Canim ya ne denir bilmiyorum ama masaallah teslimiyetinwme rabbim herseyin en iyisini bilendir suphesiz biraz daha sabir umaarim yakindir bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunler kndine dikkat et cnimBiraz can sıkıcı bi hbr ama, bebegimin buyumesini saglayan beta hcg yukselmemis. Bugun kan testiyle ogrendim. Kesede de bozulmalar var. Gelismemis de. Agladim agladim agladim. Ama isyan etmedim. Allahtan hep hayirlisini sagliklisini istedim. Demek saglikli ve hayirli bi evladin zamani simdi degilmis. Zaten icim hep rahat degildi. Cok zor ama Allah kimseye yasatmasin. Herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Amin.
Aynen öyle uhim ya çikolata yiyip yatıyorum belki hareketlerini hissederim die ama tık yokaleykum selam hafız :)
nasıl bi heyecanla hissetmeyi bekledigini biliyorum çünkü bi iki hafta önce bende öyleydim yaa :)
ben ilk 17+1 de hissettim uzanırken resmen içimde bi dalgalanma ve kıpırtı hissettim çok muhteşemdi acayip heyecanladım :)
ama belirgin hareketlerini 20.haftada hissetmeye başladım şuanda ben çok net hissediyorum ama dışardan henüz elli olmuyo eşim hissetmedi yani :)
Tabi bu kişiden kişiiye degişiyomuş cidden 16.haftada hissedeni de duydum 27. haftada hissedeni de ....yani sabırla beklemek lazım :)
idicim iyiyiz şükürler olsun işi bıraktım evdeyim yatışa devam. Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin inşallah :)Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bayagidir giremiyorum internet paketim bitti wifi olan yerlerden guriyirumben pek iyi gunler gecirmiyorum icim sikintili sorunlu gunler geciriyorum dualarinizda benide unutmayin nolur
sağol canım Allah sanada hayırlı doüumlar nasip etsinAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. sağlıkla kucağına al İNŞAALLAH
bende öyle diyodum aaa bi baktım 40. haftadayımayyyy ne güzelll yaaa bizde o günleri görürmüyüz acaba ne kadar heyecanlısındır şimdiii hiç düşünemiyorum bilerabbim en kolayından hayırlı doğumlar nasip etsinnnnn :)
sağol canımmRabbim bi avazda kurtarsın inşaAllah hem heyecanlı bi o kadarda stresli bi beklemee yaa :)
Saglıcakla mutlu bi şekilde minigini kucagına alıp bizimle bu müjdeyide paylaşırsın umarım...
maşallahh bizmut yaa kk ya göre yarın günün şimdiye çoktan doğurman gerekşyordu neyse geç olsun güç olmasın eli kulağındadır fındığın :)bende öyle diyodum aaa bi baktım 40. haftadayım
hala doğuramadım yaw
hakkında hayırlısı olsunnn tatlım klomen bayağ faydalı bnm üçüzlerde klomenle olmuştu :) inşallah müjdeyi verirsin :)Merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim.Allaha şükür hiç bir sorun yok tüplerim falan açık.Adetimin 2 gün çağırdı doktorum klomen tedavisine başlıyoruz
Kimseler yok gerçekten yaa, dağıldık...kızlarrrr nerelerdesinizzzz uhiiii hu huuu :):)
Peki merak ediyorum çoğul gebelik tamamen şans eseri değil mi ??hakkında hayırlısı olsunnn tatlım klomen bayağ faydalı bnm üçüzlerde klomenle olmuştu :) inşallah müjdeyi verirsin :)
valla canım benim ki şanstan çok klomenin eseriydi :)Peki merak ediyorum çoğul gebelik tamamen şans eseri değil mi ??
Demek istediğim klomen kullanıp tek bebeğe hamile olanlarda var ,valla canım benim ki şanstan çok klomenin eseriydi :)
hayırlı gelsinler tatlim :) kızıma arkadaş geliyo :)Hanımlar Allah in izniyle benim bebisim kız olacakmış Rabbim dualarimi kabul etti. İnşallah darısı tüm anne olmak isteyenlere :)
tabiki var tatlim ama takibini iyi yapmak gerekiyor ben istisnayim zaten :)Demek istediğim klomen kullanıp tek bebeğe hamile olanlarda var ,