Hala bekliyorum uhicim bugün 6. gün de bitti ses seda yok gebelik testi yaptım evde kendim gene negatif cumaya kadar gelmezse bir kere daha kanda bakılacak dün gece bir rüya gördüm kesin hamileyim dedim kendi kendime ama ya sabır deyip bekliyorum bakalım rüyamda doğum yapacaktım hiçbir sancim ağrım yokken doktorlar beni dogurtacaklardi doktorun birine yalvardim ultrasonla bakalım diye baktık gök mavisi gözler kel kafalı melek gibi bir bebek bize gülümsüyor içerden uyandım hala daha o bebeği seviyorum kendi kendime eşimi uyandirdim anlattım. Senin anlayacagin delirmek üzereyim artık :) kendim yeşil gozluyum bebegimin de göz rengi bana çeksin istiyorum gerçi herşeyden öncesi sağlıklı hayırlı bir evlat olması duam tabi :) uzun kadın kısası bu aralar çok karisigim bir bakiyon agliyom bir bakiyon kahkahanin dibine vuruyom ışte
Bu arada sen de rahatsizlanmissin sanırım rabbim acil sifalar versin canım inşallah. Hamileliğin zorlukları baş göstermeye başlamış sanırım:) keşke bizde de olsa tüm sıkıntılar gebelikten olsa
uhicim yaaa, ben bebeğim olduğunu hiç hissetmiyorum. benimle olmadığını hissediyorum. dün normal döngümde regl tarihimdi, migrenim tuttu yine, bugün de devam ediyor baş ağrım. bence ilaçlar regl olmayı engellediği için, migrenim atak yaptı. boşuna bekliyorum bi sürü ilaç içiyorum bence. tutmadı bebeğim. hissediyorum.
ne kasık pıt pıtı, ne ateş basması, ayy hiç bişey yok. olmadı yani... tüp bebeği de denedikten ve olmadıktan sonra, nasıl bi yol izliceğimi hiiiçç bilmiyorum. tekrar denemem için maddi olarak toparlanmamız gerekiyor onun için de nerden baksan 7-8 ay vardır. bu süreç nasıl geççek bilmiyorum. oof ooffff... neyse yeter bukadar karamsarlık... içinizi kararttım...
örgüye gelince :) daha 3. yumağa yeni geçtim. herzaman örmüyorum ondan çok hızlı ilerleyemiyorum. ama sıkılınca elime alcak bi iş olması açısından işe yarıyor :)
sen nasılsın? okuduğum kadarıyla hastanelerde koşturmuşsun bu ara. neyseki bişey çıkmamış geçmiş olsun çok canım benim....
Amin canım inşallah benim kırmızılar geldi dün akşam artık korunmaya karar verdim sanırım biraz buna ihtiyacım var eşimi gonulleye bilirsem koruncam uzun zaman buraya girmicem çocuk muhabbetini başka türlü kafamdan atabilecegimi sanmıyorum burada vakit gecirdikce insan daha kötü oluyo sürekli belirti dinlemeye başlıyor dengem bozuldu resmen hakkını helal et canım herkes hakkını helal etsin inşallah tez zamanda hayırlısıyla anne olur buradaki tüm bekleyenlerkendini tamamen buna odaklamışsın...nasıl yapıcaksın bilmiyorum ama biraz rahatlamay çalış inşallah minigin seninledir...
ama seninleyse bile bu tempo ve stres onu ble zorlar
Rüyanda çok güzelmiş rabbim hayra çıkarsın inşallah rüyanda ki gibi bi minigin olur tez zamandaaa:)
Allah razı olsun ya...hamile kalana kadar ne kadar stresli günler yaşıyosan inan hamile kaldıktan sonra daha da artıyo yine de çok şükür rabbime inşallah tez zamanda sizede nasip eder bu nimeti...
