- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
canım bende çekerim senin için özelden yazarım inşlh duası nasıl oluyor yardımcı olurmusun bana?
Testi yaptım canım sonuç negatif üzülmüyorum ama rabbimin vardır bir bildiği napalim daha nasip değil bizehakkında hayırlı cnm kendin bilirsin ne zaman hazır hissedersen o zaman yap :) inşallah yarın güzel haberini alırız :)
Herkese günaydiiiin kızım oluyor benim 16+3 olumsuz bugün ve 150 gr inş normaldir
Bugun gelmezse beklenen yarın sabah mutlaka yapıcam canım :)
Aynen öyle cnmamiiin kuzum duaları eksik etmeyelim inş bende yarın doktora gtcem ellerini kollarını ayaklarını herbiseyini görcez inş çok heyecanlıyım
saol canim benimmmm hepimize nasip olsun İNSAALLAHCemrecim gozunaydin transfer olmussun bile hadi hayirli haberlerini alalm ins cnm bundan sonrasi allahin takdiri icini ferah tut ben inaninyorum tutucak ins allah in izniyle hamileyim diye haykircaksin
hayırlısı olsun tatlımTesti yaptım canım sonuç negatif üzülmüyorum ama rabbimin vardır bir bildiği napalim daha nasip değil bize
RABBİM onun ömrünüde bu bebişine versin inş cnmmSAOL CNM, ERKEN DOĞUM OLDU 32 HAFTALIK 10 GÜN YAŞADI BAĞIRSAKLARINDA ÖDEM OLUŞTU
hayırlı cumalaaar canımmgünaydınnnn hayırlı cumalar canlarrr :)
Evet canım testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım bekliyorum beklemeye devam :)Maşallah sizeeee :)
bende tam 16+3 de gitmiştim ve 150 gr dı...doktorumuz gayet güzel demişti herşeyi :)
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
testi yaptın sanırım hakkında hayırlısı olsun stres yapmadan beklemeye devaam
ne mutlu sana yaa bende çok özledim görmek istiyoruuuummmm :)
Günaydın hayırlı cumalar :)günaydınnnn hayırlı cumalar canlarrr :)
Amin tatlım inşallah :)hayırlısı olsun tatlım
Günaydın kızlar,nasılsınız ? Cemrecim çok sevindim senin adına Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah.İstanbul'a geldim annemin yanına bu ara pek giremedim.21 günde yine regl oldum bu arada,dönüşte farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Allah kabul etsin canım inşallahkizlaaarr Allah hepinizden razi olsun. salavatlarin duasini yaptim sela ile ezan arasi Allah kabul etsin .
bendede enfeksiyon oldu canımYAA BİZMUT BEN KAFAYI YİYCEM BENİMDE AĞRILARIM HİÇ GEÇMİYO BELİM AĞRIYO KARNIM AĞRIYO ALTIMA BASINÇ OLUYO ÇOK EVHAM YAPIYORUM NASILGEÇECEK BU AYLARBİRDE İDRAR ENFEKSİYONUM VAR MANTARIM VAR NE YAPSAM GEÇİREMİYORUM BU TÜR SIKINTILAR SENDE DE OLMUŞMUYDU?
evet stres daha da olumsuz etkiler diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum...
şükür dün bugün daha iyiyim....moral olarakta iyiyim...
rabbime emanet inşallah sag salim kucagımıza alırız hepimiz...
sen nasılsın son haftalar artık :)