Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.
Canim cok sevindim inslh kucagina aldığın günü de göreceksin bnmde pazartesi transfer inslh Dualarini bekliyorum aeo kib

arkadaşlar bebeğimin suyunun az olmasından dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi doktor ve 5 şubata gün verdi allahın izniyle kızıma kavuşuyorum çok heycanlıyım şu yirmi gün nasıl geçicek bilmiyorum...
Hakkında hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al da normal ya da sezeryan önemli degil...
ne güzel yaaaa resmen minicik prenses 20 gün sonra kucagındaaa :)
darısı bekleyen herkese inşaAllah...

Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.

cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK73::KK25::KK71::KK71::KK71::KK24::KK24:
nasıl nasılll sevindim anlatamam :)
ohh ya gözün aydın :)

ben dememişmyidin demek istemiyorum ama resmen minigin inatla sana tutunuyooooo:KK68::KK68::KK68:
artık güzel şeyler düşün hayaller kur olur mu :)
lekelenmeleri de çok takma ama ihmal de etme kendine çoook çooo dikkat et düşünmen gereken bi can var artık içinde :)

Bu da kucuk beyaz noktamizin buyutulmus ultrason resmi :)Eki Görüntüle 1368444

oyyy maşaAllaaahh o minicik noktya :)
kendi ilk utrasonum geldi aklıma ilk keseyi görüdügümzde 4+5 ti resmen :)

[QUOTE

recinar, post: 38777229, member: 508578"]Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.[/QUOTE]
Cemre gozun

[QUOTrecinar, post: 38777229, member: 508578"]Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.[/QUOTE]
Canim gozun aydın neyim yok telden girdim çok zorlanıyorum. Çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin insallah .

[QUOTrecinar, post: 38777229, member: 508578"]Kizlar bugun doktora gittim. Kese ve bebegi gordu :) hesaplara gore 4-5 gun geriden geliyo ama kan degerlerinle goruntunun boyutu uyusuyo. Bizim icin onemli olan o dedi. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi. Kalp atisini duymadan cok sevinmeyelim temkinli olalim dedi. Kanamam da ara ara oluyo kasik agrisi ile birlikte. Hayirlisi artik. Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin. Hayirlisiysa zaten hersey yolnda gider. Yani uzun lafin kisasi ultrasondaki minik beyaz nokta, ben burdayim diyor :) hem de dogum gunumde bunu ogrenmek ayri bi guzellik oldu benim icin. Allah hepimize hayirli saglikli akilli imanli evlatlar nasip etsin.
Canim gozun aydın neyim yok telden girdim çok zorlanıyorum. Çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin insallah .[/QUOTE]

Canim cok sagol. Amin umarim hersey yolunda gider :) kalbinin attigi ani gordugumun hayalini kurunca gozlerim doluyo simdiden. Umarim hayirlisiysa o da nasip olur. Ben de cepten giriyorum koly degil bilirim cok saol tekrar:)

cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK73::KK25::KK71::KK71::KK71::KK24::KK24:
nasıl nasılll sevindim anlatamam :)
ohh ya gözün aydın :)

ben dememişmyidin demek istemiyorum ama resmen minigin inatla sana tutunuyooooo:KK68::KK68::KK68:
artık güzel şeyler düşün hayaller kur olur mu :)
lekelenmeleri de çok takma ama ihmal de etme kendine çoook çooo dikkat et düşünmen gereken bi can var artık içinde :)

oyyy maşaAllaaahh o minicik noktya :)
kendi ilk utrasonum geldi aklıma ilk keseyi görüdügümzde 4+5 ti resmen :)

Uhicimmm arkadasimmm cok sukur bu gunleri gorduk. Haklisin sen demistn ama biliyosun pek de yolunda gitmedi bi cok sey. Bugun sadece keseyi gormeyi beklerken icindeki ufakligi da gormek buyuk suprizdi :) tahminlere gore 5+1 gibi gorunuyo. Uhi yaa :) baktigim her yerde ultrasondaki goruntu gozumun onune geliyo :) bi minik var orda yaa Allah omur verdiyse kalbi de aticak. Bakalim gun saycas yine heyecanla endiseyle.

Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ekliyim tabi ki..
Ama artık listeyle de kimse ilgilenmiyo..

İnşaAllah önce cemreden sonra sırayla hepinizden hayırlı haberi alırız
İnşallah canım evet ya artık kimse topige girmez olmuş çok boş kalmış neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik bebegi hissetmeye başladın mi nasıl bir duygu hissetmeden anlanmaz tabi ama bende ki de merak ışte

Uhicimmm arkadasimmm cok sukur bu gunleri gorduk. Haklisin sen demistn ama biliyosun pek de yolunda gitmedi bi cok sey. Bugun sadece keseyi gormeyi beklerken icindeki ufakligi da gormek buyuk suprizdi :) tahminlere gore 5+1 gibi gorunuyo. Uhi yaa :) baktigim her yerde ultrasondaki goruntu gozumun onune geliyo :) bi minik var orda yaa Allah omur verdiyse kalbi de aticak. Bakalim gun saycas yine heyecanla endiseyle.
Cemreee çok sevindim ne güzel ya inşallah kucağına aldigin günü de görürsün canım ya çok mutlu oldum gerçekten süper bi haber bu ohhh ne güzel ya gelsin bebisler

Canim cok sevindim inslh kucagina aldığın günü de göreceksin bnmde pazartesi transfer inslh Dualarini bekliyorum aeo kib

Lalecim Allah razi olsun. Allah sana da yardim etsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah yuzunu guldursun. Ne mutlu dollenmis yumurtan. Sira bebegine kavusmana geldi :) oyle dusun.

Cemreee çok sevindim ne güzel ya inşallah kucağına aldigin günü de görürsün canım ya çok mutlu oldum gerçekten süper bi haber bu ohhh ne güzel ya gelsin bebisler

Ben ayagimi suruyeyim arkamdan siz gelin :) Allah seni de hayirli evlatla mujdelendirsin , sen de bize mujdeyi ver en yakin zamanda :KK66: amin

arkadaşlar bebeğimin suyunun az olmasından dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi doktor ve 5 şubata gün verdi allahın izniyle kızıma kavuşuyorum çok heycanlıyım şu yirmi gün nasıl geçicek bilmiyorum...
Az kalmiiisss bebis geliyoooo :) bir avazda bebisine kavus İNSAALLAHH :)

Allahim kolaylik versin ins saglicakla al kucagina az kalmis sabret biraz daha eminim en tatli heycanlardir bunlar allahim bizede nasip etsin ins isteyen herkese bizede dua et ins cnm

darısı başına cnm allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsin inşlh...

Ayyy kuzum ya cnm allahim tamamina erdirsun cok sevindim insallah kucaginada aldigin gunleri gelir cnm hic bisey dusunme allahim o minicigi korur ins dogum gunun kutlu olsun cnm neguzel sana en guzel hediye olmustur sanirim allah uzun omurler versin ins

İdiciiimmm ite kaka bu mujdeyi verebildim sonunda :) tabi daha kalp atisini duymak var. Umarim sorunsuz bi sekilde hersey yolunda gider. Allah sana da nasip etsin hayirli evlatlar, minisler :)

Hayırlısı ile cemreden sonra seninde müjdeli haberini alırız inşaAllah...
rabbim saglıcakla sana da nasip eylesin bu nimeti...
Amin allah razı olsun

Lalecim Allah razi olsun. Allah sana da yardim etsin. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah yuzunu guldursun. Ne mutlu dollenmis yumurtan. Sira bebegine kavusmana geldi :) oyle dusun.
Olumlu düşünüyorum cnm inslh olacak allah razı olsun

X