Allahım ağzından bal damlıyor bal amin inşallah bu gün çok fenayım sabahtir yumurta çatlama sancısı çekiyorum sağ yumurtaligim delinecek sanki bu kadar sanci cektigimize göre bebis de tutsa bariBen ayagimi suruyeyim arkamdan siz gelin :) Allah seni de hayirli evlatla mujdelendirsin , sen de bize mujdeyi ver en yakin zamandaamin
Çok sevindim canım hayırlı ugurlu olsun inşallahOzgeeee sanirim bebis var :)
Uhicimmm arkadasimmm cok sukur bu gunleri gorduk. Haklisin sen demistn ama biliyosun pek de yolunda gitmedi bi cok sey. Bugun sadece keseyi gormeyi beklerken icindeki ufakligi da gormek buyuk suprizdi :) tahminlere gore 5+1 gibi gorunuyo. Uhi yaa :) baktigim her yerde ultrasondaki goruntu gozumun onune geliyo :) bi minik var orda yaa Allah omur verdiyse kalbi de aticak. Bakalim gun saycas yine heyecanla endiseyle.
İnşallah canım evet ya artık kimse topige girmez olmuş çok boş kalmış neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik bebegi hissetmeye başladın mi nasıl bir duygu hissetmeden anlanmaz tabi ama bende ki de merak ışte
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. sağlıkla kucağına al İNŞAALLAHbu arada çatı muayenesinden korkmayın
10-15 saniye sürüyo ve çok acımıyo
sadece kendinizi rahat bırakın ve doktorunuza güvenin
Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.
ayyyy ne güzelll yaaa bizde o günleri görürmüyüz acaba ne kadar heyecanlısındır şimdiii hiç düşünemiyorum bileselam kızlar
hala doğurmadım ama perşembe günü kontrolüm vardı
çatı muayenem yapıldı ve 1 cm açıklık var dedi doktorum
nişanın gelmiş sen farketmemişsindir tuvalete düşmüştür artık onu bekleme dedi
adet olmuşum gibi ağrım var hafiften
doğum 1-2 gün içindede olabilir 10 gün sonrada olabilir dediler
anlıcanız bekliyorum
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
isteyenlerede tez zamanda bebek versin :)
canım tebrik ederim seni..pek takılmıyorum forumlarda ama bi bakayım derken senin habeerini gördüm..çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
selamun aleykum uhiSeni çook çook iyi anlıyorum asıl heyecan ve endişeler şimdi başlıyo :)
İnşaAllaaah herşey çok ço güzel olacak arkadaşım :)
Bende iyiyim çok şükür soğukla başetmeye çalışıyorum:)
rabbim evsizlere yardım etsin...,
Minigimi ise ben hssediyorum ama dışardan tekmeleri falan hissedilemiyo babası henüz hiç hissedemedi yani :)
çok tuhaf çok degişik bi duygu rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
selam kızlar
hala doğurmadım ama perşembe günü kontrolüm vardı
çatı muayenem yapıldı ve 1 cm açıklık var dedi doktorum
nişanın gelmiş sen farketmemişsindir tuvalete düşmüştür artık onu bekleme dedi
adet olmuşum gibi ağrım var hafiften
doğum 1-2 gün içindede olabilir 10 gün sonrada olabilir dediler
anlıcanız bekliyorum
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
isteyenlerede tez zamanda bebek versin :)
selamun aleykum uhibebeginin hareketlerini hissetmene cok sevindim darısı benim başıma inş peki tam olarak ne zaman hissetmeye basladın ? suan 5 bucuk aylık gözükysn yeni mi yoksa buarada buralarda cok soguk ve ben hasta olcam die coook korkuyorum
Seni çook çook iyi anlıyorum asıl heyecan ve endişeler şimdi başlıyo :)
Amin inşallah canım ben de bat yaklaştıkça gene kendimi dinleme başladım çok sinir bozucu ya beklemek karnimin içi açıyor bu aralar kasiklarim oturur kalkarken acıyor tansiyonum da bu aralar düşük 9 ile 10 arası değişiyor büyük tansiyon idrar yolları enfeksiyonum da var soğuk fena çarptı bana da
Minigimi ise ben hssediyorum ama dışardan tekmeleri falan hissedilemiyo babası henüz hiç hissedemedi yani :)
Seni çook çook iyi anlıyorum asıl heyecan ve endişeler şimdi başlıyo :)
Selam hanımlar şeker pembe ben ama sifremi bulamiyorum oyuzden biberya oldum
Amin inşallah canım ben de bat yaklaştıkça gene kendimi dinleme başladım çok sinir bozucu ya beklemek karnimin içi açıyor bu aralar kasiklarim oturur kalkarken acıyor tansiyonum da bu aralar düşük 9 ile 10 arası değişiyor büyük tansiyon idrar yolları enfeksiyonum da var soğuk fena çarptı bana da
Hayirli olsun tatlim saglikla kucakla bebisuni kizmi erkekmi ,hoş buldum ayricaa.s hoşgeldin yeniden....
geçmiş olsun hastalıkların için
enfeksiyon kötüdür inşaAllah cabuk gecer...
tansiyonun hamilelik ya da batla alakası varmı bilmem ama düşüyosa tuzlu bişeyler sana iyi gelir....yüksek tansiyondan iyidir senin durumun
Hayirli olsun tatlim saglikla kucakla bebisuni kizmi erkekmi ,hoş buldum ayrica
Canim gzl dileklerine kocaman tesekkurler insallah,Henüz belli degil maalesef pek bi gizledi minigimiz cinsiyetini :)
teşekkür ederim bu arada darısı başına inşaALLah
Evet canım ama benim iştah da gitti bu aralar doğru düzgün beslendigim söylenemez folik asit de almıyorum artık bol bol uyuyorum o yetiyor bana :) tansiyonun sebebi o olabilir ama insan inşallah bebek sebeb oluyordur demeden de geçemiyor tabi :) :)a.s hoşgeldin yeniden....
geçmiş olsun hastalıkların için
enfeksiyon kötüdür inşaAllah cabuk gecer...
tansiyonun hamilelik ya da batla alakası varmı bilmem ama düşüyosa tuzlu bişeyler sana iyi gelir....yüksek tansiyondan iyidir senin durumun