Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canim ya ne denir bilmiyorum ama masaallah teslimiyetinwme rabbim herseyin en iyisini bilendir suphesiz biraz daha sabir umaarim yakindir bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunler kndine dikkat et cnim

Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bayagidir giremiyorum internet paketim bitti wifi olan yerlerden guriyirum ben pek iyi gunler gecirmiyorum icim sikintili sorunlu gunler geciriyorum dualarinizda benide unutmayin nolur

Aynen öyle uhim ya çikolata yiyip yatıyorum belki hareketlerini hissederim die ama tık yok aslında bi kaç kere hissettim gbi ama gazdir felan diyolar ben öyle olduğunu sanmıyorum çünkü ayırt ederim yani öyle olduğunu düşünüyorum ama 2 3 gündür öyle şeyler hissetmedigim için belkide yanlış hissettim diyorum sen erken hissetmessin ne güzel inş bende öyle erken hissederim benim esimde çok heyecanlı bi an once onunda hissetmesini istyrm ama daha ben hissedemedim ki

canım ilk bebekte 20. haftayı buluyo genelde ben ilk hamileliğimde 20 den sonra hissettim ama bunda 15 te belirgin bir şekilde hissettim :) az kalmış annesi yakındır tekmeler :)

Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bayagidir giremiyorum internet paketim bitti wifi olan yerlerden guriyirum ben pek iyi gunler gecirmiyorum icim sikintili sorunlu gunler geciriyorum dualarinizda benide unutmayin nolur
idicim iyiyiz şükürler olsun işi bıraktım evdeyim yatışa devam. Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin inşallah :)

ayyyy ne güzelll yaaa bizde o günleri görürmüyüz acaba ne kadar heyecanlısındır şimdiii hiç düşünemiyorum bile rabbim en kolayından hayırlı doğumlar nasip etsinnnnn :)
bende öyle diyodum aaa bi baktım 40. haftadayım
hala doğuramadım yaw

Rabbim bi avazda kurtarsın inşaAllah hem heyecanlı bi o kadarda stresli bi beklemee yaa :)
Saglıcakla mutlu bi şekilde minigini kucagına alıp bizimle bu müjdeyide paylaşırsın umarım...
sağol canımm
doğurunca yazıcam henüz doğuramadım
41in bitmesini beklicez
kendiliğinden gelmezse suni sancı verilecek
hala 1cm

bende öyle diyodum aaa bi baktım 40. haftadayım
hala doğuramadım yaw
maşallahh bizmut yaa kk ya göre yarın günün şimdiye çoktan doğurman gerekşyordu neyse geç olsun güç olmasın eli kulağındadır fındığın :)

Merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim.Allaha şükür hiç bir sorun yok tüplerim falan açık.Adetimin 2 gün çağırdı doktorum klomen tedavisine başlıyoruz

Merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim.Allaha şükür hiç bir sorun yok tüplerim falan açık.Adetimin 2 gün çağırdı doktorum klomen tedavisine başlıyoruz
hakkında hayırlısı olsunnn tatlım klomen bayağ faydalı bnm üçüzlerde klomenle olmuştu :) inşallah müjdeyi verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…