Saol canım teşekkür ederim tek Başıma bakıyorum evet..ailem uzakta benden arada gelip gidiyorlar ama sürekli kalamıolar tabi.. Selim Ege koyduk fındığının adını senin miniğim cinsiyeti belli mi pekiO zaman sana iki kere maşaAllah :):)
bizde görürüz inşaAllah o günleri :)
ismi neydi minigin? tek başına mı bakıyorsun ?
Canim cok tesekkurler moral olldu bana yazdiklarin. Ama okadar ilaca ragmen kanamam artarak devam ediyo. Artik lekelenmeden ote regl gibi gelmeye basladi. Hayirlisi neyse o olsun.ama cok geriyor bu durum.
Insallah cnim inan gucum takaatim kalmadi allahim isteyen herkese naip etsin bnide ayirmasin ins daha zamani varsadarabbim dayanma gucu versin ins
Saol canım teşekkür ederim tek Başıma bakıyorum evet..ailem uzakta benden arada gelip gidiyorlar ama sürekli kalamıolar tabi.. Selim Ege koyduk fındığının adını senin miniğim cinsiyeti belli mi peki
Hamile arkadaş lar dua edin nolur yumurtalarim toplandı dollensin inslh cok korkuyorum esimin spermleri az ve bugün cok hastaydi
Hamile arkadaş lar dua edin nolur yumurtalarim toplandı dollensin inslh cok korkuyorum esimin spermleri az ve bugün cok hastaydi
canım senin nasıl geçti senide merak ediyorum inş hayırlı haberlerle gelirsin hamile deilim ama dualarimdasin allah yardimcin olsun
Cemrecim tebrik ederim,inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,sağ salim tutunsun bebeğin sana.eşinle bebeğinle nice uzun yıllar ..Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.
Cemrecim tebrik ederim,inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,sağ salim tutunsun bebeğin sana.eşinle bebeğinle nice uzun yıllar ..
cemrecim senin adına çok sevindim tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşaallah.Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.
Ayyy kuzum ya cnm allahim tamamina erdirsun cok sevindim insallah kucaginada aldigin gunleri gelir cnm hic bisey dusunme allahim o minicigi korur ins dogum gunun kutlu olsun cnm neguzel sana en guzel hediye olmustur sanirim allah uzun omurler versin insBu da kucuk beyaz noktamizin buyutulmus ultrason resmi :)Eki Görüntüle 1368444
Allahim kolaylik versin ins saglicakla al kucagina az kalmis sabret biraz daha eminim en tatli heycanlardir bunlar allahim bizede nasip etsin ins isteyen herkese bizede dua et ins cnmarkadaşlar bebeğimin suyunun az olmasından dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi doktor ve 5 şubata gün verdi allahın izniyle kızıma kavuşuyorum çok heycanlıyım şu yirmi gün nasıl geçicek bilmiyorum...