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah duam seninleKIZLARRR NASILSINIZ? BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜNDEN BERİ HASTANEDEYİM AZ SUYUM GELDİ ŞUANDA ŞÜKÜRLER OLSUN İİYİM AMA SUYUN KAYNAĞINI ÇÖZEMEDİKENFEKSİYON KAYNAKLI OLMASI BÜYÜK OLASILIK DEDİ DOKTORUM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMİN SUYU FALAN GAYET İİ HERŞEYİ YOLUNDA AMA GEL BUNU BANA ANLAT ŞUANDA ENFEKSİYON TEDAVİSİ GÖRÜYORUM YEMEDİĞİM SERUM İĞNE FİTİL KALMADI SİZLERDEN İSTEĞİM BANA DUA EDİN RABBİM MİNİĞİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ :)
KIZLARRR NASILSINIZ? BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜNDEN BERİ HASTANEDEYİM AZ SUYUM GELDİ ŞUANDA ŞÜKÜRLER OLSUN İİYİM AMA SUYUN KAYNAĞINI ÇÖZEMEDİKENFEKSİYON KAYNAKLI OLMASI BÜYÜK OLASILIK DEDİ DOKTORUM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMİN SUYU FALAN GAYET İİ HERŞEYİ YOLUNDA AMA GEL BUNU BANA ANLAT ŞUANDA ENFEKSİYON TEDAVİSİ GÖRÜYORUM YEMEDİĞİM SERUM İĞNE FİTİL KALMADI SİZLERDEN İSTEĞİM BANA DUA EDİN RABBİM MİNİĞİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ :)
Amin canım inşallah benim kırmızılar geldi dün akşam artık korunmaya karar verdim sanırım biraz buna ihtiyacım var eşimi gonulleye bilirsem koruncam uzun zaman buraya girmicem çocuk muhabbetini başka türlü kafamdan atabilecegimi sanmıyorum burada vakit gecirdikce insan daha kötü oluyo sürekli belirti dinlemeye başlıyor dengem bozuldu resmen hakkını helal et canım herkes hakkını helal etsin inşallah tez zamanda hayırlısıyla anne olur buradaki tüm bekleyenler
olur mu yaa ne uzunu ozluyorum senle konusmayi zaten :)cemrecim yaaa ne kadar olumsuzsun?
tamam seni anlıyorum zor bi süreç yani stresli...her ay regli beklemekten başka bi durum....ama Mevla ben kulumun zannı üzereyim demiyor mu?
nasıl zannedersek öyle olur...sürekli bilinç altında olmadı olmadı diye tekrarlaman farketmeden beyninin hormonlarını etkilemesine sebeb olr bunu sende biliyorsun..
bu kadar emek sarfetmişken lütfen biraz daha heyecanını korumaya çalış...
kasıklarda ne pıt pıtı arıyosun ki :) 19 haftalık oldum bende bile pıt pıt var mı yok anlamakta zorlanıyorum...
ve sende iyi biliyosun ki bu hamilelik herkesde degişiyo kiminde ne belirtiler veriyo kiminde sıfır belirti...
bende mesela ne ateş oldu ne kasıklarda sancı gayet rahattım yani...
bende iyiyim çok şükür teşekkür ederim...inan hamile kalana kaar yaşadıgın stres hamile kalınca iki katına çıkıyo şikayet etmiyorum asla...ama kendinden çook düşündügün aklında olan biri var...ve herşey o iyi olsun diye...
rabbime emanetiz hepimiz...
uzun oldu kusuruma bakma :)
pek giremiyorum artık girmişken yazayım dediiim :)
inşallah tez zamanda müjdeni alırııızzz :)
KIZLARRR NASILSINIZ? BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜNDEN BERİ HASTANEDEYİM AZ SUYUM GELDİ ŞUANDA ŞÜKÜRLER OLSUN İİYİM AMA SUYUN KAYNAĞINI ÇÖZEMEDİKENFEKSİYON KAYNAKLI OLMASI BÜYÜK OLASILIK DEDİ DOKTORUM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMİN SUYU FALAN GAYET İİ HERŞEYİ YOLUNDA AMA GEL BUNU BANA ANLAT ŞUANDA ENFEKSİYON TEDAVİSİ GÖRÜYORUM YEMEDİĞİM SERUM İĞNE FİTİL KALMADI SİZLERDEN İSTEĞİM BANA DUA EDİN RABBİM MİNİĞİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ :)
olur mu yaa ne uzunu ozluyorum senle konusmayi zaten :)
yaa haklisin kendimi cok olumsuza hazirladim sanirim. bu ugramak istemedigim hayal kirikligina hazir olmak icin beynimin yaptigi bi oyun sanirim. neyse en azindan olumsuz hbre fazlasiyla hazirim artik :) olursa da supriz olsun :)
yazdiklarinda cok cok haklisin mantikli dusununce ben de senin yazdiklarina hak veriyorum ama, kendime engel olamiyorum iste :)
nasipten otesi yok umarim size guzel hbrler verebilirim yakinda. optum cok
saol uhimmm, çok gelmedi cnm anlayamadım da diyebilirim yani pek emin değilim lavabodaydım çünküRabbim şifa versin yaaa
Suyun geldigini nasıl anladın çok mu geldi yani ?
