Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam kızlar,doktorumu değiştirdim,acıbadem hastAhanesinde muayene oldum doktorumdan çok memnunum.Klomen tedavisine başlayacağız öncesinde eşimden spermiogram testi istedi ordan yanA bi sıkıntı olmadığından emin olmak için.pazartesi günü hsg rahim filmi çekileceğim.Rabbim yardımcım olsun inşallah..

Biraz can sıkıcı bi hbr ama, bebegimin buyumesini saglayan beta hcg yukselmemis. Bugun kan testiyle ogrendim. Kesede de bozulmalar var. Gelismemis de. Agladim agladim agladim. Ama isyan etmedim. Allahtan hep hayirlisini sagliklisini istedim. Demek saglikli ve hayirli bi evladin zamani simdi degilmis. Zaten icim hep rahat degildi. Cok zor ama Allah kimseye yasatmasin. Herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Amin.

Kuzummm eb seker pembe sifremi kaybettim.yeni bir isimle giris yaptim,canim Allahim tez zamanda saglikli gebelikler saglikli evlatlar nasip ets 'in n insallah

hakkında hayrlısı olsun canım daha hayrlı kapılar açılsın inşlh

İNŞAALLAH lalecim. bugün biraz daha iyiyim moralmen, daha kanamam olmadığı için de tam idrak edemedim sanırım. sen nasılsın? nasıl geçti transferin?
iyiyim cnm şükür çok ii geçti transfer 23 ocak test tarihim hakkmzda hayrlısı olsun cnm her şerde vardır bi hayır kendine çok ii bak

Kizlar selamlar ben hatin, ben bebisimi kucagima aldim hamdolsun, kuzucuk gununden 10gun erken geldi, epiduralli normal dogum yaptim, hamile arkadaslarin sormak istedikleei olursa tecrubelerimden yardimci olmaya calisirim :)

Hakkında hayurlısı olsun...

Uhiii senin ilk bebeginmiydi merak ettim

evet ilk bebegim olacak inşaAllah :)

hoşgeldin moon :)
Ne güzel ya bayaga bayaga yeni adımlar atmışsn en azından bişeyler yapıyo olmak psikolojinide rahatlatır...
İnşaAllah tez zamanda verirsin müjdeyiii :)

ne denir cemre bilmiyorum
İnan çok çook üzüldüm aynı seyleri yaşamış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki rabbim sabrınıda tez zamanda bu acıyı unutturacak mükafatını da versin inşaAllah...
Teslimiyetine ve tevekkülünüde maşaAllah diyorum canım hakkında herşeyin en hayırlısı olsun
bizi habersiz bırakma olur mu ?

Kizlar selamlar ben hatin, ben bebisimi kucagima aldim hamdolsun, kuzucuk gununden 10gun erken geldi, epiduralli normal dogum yaptim, hamile arkadaslarin sormak istedikleei olursa tecrubelerimden yardimci olmaya calisirim :)

Gözün aydın hatin tebrik ederim
Rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin...nasıl oldu doğumun yani çok zorlandın mı bi de epudurali sen mi istedin ?

Gözün aydın hatin tebrik ederim
Rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin...nasıl oldu doğumun yani çok zorlandın mı bi de epudurali sen mi istedin ?
Sagol canim, dogumum biraz zor oldu 2 gun surdu nerdeyse, cok yoruldugum icin son saatlerdr ebem epidural almam gerektigini soyledi, tabi bende istiyordum, ikinmam icin kuvvet kalsin diye. Ama yine sancilari hissettim sadece daha hafifti, sonradan kapattilar epiyi suni sanci vrdiler. Cok sukur saglikla atlattik. senin bebisin cinsiyeti belli mi?

cemrem ınan ne diyeceğimi hiç bilmiyorum ama gerçekten seni çok iyi anlıyorum benimde kayıplarım var acısı çok zor ama rabbim çok büyük elbet bir gün sende güleceksin buna ınan sadece

hatıncim gözün aydın çok sevindim Allahım yavrunu sizlere bagislasin darısı bizlere olsun :) ismini ne koydunuz?

Bende o hatanenin methini cok duydum moon hatta bi ark.tup bebek yaprirdi o hastanede hersey gonlunce olsun ins

Ohh ne guzel alkahim kavusturmus suzi evladinin hayirli guzel gunlerini gor ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…