Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hakkında hayırlısı olsun cnm bende iki sene kullandım yasmin ama pek inanmıorum ben çocuğa etki ettiğine çünkü bekarlarada verio doktorlar.

hakkında hayırlısı olsun cnm bende iki sene kullandım yasmin ama pek inanmıorum ben çocuğa etki ettiğine çünkü bekarlarada verio doktorlar.
Ben yazz 24+4
kullaniyordum doğru sonradan öğrendim kimi insaninda hemen biraktigi ay oluvermiş o zmn duyduğum için korkmustum ya olmazsa deyip birakmistim 2 ay kullanmistim yanlizca

Ben yazz 24+4
kullaniyordum doğru sonradan öğrendim kimi insaninda hemen biraktigi ay oluvermiş o zmn duyduğum için korkmustum ya olmazsa deyip birakmistim 2 ay kullanmistim yanlizca

yani en güzeli doğal yollar sonuçta kimyasal :)

İnşallah tutmuştur arkadasimm bnde ayağa kalmiyorum bu ay bakalim inş bizede kismet olur mis kokulu bebisler.. Bu arada döngun kaç gün suruyorrr
özeniyorum vallahi hamiile görünce dediğin giibi inşallah bizede kısmet olur
döngüm 28 gün hiç şaşmaz

ya benım kı hıc yok kızımdada emzırme sorunu yasadım o yuzden cocuk tutamıyordu sonra doktorum şırınga ile cektı bırseyler yaptı uafacık olustu emzıreyı kestıgım hafta tekrar yok oldu :)

Hım anladım :)
Ya şimdi tekrar baktım da hassaslıgı azalmaya başladı sanırım tamamen yumrtlama dönemiyle alakalıydıı :))

Binlerce kez aminnnn hepimize inşallaaahhhh...

bnmde göğslerim hassas cnm ilk defa adetimin ortasında böyle oluyo akntmda fazla yumurtlma zamanm herhlde eşimin problemi olmasa blki bu ay umutlanabilirdm ksmet en azından kendim için problemler ortadan kayboluo diyeblrm

Hayırlısı yaa rabbim nasibimize bi zamanı yazmış ve biz onu bekliyoruz :)
ama dedigin gibi kendin adına rahat olmanda güzel bencee :)

İlla için rahat etmiyorsa git ama çokta takma ya benim subat ayında bayaga bi gecikti dr tamamen stresten dedi bi rahatla diye de azarladı hatta :))
döngün sürekli degişiyorsa yum günlerini tespit etmek için testler ya da belirtileri dikkate al bence :)

Oyy oyyyy maşallaaaahhh :)
Bu azimle bu ay o bebek o göbişe geleceeekkkk
Ya iyi çalışmaların düzenine dikkat ediyorsunuz bende düzen çalışma hakgetire
Güya da ovu testi ile günü bile tepit ettik

özeniyorum vallahi hamiile görünce dediğin giibi inşallah bizede kısmet olur
döngüm 28 gün hiç şaşmaz

Bende çookkkk özeniyorum yaaaaaa :))
bugün arkadaşın haberini aldım bi duruldum sonra sevindim tabi onun adına hem de çok ama içime bi hüzün çöktü
Sanki arkadaşı şeker yerken içi giden çocuklar gibi " bende istiyoruuummm" diye haykırasım geldi

Ben bu konuları pek bilmiyorum şimdiye kadar eşime hiçbişey kullanmadık:)
İnşalllah tez zamanda aşka gelir eşin ne diyim :)

İns ohtiyacin olmz cnmm dedigim gbi bes yillk vaji olayindan snra esimde cok zorlndik korelmisti adam yeni yeni duzeliyo iste hayirlisi

İns ohtiyacin olmz cnmm dedigim gbi bes yillk vaji olayindan snra esimde cok zorlndik korelmisti adam yeni yeni duzeliyo iste hayirlisi

Onun içinde zor olmalı alışması zaman alır...
ama maşallah o kadar zor bi dönemi atlattıktan sonra bunlar sizin için hiçbirşey degil bi bakmışssın bunlar da geçmiş ve sen müjdeli haberi haykırıyorsun llah ın izniyle :)
Arkadaşların dediklerini dene istersen ceviz keçiboynuzu vs belki toparlanma sürecinizi hızlandırır:)

Merhaba hanımlar test yaptım pozitif:) adetime 3 gün var, Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler, testimin markasın laboguick strip test çok güzel hanımlar ateş ölçme sayfasında kızlar tavsiye etmişlerdi hemen gösteriyor gebelik varsa, gittigidiyordan sipariş verebilirsiniz aklınızda olsun.

Allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bi evladin olur ins rabbim bizrde nasip etsin bu duygulari yarabbim

eflalim merhaba,
sen ateş topiğindensin galiba tebrikler canım Rabbim hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen arkadaslarıma ve bana ınsallah

merhaba kızlar,

bayagıdır gıremedım topiğe cok yogundum var mı yenı haberler ?

Bu nasıl bi haber yaaaaa acayip sevindiimmm maşallaaahhhh
Gözün aydın yaaa tebrik ederrrimmmm :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinnnnnnn
merhaba kızlar,

bayagıdır gıremedım topiğe cok yogundum var mı yenı haberler ?

İlk hamile haberimizi şimdi aldık aramızdan ayrılanlarda var hayırlısı bakalım...
sende adet olmuşsn sanırım yeni bat ını güncellememiz ister misin ?

Çooooookkkkk sevindim Canim allah kucagina almayi nasip etsin. İnşallah banada burada testim pozitif DİE yazmak kismet olur en kisa zamanda..

Arkadaslar bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum dun calisma olmustu simdi bugun de mi olmali malum yarin kandil cok heyecan yaptim ya

Tebrik ederim rabbim hayirlisi ile sag saglik kucagina almayi nasip etsin insallah

aiiyyy çığlık atıcam şimdi çook sevindim çok şükür
Allah analı babalı büyütsün

Arkadaslar bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum dun calisma olmustu simdi bugun de mi olmali malum yarin kandil cok heyecan yaptim ya

Bence bugünde yap, dediğin gibi yarın akşam kandil zaten yapamazsın :)
Çift çizgiyi görünce sende heyecanlandın mıııı :)

Hep diyordum biri müjdeyi versin kutlama yapıcam diyeeeee :)
Gündüz müsait degildim şimdi başlasııınnnnnnn kutlamaaaaaa:)))))

Rabbim saglıckla kucagına almayı ve burdakilerede tez zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallaahhh

Patlasııııınnnnn havai fişeklerrrrrr :)

Eki Görüntüle 1095004

Eki Görüntüle 1095008

Veeee buyruuunnn ziyafet soframızaaaaaaa :)))

Veeeee kutlamaaa pastasız olmazzzz bu cici anne adayımız ne miniği için :)

Bu da bizimmmmm ve tüm topic ahalimiz içinnn :))

Veeeeeee yeni anne adayımıza tüm topic adınaaaa tebrik buketimizzz :)

Darısııııı tüm bekleyen, özlemle sabırla rabbine tevekkül eden herkese inşallah....
Rabbim bu ay herkese bu mutlulugu yaşatsız inşallaaaahhhhh

Kizlar birşey öğrendim herşeyden önce saglikli bir evlat diliyorum hepimiz adina ama bir yerde okudum yumurtlama gününe gore cinsiyet belirlenebiliyomus adet dongunuz 28 günde birse ilk 13 te ilişki olurda tutarsa kiz 14. 15. 16. Gün olursa erkek oluyormuş bizim 2 tanidikta buna gore yaptı kiz olsun DİE kiz oldu %90 doğru cikiyormus bilgisi olan varmi bnm olursa ilk bebeğim olacak cinsiyeti hic farketmez ama herkesin içinden geçtiği gibide bnmde geciyo ilk kiz olsun çok istiyorum ama erkekte olsa hic farketmez çünkü biliyorum ki ilk kizim olursa 2. Yide erkek dileyecegim :)) bu konu hakkında bilgisi olaniniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…