Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cemreeeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesin inan çok merak ediyorum seniiiii
İnşaAllah iyi haberlerle gelirsin bizeeeee

Arkadasim seni ve arkadaslari merakta birakmak istemezdim hakkinizi helal edin.
Okadar belirsiz bi durumun icindeyim ki. netlessin biraz istedim sizinle paylasmak icin. Bi kotu bi iyi haberim var size. İyi haberim dusuk baslayan beta hcg degerim iki gunde bir katlayarak yukselmeye devam etti. Bugunki degerim 1073 :)
ama kotu haberim 4 gundur kanamam var buna bugun kasik agrisi da eklendi. Yatmaya calisiyorum ama hayirlisi artik, doktorla konustum bugun igne vurdurdum. Ama kanamam ayni sekilde hafif hafif devam ediyor. Eger kanamam cok artmazsa 2-3 gun sonra kese var mi diye bakcak doktor.
Bu asamalara gelmek bile cok guzel bi duygu Elhamdulillah. Allah Buyuk. Okuduklarima gore bu haftalarda dusuk, bebegin sagliksiz oldugunun gostergesiymis. Hayirlisi artik.
Uhicim destegin icin tesekkurler.Allah hepinizden razi olsun.
Sen nasilsin? Bebisin napiyo :)

CEMREEEE ÇOK GÜZEL BİR HABERRRR HAYIRLI HABERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOUMMM :):)

Didemcim degerim yukseldi hep:) ama sulu kanamam var kasik agrim da basladi. Hayirlisi artik. Eger kanamam dusuge donusmesse haftasonuna dogru kese var mi diye bakcak doktor. Bugunleri gordum ya ona da sukur...
Senin de bebegine kavusmana az kaldi

canım inşlh görürsün keseyi benimde yarın yumurtam toplanacak hakkımzda hayrlısı olsun inşlh bebişin seni hiç bırakmaz

Canim kaç gündür çok merak ettirdin uhibbukeyede soruyorum hep aklımdasin senin için çok sevindim aklına kötü şeyler getirme bazen gebelikte kanamalar oluomus rabbimin izniyle bebeğin seninle kalacak dualarimdasin ve burdaki herkezede ole hepinizi seviyorum allaha emanet olun

canım inşlh görürsün keseyi benimde yarın yumurtam toplanacak hakkımzda hayrlısı olsun inşlh bebişin seni hiç bırakmaz

Amin lalecim. Senin icin de hayirlisi olsun. Yumurta toplama anestezili oldugu icin hic bisi anlamicaksin. Hem de keyifli bisey :) dusunsene, surec artik basliyo dollenme olucak ayni gun. Umarim guzel haberler alirsin yarin. Haber ver mutlaka. Optum.

Ozgecim Allah razi olsun. Sık yazamadim burda da cunku inan ne yazcagimi nasil bi hbr verecegimi bilemedim. Gerci hala muallak durumum ama, daha fazla meraklandirmak istemedim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Cok sagol canim benim. Varliginizi bilmek cok guzel.

cemreeeeeeeeeeeeeeeee nerelerdesin inan çok merak ediyorum seniiiii
İnşaAllah iyi haberlerle gelirsin bizeeeee

Canım uhicimm nasılsın canımm uzun zaman oldu girememiştim ama bi girdim de neler göreyim uhi hamişmişşşş çok ama çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım..ben bıdığımı paşamı aldım kucağıma Allah'ıma bin şükür güzel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..öpüyorum canım..

Amin lalecim. Senin icin de hayirlisi olsun. Yumurta toplama anestezili oldugu icin hic bisi anlamicaksin. Hem de keyifli bisey :) dusunsene, surec artik basliyo dollenme olucak ayni gun. Umarim guzel haberler alirsin yarin. Haber ver mutlaka. Optum.
inşlh dediğin gibi olur cnm biraz korkuyorum şimdide eşimle konuştum çok hastaymış napıcam ben şimdi yarın sperm vercek zaten sayımız çok çok az bu şekilde ya hiç çıkmazsa dua et nolur bana çok tedirginim

cemreeeeeeeeeeeeee nerelerdesin sen yaaaaa :)
nasıl sevindim anlatamam
kötü haber kısmını hiiiç düşünme arkadaşım en canlı örnek benim 15 günden fazla sürdü kanamam...rabbim nasip edecekse hiçbişey olmuyor çok şükür....
Progestan kullanıyorsun dimi ihmal etme sakın...
ve ayakta çok kalma işe gitmiyosundur zaten dimi :)
ayyy nasıl sevindim anlatamam yaaa rabbim kucagına almayıda nasip etsin
Lütfeeenn lütfeeeen artık biraz daha olumlu düşün miniginle konuş ona güzel duygular ve olumlu hisler yollaa:)

Hoşgeldiiin :)
çok şükür evet hamileyim rabbim kucagıma almayıda nasip eylesin inşaAllah...
Seninde gözün aydınn :)
ne kadar oldu doğum yapalı? ne çabuk geçiyo dimi zaman :)
sen de paşanda iyisindir inşaALLAH

Bugün 35 gün olduk teyzesi normal doğum yaptım ve kendime şaştım epiduralsiz suni sancısız kendi sancılarımla

Bugün 35 gün olduk teyzesi normal doğum yaptım ve kendime şaştım epiduralsiz suni sancısız kendi sancılarımla

O zaman sana iki kere maşaAllah :):)
bizde görürüz inşaAllah o günleri :)

ismi neydi minigin? tek başına mı bakıyorsun ?

Hoşgeldin idiiii :)
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
Kayınvaliden toparlanabldi mi
Iyiyim cnim icim biraz sikintili neden bilmiyoeum hic bisey bana zevk vermiyo evde hic bisey yapasim gelmiyo zoraki temizlik yapmaya calusiyorum bugun evdeydim isde jafam dagiliyo ama cok yoruluyorum bi an once bnde hamile kalip yavrumu kucagima almak istiyorum olur mu bilmiyorum bu arada gec cevap verdim k.bkma canim int.paketi. bitmis wifi den giriyorummm

Hayirlisi olsun cnm allahim tamamina erdirsin ins sag salim kucaginada alirsin dikkat et kendine dinlen canm okullarda tatil sanirim bol bol dinlen

Estg. ne kusuru idicim :)
İnsan dönem dönem öyle bunalabiliyor ama sen çabuk atlatmaya bak her türlü olumsuz his ve dşüncelerden uzak olman lazım

Rabbim bu içten isteğini ve duanı geri çevirmesin inşaAllah... tez zamanda sende bekleyen herkeste bu müjdeyi verir umarım

Canim cok tesekkurler moral olldu bana yazdiklarin. Ama okadar ilaca ragmen kanamam artarak devam ediyo. Artik lekelenmeden ote regl gibi gelmeye basladi. Hayirlisi neyse o olsun.ama cok geriyor bu durum.

Hayirlisi olsun cnm allahim tamamina erdirsin ins sag salim kucaginada alirsin dikkat et kendine dinlen canm okullarda tatil sanirim bol bol dinlen

İdicim umarim senden de saglikli bi bebis hbri aliriz. Benim durum muallak daha. Rabbim hayirlisini versin.

Insallah cnim inan gucum takaatim kalmadi allahim isteyen herkese naip etsin bnide ayirmasin ins daha zamani varsadarabbim dayanma gucu versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…