Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canim, dun sabah preductor test yapmistin ikinci silik cikmisti ama bu sabah bebetime yaptim cigzi mizgi cikmadi hic. Moralim bozuk, demekki degerim yukselmedi aksine dustu bence. Bebek tutanamadi sanirim, felaket basim agriyo. Yarin kanda da bunu tasdikleyince ilaclari keserim reglim gelir. Keske bugun silik de olsa cizgi gorebilseydim ama olmadi iste

saoll uhicimmm aman çok dikkat et bu enfeksiyon çok inatcı bişi geçmek bilmiyor bi kaptın mı ben hala hastanedeyim hem bedenen hem psikolojikmen daha iiyim en azından ii düşünebiliyorum :)

iyi olmana sevindim inşaAllah çok ok daha iyi bi şekilde çıkarsın hastaneden :)
İlaç tedavisi falan mı görüyorsun hastanede ?

Bence olumsuz karar vermek için erken ama sen kendini tamamen olumlu kapılara kapamışsın
Hakkında hayırlısı olsun cemrecim...

Bugün kan testi yaptıracagını söylemişsin ne yaptın acaba ?

Bana kiziyosun biliyorum arkadasim. Degerimi aldim tranaferden sonra 12. Gun degerim 37.1 kizcaksin yine ama soylemem lazim normal hamilelikteki sonuclarla kiyaslama sakin. Cunku transferden once 4 gun de disarda buyudugu icin embriyo normalde dollenmeden sonra gecen sure 16. Gun olarak dusun. Pozitif gebelik var demek icin 75 ve cok daha ustu bi deger olmaliydi. doktordan telefon bekliyorum simdi hem testimin sonucunu yorumliycak hem de bugun gunluk pedim kahverengi olmustu hem de onu sorucam.

Kızmak degilde herşeye bu kadar karamsar bakmana üzülüyorum inan cemrecim
Haklısın tüp bebek süreci ve olması gerekenler hakkında çok bi bilgim yok...ama mantıklı olarak düşünüyorum normalde döllenmeden en en en erken 10 gün sonra kanda gözükmeye başlamıyor mu degerler?
Nedense ben Rabbimin hikmeti ol derse olur diye düşünüyorum...
İnşaAllah o kahverengilerde tamamen yerleşme ve tutunma lekesidir...Kiiii biliyosun ki ben günlerce o lekeyle devam etti hatta iki haftadan fazla sürdü....Rabbim nasip etti ki devam etti çok şükür...

Hayırlı haberlerini bekliyorum cemrecim...doktorla görüşünce bizede haber ver olur mu?
He bi de samimi kalbimde bi tavsiyem lütfen adet olmayı beklemek için çarşamba kan testini tekrarlamayı bekle
Dularımdasın..
(Biraz uzun oldu kusuruma bakma )

İyi akşamlar arkadaşlar,niye bilmiyorum bu ara hiç topiğe giresim gelmiyor burda yazılanları okudukça daha çok kafaya takıyorum.cemrecim hakkında hayırlısı olsun daha olumlu düşünmeye çalış.herkese sevgiler..

Canim dualarin ve destegin icin tesekkurler. Doktor carsamba test istedi yukselecek mi diye. Deger cok dusuk biyokimyasal gebelik olabilir dedi. Bu arada ben bi sure girmesem yani yazmasam iyi olacak sanirim hepinizin keyfini kacirdim gunlerdir.

Son düzenleme:
Canim dualarin ve destegin icin tesekkurler. Doktor carsamba test istedi yukselecek mi diye. Deger cok dusuk biyokimyasal gebelik olabilir dedi. Bu arada ben bi sure girmesem yani yazmasam iyi olacak sanirim hepinizin keyfini kacirdim gunlerdir.
canım üzülme ve lütfen böyle düşünme burası dertleşmek için var zaten hakkında hayrlısı olur inşlh

günaydınnn uhimmm :) dün hastaneden çıktım şükürler olsun evdeyim ve daha iiyim :) hastanede devamlı serum taktılar birde iğne vurdular şimdi çok daha iiyim :) sen nasılsınnnn bebiş nasıl :)

kızlarrrr herkese mutlu yıllarrrrrr :) 2015 hepimize herşeyin hayırlısını getirsin

İnanmıcaksın belki ama dün akşam sen ve idi aklıma geldiniz nerelerdeler topigede yazmıyorlar diye
Mevsimden midir nedendir bilmem herkeste keyifsiz bir ruh hali

