöntemi çok işime yaradı iki kere gebe kalmış oldum tabi ilki kötü sonuçlandı inşallah bu sağlıkla tutunur, inşallah darısı sana canım
Bu nasıl bi haber yaaaaa acayip sevindiimmm maşallaaahhhh :emir_bebek::emir_bebek:
Gözün aydın yaaa tebrik ederrrimmmm :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinnnnnnn:KK16::KK16:

İlk hamile haberimizi şimdi aldık aramızdan ayrılanlarda var hayırlısı bakalım...
sende adet olmuşsn sanırım yeni bat ını güncellememiz ister misin ?
sağol canım amin, darısı sana inşallah tez vakitte, sanki arkamdan geliceksin:KK34:
Çooooookkkkk sevindim Canim allah kucagina almayi nasip etsin. İnşallah banada burada testim pozitif DİE yazmak kismet olur en kisa zamanda..
sağol canım amin, inşallah sende yazacaksın canım
Tebrik ederim rabbim hayirlisi ile sag saglik kucagina almayi nasip etsin insallah
sağol canım amin, darısı başına inşaallah
aiiyyy çığlık atıcam şimdi çook sevindim çok şükür
Allah analı babalı büyütsün :KK49::emir_bebek:
sağol canım amin darısı başına, ben attım çığlığı:) sende kendin için atarsın inşaallah:KK16:
Hep diyordum biri müjdeyi versin kutlama yapıcam diyeeeee :)
Gündüz müsait degildim şimdi başlasııınnnnnnn kutlamaaaaaa:)))))

Rabbim saglıckla kucagına almayı ve burdakilerede tez zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallaahhh:KK16:

Patlasııııınnnnn havai fişeklerrrrrr :)

Eki Görüntüle 1095002

Eki Görüntüle 1095004

Eki Görüntüle 1095008

Eki Görüntüle 1095012

Eki Görüntüle 1095013

Veeee buyruuunnn ziyafet soframızaaaaaaa :)))

Eki Görüntüle 1095014

Eki Görüntüle 1095015

Veeeee kutlamaaa pastasız olmazzzz bu cici anne adayımız ne miniği için :)

Eki Görüntüle 1095016

Bu da bizimmmmm ve tüm topic ahalimiz içinnn :))

Eki Görüntüle 1095017

Veeeeeee yeni anne adayımıza tüm topic adınaaaa tebrik buketimizzz :)

Eki Görüntüle 1095019

Darısııııı tüm bekleyen, özlemle sabırla rabbine tevekkül eden herkese inşallah....
Rabbim bu ay herkese bu mutlulugu yaşatsız inşallaaaahhhhh:KK16::KK16:
Canım çok duygulandırdın beni:KK43::KK43: dün eşime söyledim temkinli yaklaştı çok kaptırma kendini her şeye hazırlıklı ol diğeri gibi olursa üzülürüz dedi:KK43: bu kutlaman iyi geldi bana o kadar uğraşmışsın ellerine sağlık
canım bunun doğruluk payı var arkadaşlarda açıklamış zaten:)

Spermlerin hız ve dayanıklılık farkına dayanan yöntem: 1970’lere dayanan bir araştırmanın ortaya koyduğu bir teoriye göre, Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı fakat daha dayanıksız, X kromozomu taşıyan spermler ise daha yavaş fakat daha dayanıklıdır. Eğer kadının yumurtlama günü saptanır ise, bu teoriye dayanarak, eğer kız bebek sahibi olmak isteniyor ise yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek, eğer erkek bebek sahibi olmak isteniyor ise de tam yumurtlama zamanında ilişkiye girmek gereklidir. Bu teoriye göre istenilen cinsiyette bebeğe sahip olma oranı %75 olarak verilmiştir. Fakat bu oranı doğrulayan kanıta dayalı bilimsel bir araştırma günümüzde yoktur, %75 oranı bilimsel olarak doğrulanmış bir oran değildir. Ayrıca yeni çalışmalarda, X ve Y kromozomlu spermlerin yukarıda bahsedilen farklılıkları göstermediği bilgisayarlı analizlerde saptanmıştır.(http://www.womenist.net/)
Bence de doğruluk payı var bunun tabi Rabbim neyi takdir ederse o oluyor ama bizde elimizden geleni yapmalıyız:KK1:
çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:118:
Hayırlı olsun canım:KK49:
Sağol canım darısı başına inşallah, sen ateş topiğine arada geliyorsun değil mi?

Hanımlar bugün kandil hepinizin kandili mübarek olsun, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yüzünüzü güldürsün.

Ben ateş ölçerek takip ediyordum yumurtlama günümü 7 aydır, ekimde gebe kaldım aralıkta maalesef düştü boş gebelikti evde düştü operasyon geçirmedim, aradan 4 ay geçti Rabbim tekrar nasip etti, diğer hamile kaldığım ay da bu ayda adaçayı içtim hepinize tavsiye ediyorum ısrarla:) birde hayıtı, eşimede kaju fıstık, yer fıstığı, antep fıstığı, ay çekirdeği, kabak çekirdeği yedirdim ilişki günlerinde her gün bir avuç kadar.

İlişki sonrası sağıma ya da soluma dönüp cenin pozisyonunda en az bir saat yattım.

Bu benim ateş tablom ilişki günlerim AM sabah, PM akşam, X gündüz oluyor:) belik faydası olur sizlere:KK16::KK16: sormak istediğiniz bir şey varsa sorun hanımlar elimden geldiğince yardımcı olurum kimse bebek hasreti çekmesin:KK16:
http://www.fertilityfriend.com/home/485115

Kızlar test yaptım ikinci çizgi Varla yok arasında belki sonra belirginleşir yada tamamen kaybolur pek anlayamadım yani:)

Kızlar test yaptım ikinci çizgi Varla yok arasında belki sonra belirginleşir yada tamamen kaybolur pek anlayamadım yani:)

hayırlı olsun:KK64: :KK64: adet günün ne zaman? Silik çizgi pozitif oluyor, fener varsa onunla bak:) foto eklersen bakarız

derincim anladığım kadarıyla senin yumurtalıklarda sıkıntı. bnm ablamda da aynı sıkıntı vardı adet göremiodu ancak hapla adet görebiliodu şimdi 2 yaşında bir kızımız var çok şükür ve doğumdan sonra adetide düzeldi :) 5/6 ay uğraştı ama oldu sen kalbini bozma canım öpüorum :KK34:

Aaa ne güzel canım, içim rahatladı şimdi biraz.
Peki neyle adet oluyordu ve buna rağmen nasıl hamile kaldı anlatır mısın?

Aaa ne güzel canım, içim rahatladı şimdi biraz.
Peki neyle adet oluyordu ve buna rağmen nasıl hamile kaldı anlatır mısın?

cnmm tam ne kullanıodu bilmiorum ama senin için öğrenirim ama hapla adet olduğundan eminim sen kalbini bozma hiç ok :)

CANLARIM GÜNAYDINNNNNNN :KK34: kandilimiz mübarek olsun bu mübarek günler hürmetine ALLAHIM bizleri güldürsün bugün hepimizde birbirimize dua edelim ok öpüorummmm :KK1:

Ben pek inanmam böyle şeylere herseye çok mudahıl olmamak lazım bence Allah I'n işi neticede hayırlısı kız mı erkek mi bilemeyiz ki:)

bence de bunlara takılmamak lazım ALLAHIM hayırlı sağlıklı oslun heleki senin ilkmiş hiç düşünme bunları bence :)

X