Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım bende çekerim senin için özelden yazarım inşlh duası nasıl oluyor yardımcı olurmusun bana?

canim duasi dedigim oyle bildigim ezberden bi dua degil. o an aklima ne soylemek gelirse oyle soylicem. Allah niyetimizi biliyor canim benim. Kardesinin de iyi haberlerini bekliyorum İNSAALLAH

Herkese günaydiiiin kızım oluyor benim 16+3 olumsuz bugün ve 150 gr inş normaldir

Maşallah sizeeee :)
bende tam 16+3 de gitmiştim ve 150 gr dı...doktorumuz gayet güzel demişti herşeyi :)
Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bugun gelmezse beklenen yarın sabah mutlaka yapıcam canım :)

testi yaptın sanırım hakkında hayırlısı olsun stres yapmadan beklemeye devaam

Aynen öyle cnm amiiin kuzum duaları eksik etmeyelim inş bende yarın doktora gtcem ellerini kollarını ayaklarını herbiseyini görcez inş çok heyecanlıyım

ne mutlu sana yaa bende çok özledim görmek istiyoruuuummmm :)

Evet canım testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım bekliyorum beklemeye devam :)

Günaydın herkese hayırlı ve bereketli cumalar...
Tel.den girdigim icin uzun yazamıyorum cemrecim senin icin 500 salavat cektim duana katarsin insallah...

Günaydın kızlar,nasılsınız ? Cemrecim çok sevindim senin adına Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah.İstanbul'a geldim annemin yanına bu ara pek giremedim.21 günde yine regl oldum bu arada,dönüşte farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

moon, amin canim. ALLAH hepimizin yuzunu hayirlisiyla guldursun. doktor, ben de bikac kez degistirdim. farkli bi gozun gormesi iyi oluyo gercekten.

bendede enfeksiyon oldu canım
doktorum suya karıştırılıp içilen bi ilaç verdi
gece yatmadan önce o ilacı içiyosun ve sabaha kadar tuvalete çıkmıyosun
biraz zor oluyo tabi tuvalete giitmemek ama bu şekilde 1 günde geçti
ağrılar bitmez artık doğurana kadar sabredicez
doktorum bana endişelenme dedi , düzenli kasılman olursa, bebek hareketleri azalırsa yada lekelenmen olursa gelirsin dedi
çok şükür ağrıdan başka kötü bi durum yok , o ağrılarda normal

vallahi çok zor
30dan sonra konuşuruz senle tekrar
dinleniyorum canım .yürüyüş yapma dedi doktorum sancım var çünkü
biraz erken doğcak benimkisi sabırsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…