Lütfen hadi toparlanalım iyi olalm ve herşey güzel olacak diye düşünelim...malum bizi ele geçiren şu hormonlar hem çok nazlı hem alıngan
Neler yapıyorsun bu arada işten ayrılacaktın diye hatırlıyorum en son ev hanımlıgı makamı nasıl :)

Cemrecim biliyorsun son zamanlarda pek sık giremiyorum foruma ama dün akşam topigi düşünürken moon ve idi neden yok acaba cemre yarın testi tekrarlıcaktı didem çıktı mı hasteneden vs vs aklıma geldi hep...
hatta şimdide işim vardı sırf senin sonuçlarına bakıyım diye girdim....
Yani anlayacagın kimsenin keyfini kacırdıgın yok neler yaşadıgını hissettigini az çok anlıyoruz ve yanında olmak ama sana seni daha iyi hissettirmek istiyoruz...

Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asıl böyle düşünürsen keyfimiz kaçar"
Hadi iyi haberlerle gel inşaAllah:)

günaydınnn uhimmm :) dün hastaneden çıktım şükürler olsun evdeyim ve daha iiyim :) hastanede devamlı serum taktılar birde iğne vurdular şimdi çok daha iiyim :) sen nasılsınnnn bebiş nasıl :)

Oyyyy maşaAllah sana da güçlü minigine de :)
Rabbim beterinden korusun saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)

Ben iyiyim bu aralar mide yanmalarım beni zorlucak kadar ileri boyutta ilacım var ama çok sık kulanmak istemiyorum dikkat ediyorum sabrediyorum bakalım :)
Minigimde iyidir inşaAllah inan onu görmeyi özlüyorum :)
Bu aralar kıpırtılarını hissediyorum henüz dışardan belli olmuyo ama ben heyecanla heraketlenmesini tekmelemesini bekliyorum :)
çok degişik duygular yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Günaydin herkese hayırlı bir yıl diliyorum

kızlarrrr herkese mutlu yıllarrrrrr :) 2015 hepimize herşeyin hayırlısını getirsin

amiinnn İnşaALLAH hepimiz için herşey çok güzel olsun:)

maşalllahhh cnm artık çok rahat hissedersin annesi :) ben artık kafasını falan hissedebiliyorum iice hareketler sertleşti :) ama zaman geçmek bilmiyor

cemre ne yaptın tekrar test yapıcaktın merak ettimm?

maşalllahhh cnm artık çok rahat hissedersin annesi :) ben artık kafasını falan hissedebiliyorum iice hareketler sertleşti :) ama zaman geçmek bilmiyor

ne güzel yaaa bende hissetmek istiyorum aynı öyle :)
nerdeyse son 10 haftaya yaklaştın yaa maşallah :)
bende yarıladım ayyy şaka gibi :)

cemre ne yaptın tekrar test yapıcaktın merak ettimm?

bende merak ediyorum daha yazmıcam demişti
bizi habersiz bırakmasa yaaa

İnşaAllah iyi haberlerle döneeerrrr

Selam arkadaslar nasilsiniz ara ara girip takip ettim yazmak gelmedi icimden ben hala memleketteyim kayunpederim vefat etti soylemistim kayinvalidemi tek birakamadik gelen gidende oluyo hafta sonu eve donucez ins bu arada adet oldum bitti

Cemre icin uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tam da anlamadim noldugunu
didem hast.yatmis galiba gecmis olsun onuda anlamadim
bu arada uhi 21 haftalik olmussun valla ne guzel allahim banada ve olmayan herkesede nasip etsin ins biraz can sikici seylerde yasadim bnde dert bitmiyo ki

Kizlaaarrr yazmicam dedim ama, sizi de merakta birakmak istemiyorum. Dun yaptirdim testi 78 cikti. Deger ikiye katlamis ama gun olarak bakinca tabi dusuk bi deger, ne yazikki hala hamileyim diyemiyorum. 4 gun ya da 6 gun sonra tekrar baktir bana soyle dedi doktorum. Hala kimyasal gebelik ihtimali devam ediyor. Hergun kanamam gelicek korkusuyla yasiyorum. Cok zor. Opuyorum hepinizi. Sizi cokkk seviyorum.

Hayirlisi olsun cnim gunun gectimi

İşten ayrıldım canım,baştan aşağı evi temizliğe verdim kendimi.onun dısında hiçbirşey yaptığım yok..sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik neler hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…