Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yaa başın sağolsunn rabbim sabır versinSelam kizlar nasilsiniz ben koye gidiyirum kayinpederim vefat etti
Cok istedim bizim cocugumuzuda girsun etsin nasip degilmis
Selam kizlar nasilsiniz ben koye gidiyirum kayinpederim vefat etti
maşallahh bizmutcum 36 olmuşsunnn ne güzel :) bende o günlere gelirmiyim ki :) ben bşraz fazla pimpirikliyim galiba rabbim korusun miniklerimizi :)bendede enfeksiyon oldu canım
doktorum suya karıştırılıp içilen bi ilaç verdi
gece yatmadan önce o ilacı içiyosun ve sabaha kadar tuvalete çıkmıyosun
biraz zor oluyo tabi tuvalete giitmemek ama bu şekilde 1 günde geçti
ağrılar bitmez artık doğurana kadar sabredicez
doktorum bana endişelenme dedi , düzenli kasılman olursa, bebek hareketleri azalırsa yada lekelenmen olursa gelirsin dedi
çok şükür ağrıdan başka kötü bi durum yok , o ağrılarda normal
Canim basın sağolsun sabır versin inşallah rabbim mekanını cennet eylesinSelam kizlar nasilsiniz ben koye gidiyirum kayinpederim vefat etti
Kızlar ben kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum sabirsizlikla
cnm banada doktor yürüyüşü yasakladı bizimkide erken gelmeye meraklı ne güzel 36 olmuşsun :)vallahi çok zor
30dan sonra konuşuruz senle tekrar
dinleniyorum canım .yürüyüş yapma dedi doktorum sancım var çünkü
biraz erken doğcak benimkisi sabırsız
Güzel haber veremiyorum malesef negatif çıktı ama hala regl olmadımhadi hayirlisi haber ver canim
uzulme canim hayirlisi boyleymis demek. yeni aya umudunu yitirmeden devam. elbet zamani gelince sana supriz yapcak bebisin.Güzel haber veremiyorum malesef negatif çıktı ama hala regl olmadım
CEMRECİM NASIL GİDİYO BAKALIM NASIL HİSSEDİYOSUN KENDİNİ? :)uzulme canim hayirlisi boyleymis demek. yeni aya umudunu yitirmeden devam. elbet zamani gelince sana supriz yapcak bebisin.
HAYIRLISI OLSUN TATLIMGüzel haber veremiyorum malesef negatif çıktı ama hala regl olmadım
caniiim hic belirti yok. bugun 5. gunum bitcek. moralim bozulmaya basladi bile dunden beri. neden bi belirtim yok diye.CEMRECİM NASIL GİDİYO BAKALIM NASIL HİSSEDİYOSUN KENDİNİ? :)
CNM 29 DA DEMİŞTİN DAHA BELİRTİ İÇİN ERKEK DUR BAKALIM MEHEM KÖTÜYE YORMA :)caniiim hic belirti yok. bugun 5. gunum bitcek. moralim bozulmaya basladi bile dunden beri. neden bi belirtim yok diye.
:) tmm deniycem. cok saol didemcim :)CNM 29 DA DEMİŞTİN DAHA BELİRTİ İÇİN ERKEK DUR BAKALIM MEHEM KÖTÜYE YORMA :)
sağol canım ama malesef kardeşimi kaybettik melek oldu yavrumcanim duasi dedigim oyle bildigim ezberden bi dua degil. o an aklima ne soylemek gelirse oyle soylicem. Allah niyetimizi biliyor canim benim. Kardesinin de iyi haberlerini bekliyorum İNSAALLAH
canim Allah cektiklerini kefaret saysin gunahsiz cennetine alsin İNSAALLAH. cok uzuldum. Allah sana ve ailene de sabir versin canim benim.sağol canım ama malesef kardeşimi kaybettik melek oldu yavrum