• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam arkadaslar nasilsiniz ara ara girip takip ettim yazmak gelmedi icimden :KK43:ben hala memleketteyim kayunpederim vefat etti soylemistim kayinvalidemi tek birakamadik gelen gidende oluyo hafta sonu eve donucez ins bu arada adet oldum bitti

Cemre icin uzuldum hakkinda hayirlisi olsun tam da anlamadim noldugunu
didem hast.yatmis galiba gecmis olsun onuda anlamadim
bu arada uhi 21 haftalik olmussun valla ne guzel allahim banada ve olmayan herkesede nasip etsin ins biraz can sikici seylerde yasadim bnde dert bitmiyo ki :cry:

iyiyiz çok şükür idicim inşaAllah sende çook çook daha iyi olursun...

Kayınvaliden için zor bi durum rabbim sabrını mükafatını versin inşaAllah :( iyi yapmışsınız yalnız bırakmamakla duasını alırsın böylece...

evet yaa günler hiç geçmiyo gibi gelsede geriye dönüp bakınca geçiyomuş sahiden dedim...dün resmen 20.hafta bitti ve hamileliği yarılamış oldum rabbim saglıcakla kucagıma almayı nasip eylesin inşaALLAH....

ben inanıyorum rabbim sizede nasip edecek sadece sabır ve dua ...

Kizlaaarrr yazmicam dedim ama, sizi de merakta birakmak istemiyorum. Dun yaptirdim testi 78 cikti. Deger ikiye katlamis ama gun olarak bakinca tabi dusuk bi deger, ne yazikki hala hamileyim diyemiyorum. 4 gun ya da 6 gun sonra tekrar baktir bana soyle dedi doktorum. Hala kimyasal gebelik ihtimali devam ediyor. Hergun kanamam gelicek korkusuyla yasiyorum. Cok zor. Opuyorum hepinizi. Sizi cokkk seviyorum.

tabi ki yazzzz biz burda senden iyi haberler gelsin diye heyecanla bekliyoruz :)
çok çok sevindim cemre inşaAllah gün be gün artar degerlerin:KK9:
kendini çok kaptırmak istememeni anlıyorum ama azcııkkk olumlu duygulara da kapını açmalısın :KK66::KK66:

İşten ayrıldım canım,baştan aşağı evi temizliğe verdim kendimi.onun dısında hiçbirşey yaptığım yok..sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik neler hissediyorsun?

ne güzel yaa benim evinde temizlige ihtiyacı var ama ben görmezden geliyorum:oops::oops::oops:
ben iyiyim çok şükür hamilelik bazen zorluyor ama rabbim minigime saglık versin hepsi güzel şeyler inşaAllah sende bekleyen herkeste tez zamanda yaşar bu duyguları....

Hissettiklerime gelince inan çok farklı kendime bile tarif edemiyorum...
Hep günlük tutucam diyodum ama kendimi tarif edicek kelimleri bulupta yazıya bile dökemiyorum....hele şimdi kıpırtılarını hissettikçe "ben anne mi olucam , içimde kıpır kıpır bi yavru mu var" deyip duruyorum :)
20 haftadır hala inanmamış gibiyim :)

Hayirli kandiller arkadaslar rabbim tekrarini gormehi nasip etsin allahim dualarimizi kabul etsin ins

ne güzel yaa benim evinde temizlige ihtiyacı var ama ben görmezden geliyorum:oops::oops::oops:
ben iyiyim çok şükür hamilelik bazen zorluyor ama rabbim minigime saglık versin hepsi güzel şeyler inşaAllah sende bekleyen herkeste tez zamanda yaşar bu duyguları....

Hissettiklerime gelince inan çok farklı kendime bile tarif edemiyorum...
Hep günlük tutucam diyodum ama kendimi tarif edicek kelimleri bulupta yazıya bile dökemiyorum....hele şimdi kıpırtılarını hissettikçe "ben anne mi olucam , içimde kıpır kıpır bi yavru mu var" deyip duruyorum :)
20 haftadır hala inanmamış gibiyim :)
Maşallah canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Herkese hayırlı kandiller..

HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRRR RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİNNNNNN :)

Kizlaaarrr yazmicam dedim ama, sizi de merakta birakmak istemiyorum. Dun yaptirdim testi 78 cikti. Deger ikiye katlamis ama gun olarak bakinca tabi dusuk bi deger, ne yazikki hala hamileyim diyemiyorum. 4 gun ya da 6 gun sonra tekrar baktir bana soyle dedi doktorum. Hala kimyasal gebelik ihtimali devam ediyor. Hergun kanamam gelicek korkusuyla yasiyorum. Cok zor. Opuyorum hepinizi. Sizi cokkk seviyorum.
CEMREEEE ÇOK GÜZEL BİR HABERRRR HAYIRLI HABERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOUMMM :):)

Merhaba kızlar...
yogun bi haftasonu geçirdim sınavlar yorgunluk soğuk derken anca kendime geldim desem yeridir...

artık bu topik bayaga bayaga sessizleşti :(
yine de sizi merak ediyorum ve dualarımdasınız bilin istiyorum...

cemrecim özellikle şuan sen aklımdasın fırsatın olursa lütfen bizi habersiz bırakma...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah...

Merhaba kızlar...
yogun bi haftasonu geçirdim sınavlar yorgunluk soğuk derken anca kendime geldim desem yeridir...

artık bu topik bayaga bayaga sessizleşti :KK43:
yine de sizi merak ediyorum ve dualarımdasınız bilin istiyorum...

cemrecim özellikle şuan sen aklımdasın fırsatın olursa lütfen bizi habersiz bırakma...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah...
Hakkaten ya topik çok sessiz kalmış sözde bende girmeyecektim ama uzak tutamıyorum kendimi uhicim sen beni gene ekle ben ayrı kalamiyorum ne yaparsam yapayım çocuk muhabbetini atamiyorum kafamdan benim bat 22 ocak canım cemreee inşallah bebeğin seninle kalır canım inşallah

Tansiyondan şuan şüpheleniyo doktor ama inşallah bi sorun olmaz diye dua ediyorum...
Rabbim kucagımıza aldıgımız günleri de göstersin inşallah...
Hakkaten müjdeyi vermen daha dün gibi sanki günler bi şekilde geçiyo dimi:)

Bugünleri özlicek misiiinnn :)
Ya da çok duygulandıgın bi zaman oldumuuu :)
39un içindeyim benimki hala doğmadı :D
geçenlerde eşim karnıma dokunuyodu bebeğin ayağını buldu
eşim ittirdi parmağıyla, hemen ardından bebekte ittirdi ayağıyla
o çok güzeldi işte :KK28:
bugünleri özlersem söylerim bi doğsunda. şuan hiç özlicekmişim gibi gelmiyo

Hakkaten ya topik çok sessiz kalmış sözde bende girmeyecektim ama uzak tutamıyorum kendimi uhicim sen beni gene ekle ben ayrı kalamiyorum ne yaparsam yapayım çocuk muhabbetini atamiyorum kafamdan benim bat 22 ocak canım cemreee inşallah bebeğin seninle kalır canım inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ekliyim tabi ki..
Ama artık listeyle de kimse ilgilenmiyo..

İnşaAllah önce cemreden sonra sırayla hepinizden hayırlı haberi alırız

39un içindeyim benimki hala doğmadı :D
geçenlerde eşim karnıma dokunuyodu bebeğin ayağını buldu
eşim ittirdi parmağıyla, hemen ardından bebekte ittirdi ayağıyla
o çok güzeldi işte :KK28:
bugünleri özlersem söylerim bi doğsunda. şuan hiç özlicekmişim gibi gelmiyo

Demekki minigin keyfi pek bi yerinde :)
ne güzel yaaa maşaAllah size :)
çok çook imrendim şuaannn bir an önce o günler gelsin istiyoruuuummm:KK36:

cemreeeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesin inan çok merak ediyorum seniiiii :(
İnşaAllah iyi haberlerle gelirsin bizeeeee:KK36:

Back