şimdi nasılsın peki bu enfeksiyona bi çare bulunamıyor mu ?
lütfen çok üzme kendini minigin direk hissediyo seni artık onu düşünüp güçlü olmalsııınn...
dularımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah...
sag salim kucagına alırsın da güzel haberlerine birlikte seviniriz...
saol tatlımmm inşallah :) senin durumlar nasıl?didem gecmis olsun canim. Allah bebegini sagligiyla hayiriyla sana bagislasin. kendine cok cok dikkat et arkadasimmm
günaydın canım.saol tatlımmm inşallah :) senin durumlar nasıl?
günaydınn cnm hakkında hayırlısı olsun vardır RABBİMİN bir bildiğigünaydın canım.
ben bu sabah idrar testi yaptım ve negatif, bugün öğlen kan vermeye gidicem. çünkü artık bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, çok sıkıldım. kanla da sıfırlı değerle bunu ispatlarsam, iş biter. bugün 9. günüm. çoğu kişi 9. gün silik de olsa idrarda görmüş. oyüzden yapmıştım. yani benim tüp maceram da sona erdi. bundan ötesi de henüz yok sanırım. ağlamadım üzülmedim. zaten hissediyodum. hayırlısı ALLAH tan ...
moralinizi de bozmak istemezdim ama, yine de paylaşmak istedim.
saolasın didemcim. birazdan işten çıkıcam kan vermeye gidicem. akşama alırım sonucu. yazarım buraya da.günaydınn cnm hakkında hayırlısı olsun vardır RABBİMİN bir bildiğihamile kalmakta önemli değil devamını getirebilmek çok önemliymiş her iki gebeliğimde de bunu anladım
cnmm sonuçta bir ümit var kötüye yorma hadi hayırlısı :)Kizlar kotu hbr. Transferin 9. Gunu kan degerim 12.2 cikti. Yani ne pozitif ne de negatif. Yapayim kurtalayim dedim olmadi. Arada bi deger cikti. Gerci bu durumda olup bebegini kucagina alan cok az kisi var topiklerde. Soyle bi arastirayim dedim de.
saol uhimmm, çok gelmedi cnm anlayamadım da diyebilirim yani pek emin değilim lavabodaydım çünküşuan ii sayılırım şu enfeksiyonumda düzelirse çok daha ii olucam
günaydın canım.
ben bu sabah idrar testi yaptım ve negatif, bugün öğlen kan vermeye gidicem. çünkü artık bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, çok sıkıldım. kanla da sıfırlı değerle bunu ispatlarsam, iş biter. bugün 9. günüm. çoğu kişi 9. gün silik de olsa idrarda görmüş. oyüzden yapmıştım. yani benim tüp maceram da sona erdi. bundan ötesi de henüz yok sanırım. ağlamadım üzülmedim. zaten hissediyodum. hayırlısı ALLAH tan ...
moralinizi de bozmak istemezdim ama, yine de paylaşmak istedim.
Kizlar kotu hbr. Transferin 9. Gunu kan degerim 12.2 cikti. Yani ne pozitif ne de negatif. Yapayim kurtalayim dedim olmadi. Arada bi deger cikti. Gerci bu durumda olup bebegini kucagina alan cok az kisi var topiklerde. Soyle bi arastirayim dedim de.
saoll uhicimmm aman çok dikkat et bu enfeksiyon çok inatcı bişi geçmek bilmiyor bi kaptın mıiyi olmana sevindim didemcim inşallah tez zamanda enfeksiyonda tamamıyla geçer inşallah...