Saol cnm daha önce evlendikten sonraki ay gittim düzensiz DİE 2 senelik evliyim bu arada çocuk dusunuyormusun dedi hyr dedm doğum kontrol hapi verdi 2 ay kullandim düzene girmişti ama duydum ki uzun kullananların çocuğu olmuyomus fln biraktim kendimiz korunuyordu sonra düzeni nasildi hatrlamiyorum takip etmemiştir kendimiz korunuyoruz DİE olursa da olur ilk çocuğum sonuçta DİE dusunuyodum ama artik bebek dusundugumz için silinti yaptim sanirim bu ay umutluyum inş olur allah isteyen herkese nasip etsin
Ben yazz 24+4hakkında hayırlısı olsun cnm bende iki sene kullandım yasmin ama pek inanmıorum ben çocuğa etki ettiğine çünkü bekarlarada verio doktorlar.
Ben yazz 24+4
kullaniyordum doğru sonradan öğrendim kimi insaninda hemen biraktigi ay oluvermiş o zmn duyduğum için korkmustum ya olmazsa deyip birakmistim 2 ay kullanmistim yanlizca
özeniyorum vallahi hamiile görünce dediğin giibi inşallah bizede kısmet olurİnşallah tutmuştur arkadasimm bnde ayağa kalmiyorum bu ay bakalim inş bizede kismet olur mis kokulu bebisler.. Bu arada döngun kaç gün suruyorrr
ya benım kı hıc yok kızımdada emzırme sorunu yasadım o yuzden cocuk tutamıyordu sonra doktorum şırınga ile cektı bırseyler yaptı uafacık olustu emzıreyı kestıgım hafta tekrar yok oldu :)
bu mübarek 3 aylarda bol bol dua edelim. Allah'tan istemekten başka ne geliyo elimizden. doktor da ilaç da vesile sadece.
Allah'ım bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlaR nasip eyle isteyen kullarına. (Amiiinnn)
bnmde göğslerim hassas cnm ilk defa adetimin ortasında böyle oluyo akntmda fazla yumurtlma zamanm herhlde eşimin problemi olmasa blki bu ay umutlanabilirdm ksmet en azından kendim için problemler ortadan kayboluo diyeblrm
Kzlar BN gecen ay 28 günde bu ay 32 günde bir adet oldum bnm adet dongum sürekli degisiyo gecen ayda çocuk sahibi olmaya karar verdik ama gecen ay olmadi bu ay da calsmalara devam tabi ama bu dongum sürekli değiştiği için sizce doktora gitmeli miyim yoksa bnmi çok evhamliyim??
biz dün akşam çalışma yaptık
bu ay çalışmadan sonra hiç ayağa kalkmamaya karar verdim biyerde okumuştum
gece uyandım tuvalete kalktım yumurtladığımı farkettim
adetim 5 gün önce bitti yani erken yumurtladığım anlamına geliyo
geçen ayda doktor erken yumurtluyosun demişti
yumurtladığım gün çalışma yapmış oldum bilmeden
hadi hayırlısı bakalım bugünde çalışma var anlıcanız
özeniyorum vallahi hamiile görünce dediğin giibi inşallah bizede kısmet olur
döngüm 28 gün hiç şaşmaz
Ben bu konuları pek bilmiyorum şimdiye kadar eşime hiçbişey kullanmadık:)
İnşalllah tez zamanda aşka gelir eşin ne diyim :)
İns ohtiyacin olmz cnmm dedigim gbi bes yillk vaji olayindan snra esimde cok zorlndik korelmisti adam yeni yeni duzeliyo iste hayirlisi
Merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.
Merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.
merhaba kızlar,
bayagıdır gıremedım topiğe cok yogundum var mı yenı haberler ?
Çooooookkkkk sevindim Canim allah kucagina almayi nasip etsin. İnşallah banada burada testim pozitif DİE yazmak kismet olur en kisa zamanda..Merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.
Arkadaslar bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum dun calisma olmustu simdi bugun de mi olmali malum yarin kandil cok heyecan yaptim ya
Arkadaslar bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum dun calisma olmustu simdi bugun de mi olmali malum yarin kandil cok heyecan yaptim ya