- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
Hala bekliyorum uhicim bugün 6. gün de bitti ses seda yok gebelik testi yaptım evde kendim gene negatif cumaya kadar gelmezse bir kere daha kanda bakılacak dün gece bir rüya gördüm kesin hamileyim dedim kendi kendime ama ya sabır deyip bekliyorum bakalım rüyamda doğum yapacaktım hiçbir sancim ağrım yokken doktorlar beni dogurtacaklardi doktorun birine yalvardim ultrasonla bakalım diye baktık gök mavisi gözler kel kafalı melek gibi bir bebek bize gülümsüyor içerden uyandım hala daha o bebeği seviyorum kendi kendime eşimi uyandirdim anlattım. Senin anlayacagin delirmek üzereyim artık :) kendim yeşil gozluyum bebegimin de göz rengi bana çeksin istiyorum gerçi herşeyden öncesi sağlıklı hayırlı bir evlat olması duam tabi :) uzun kadın kısası bu aralar çok karisigim bir bakiyon agliyom bir bakiyon kahkahanin dibine vuruyom ışte
kendini tamamen buna odaklamışsın...nasıl yapıcaksın bilmiyorum ama biraz rahatlamay çalış inşallah minigin seninledir...
ama seninleyse bile bu tempo ve stres onu ble zorlar
Rüyanda çok güzelmiş rabbim hayra çıkarsın inşallah rüyanda ki gibi bi minigin olur tez zamandaaa:)
Bu arada sen de rahatsizlanmissin sanırım rabbim acil sifalar versin canım inşallah. Hamileliğin zorlukları baş göstermeye başlamış sanırım:) keşke bizde de olsa tüm sıkıntılar gebelikten olsa
Allah razı olsun ya...hamile kalana kadar ne kadar stresli günler yaşıyosan inan hamile kaldıktan sonra daha da artıyo yine de çok şükür rabbime inşallah tez zamanda sizede nasip eder bu nimeti...