Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Herkese merhaba...

Bayagıdır yoktum maalesef agrılarım artınca hastaneye gittim 2 gün hastanede dolandım durdum...çok şükür kötü bi sonuç yok rabbim muhafaza eylesin de inşallah...

Onun dışında evde sürekli dinleniyorum desem yeridir...
heee bi de kar yağdı :)
her yer bembeyaz... Bu sene karlara gömülemicem sanırım :)

ee siz neler yapıyorsunuz ne var ne yok ?

Evet canım testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım bekliyorum beklemeye devam :)

Hakkında hayırlsı olsun inşallah...
oldun mu yoksa hala bekliyor musun ?

Mononcum bende nerelerde bu kız diyordum :)
annenin yanında olmana sevindim ohh ne güzel bende bi ay sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah :)
Adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah...içine sinmiyosa degiştir doktorunu inşallah iyi bi doktor bulursun

kizlaaarr Allah hepinizden razi olsun. salavatlarin duasini yaptim sela ile ezan arasi Allah kabul etsin .

Amiiin rabbim kabul etsin gönlündekini tez zamanda nasip eylesin inşalllah....

vallahi çok zor
30dan sonra konuşuruz senle tekrar
dinleniyorum canım .yürüyüş yapma dedi doktorum sancım var çünkü
biraz erken doğcak benimkisi sabırsız

Bu aralar herkes 30 dan sonrasını anlatıyor gözüm korkmaya başladı ya huu
Şaka bi yana rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah...

caniiim hic belirti yok. bugun 5. gunum bitcek. moralim bozulmaya basladi bile dunden beri. neden bi belirtim yok diye.

cemreeeee daha ne belirtisi ya huuuu bi dur
5 güncük daha ya :)
sen sabır ve umutla bekle inşaAllah hiç stres de yapmaa :)

hani örgün nerde bitti miii

geçmiş olsun uhicimmm ne ağrın oldu? yaa buralarda hiç yağmadı kar daha çok soğuk var sabah başladı atıştırdı geçti

idi, laleaslan başınız sağolsun mekanları cennet olsun.

uhicim bebişinin cinsiyeti belli mi merak ettim ?
edit:bu arada gecmis olsun canım

geçmiş olsun uhicimmm ne ağrın oldu? yaa buralarda hiç yağmadı kar daha çok soğuk var sabah başladı atıştırdı geçti

gögsümün al kısmında daha çok mide agrısı gibi ama bi sebebi yokmuş bütün iç batın ultrason cekildim çok şükür temizçıktı sadece kanda iltihap varmış inşallah ondan da bi sorun olmaz...yani artmaz...

idi, laleaslan başınız sağolsun mekanları cennet olsun.

uhicim bebişinin cinsiyeti belli mi merak ettim ?
edit:bu arada gecmis olsun canım

Çok teşekkür ederim zehrecim...rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşaAllah...
cinsiyet 16. haftada erkege benzetti...ama kesin konuşmadı geçen haftada rahatsızlıgımdan dolayı gittim hiiç bişey göstermedi :)
tamamen kapatmış bacaklarını tahmin bile yapamadı doktor :)

artık bi daha ki kontrolde ayrıntılı ultrasyon var onda belli olur sanırım :)

sen boşa strese girme içini rahat tut
önemli olan şey bebek günde en az 10 kez hareket etsin ( bu hareketleri tekme olarak algılama, sadece dönmesi bile hareketten sayılıyo)
tansiyonun yükselmesin ve kanaman olmasın yeterli.
boşa kafanı takma herşeye , 30dan sonra heryerin ağrımaya başlıyo çünkü
karnın ağrıcak ,kasıkların ağrıcak, reflü başlıcak , çatın ağrıcak

Tansiyondan şuan şüpheleniyo doktor ama inşallah bi sorun olmaz diye dua ediyorum...
Rabbim kucagımıza aldıgımız günleri de göstersin inşallah...
Hakkaten müjdeyi vermen daha dün gibi sanki günler bi şekilde geçiyo dimi:)

Bugünleri özlicek misiiinnn :)
Ya da çok duygulandıgın bi zaman oldumuuu :)

Hala bekliyorum uhicim bugün 6. gün de bitti ses seda yok gebelik testi yaptım evde kendim gene negatif cumaya kadar gelmezse bir kere daha kanda bakılacak dün gece bir rüya gördüm kesin hamileyim dedim kendi kendime ama ya sabır deyip bekliyorum bakalım rüyamda doğum yapacaktım hiçbir sancim ağrım yokken doktorlar beni dogurtacaklardi doktorun birine yalvardim ultrasonla bakalım diye baktık gök mavisi gözler kel kafalı melek gibi bir bebek bize gülümsüyor içerden uyandım hala daha o bebeği seviyorum kendi kendime eşimi uyandirdim anlattım. Senin anlayacagin delirmek üzereyim artık :) kendim yeşil gozluyum bebegimin de göz rengi bana çeksin istiyorum gerçi herşeyden öncesi sağlıklı hayırlı bir evlat olması duam tabi :) uzun kadın kısası bu aralar çok karisigim bir bakiyon agliyom bir bakiyon kahkahanin dibine vuruyom ışte

Başınız sağolsun sizinde
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah...
Mekanı cennet olur ve orda kavusursunuz rabbimin izniyle
Bu arada sen de rahatsizlanmissin sanırım rabbim acil sifalar versin canım inşallah. Hamileliğin zorlukları baş göstermeye başlamış sanırım:) keşke bizde de olsa tüm sıkıntılar gebelikten olsa

cemreeeee daha ne belirtisi ya huuuu bi dur
5 güncük daha ya :)
sen sabır ve umutla bekle inşaAllah hiç stres de yapmaa :)

hani örgün nerde bitti miii

uhicim yaaa, ben bebeğim olduğunu hiç hissetmiyorum. benimle olmadığını hissediyorum. dün normal döngümde regl tarihimdi, migrenim tuttu yine, bugün de devam ediyor baş ağrım. bence ilaçlar regl olmayı engellediği için, migrenim atak yaptı. boşuna bekliyorum bi sürü ilaç içiyorum bence. tutmadı bebeğim. hissediyorum.
ne kasık pıt pıtı, ne ateş basması, ayy hiç bişey yok. olmadı yani... tüp bebeği de denedikten ve olmadıktan sonra, nasıl bi yol izliceğimi hiiiçç bilmiyorum. tekrar denemem için maddi olarak toparlanmamız gerekiyor onun için de nerden baksan 7-8 ay vardır. bu süreç nasıl geççek bilmiyorum. oof ooffff... neyse yeter bukadar karamsarlık... içinizi kararttım...
örgüye gelince :) daha 3. yumağa yeni geçtim. herzaman örmüyorum ondan çok hızlı ilerleyemiyorum. ama sıkılınca elime alcak bi iş olması açısından işe yarıyor :)
sen nasılsın? okuduğum kadarıyla hastanelerde koşturmuşsun bu ara. neyseki bişey çıkmamış geçmiş olsun çok canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…