İnşallah görürsünüz canım, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri besleyip büyüttüğümüz günleri görürrüz inşallah, yolun sonu geldikçe sabırsızlık artıyor :)AYY NE GÜZEL CNMM YAAA BİZLERDE O GÜNLERİ GÖRÜRMÜYÜZ ACABA
İNŞALLAH TATLIMMM RABBİM MİNİKLERİMİZİ BİZLERE BAĞIŞLASINN :)İnşallah görürsünüz canım, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri besleyip büyüttüğümüz günleri görürrüz inşallah, yolun sonu geldikçe sabırsızlık artıyor :)
Bugün zaten salı degil miiiiiiii :) bugün ya da perşembe olacaktı dimiii :)
cemrecim heyecandan günleri de mi karıştırdııııınnn
ama insan nasıl heyecanlanmasın yaaaaa offf ben bile merak ettim :)
bir an önce iyi haberlerle dön inşallaaahhhh
Herkese merhaba.dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum
evet canım ben hatin, daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum ama belkide söylememişimdir :). canım ben şuanda 36 dayım, 30dan sonra cok zorlaştı benim için, daha duygusal oldum her şeye ağlıyorum, hatta galiba ağlamak için bahane arıyorum :)), dogum korkusu sarmaya başladı, fiziksel olarak ağırlaştım, hareketlerim kısıtlandı, gezmeyi çok seven birisiydim şimdi hiç evden çıkmak istemiyorum, günlük işleri yapmak zor geliyor artık, bayağı bi tembellik var üzerimde.. artık diyorum asıl hamilelik buymuş, şimdi hamile olduğumu unutmak imkansız :). Sürekli kafamda düşünceler, nasıl olcak, sağlıklı mı vs... beynim boş kalmıyor diyebilirim.. Rüyalarım ayrı zaten, ya emziririm ya doğururum, aklımdaki tek düşünce annelik oldu, haliyle bu durum insanda cok stres yapıyor, kafamı boşaltamıyorum..hormonlar insanı kuklaya çeviriyor, durduk yere kendimi çok mutsuz hissedebiliyorum, sonra gülüyorum kendime :). eski halimi özledim, bebeğimi özlüyorum, hep şikayet gibi oldu, aslında şikayet değil, bu günleri içimdeki hareketlerini, onunla aynı bedende olmayıda özleyeceğimi biliyorum :)
Şimdilik normal canım, inşallah bir aksilik çıkmaz, ben normal dogum istiyorum çünkü.. ne zaman olacagı belli değil 10 gün sonra heran gelebilir modunda bekleyeceğiz :) hayırla sağlıkla gelsin hepimizin kuzuları inşallah..
aynen benimde öyle didem akıntım arttı ya suyu azalıyosa deyip duruyorum....kasıklarıma sancı vuruyo ya kalbi durduysa diyorum off offff annelik ne zor şeyUHİ SENİNLE BEN BU PİMPİRİKLE NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM :) BENDE 1 HAFTADIR KAFAYI YİYECEĞİM AĞRILARIM OLUYO BELİM ÇOK AĞRIYO ALTIMA DOĞRU ÇEKEN Bİ AĞRIM OLUYO ZATEN AKINTIMDA VAR DEVAMLI STRES ANLIYCANPSİKOLOJİMDE ALT ÜST ŞU GÜNLER BİRAN ÖNCE GEÇSİN İSTİYORUM :)
canım bu düşüncelerden hareketlerini hissetmeye başlayınca kurtulacaksın inşallah, o zamanda bugun az mı hareket etti bi sorun mu var korkusu başlıyor gerçi :) Annelikte korku hiç bitmiyor galiba, Rabbime emanetler, o ne dilemişse o olur :)
EWET HAREKETLERİNİ HİSSETMESEM TAMAMEN KAFAYIYERDİM GALİBA VE ŞUNA TEPİK ÜSTÜNE TEPİK YİYORUM TEYZESİ :):) CNM BNM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ AKINTIM VE AĞRILARIM VAR ŞUANDA HEM MANTARIM HEMDE ENFEKSİYONUM VAR MALESEF FİTİL KULLANIYORUMaynen benimde öyle didem akıntım arttı ya suyu azalıyosa deyip duruyorum....kasıklarıma sancı vuruyo ya kalbi durduysa diyorum off offff annelik ne zor şey
hamile kalana da kadar bi stres sonrası ayrı rabbim yardımcımız olsun...
sen en azından hareketlerini hissediyosundur bu bile seni rahatlatmalı canım....
neyse artık kendimi teselli ediyorum veren rabbim korur inşallah hayırlısı ile kucagımıza alıcaz ve minigim çoook çoook iyi böyle inanıyorum inanmak istiyorum :)
UHİ ARTIK YAVAŞ YAVAŞ HİSSEDERSİN :)aynen öyle endişeler hiç bitmiyo :)
ilk aylar aman 3.ayı bitirim diyodum şimdi aman hareketlerni hissetsem diyorum ...
sen ilk ne zaman hissetmiştin ?
İnşallah görürsünüz canım, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri besleyip büyüttüğümüz günleri görürrüz inşallah, yolun sonu geldikçe sabırsızlık artıyor :)
Herkese merhaba.dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum
ay evet yaaaa :))) inanir misin simdi cevabini okuyunca farkettim yanlis yazdigimi. canim 12 ye kadar zor bekledim kimse aramayinca ben aradim merkezi. meger tam doktorla konusuyolarmis embriyologlar. donces sana dediler. yarim saat sonra aradilar. gelisimleri normal seyreden de geriden gelen de varmis embriyolarin. en guclusunu secmek icin biraz daha takip etmek istemis doktor. yani yarin yine oglene dogru aricaklar. ya yarin ya da persembe olcagini ozaman soyliceklermis. ama bugun inan oglen olmadi beklerken. yarin yine ayni bekleyis var :) yaa bi de aslinda yarina denk gelmesini hic istemiyodum safer ayinin son carsambasi diye. embriyologa bile persembe olsa keske dedim. hayirlisi dedi. :) tabi ona safer ayi son carsambasi falan demedim :)
EWET HAREKETLERİNİ HİSSETMESEM TAMAMEN KAFAYIYERDİM GALİBA VE ŞUNA TEPİK ÜSTÜNE TEPİK YİYORUM TEYZESİ :):) CNM BNM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ AKINTIM VE AĞRILARIM VAR ŞUANDA HEM MANTARIM HEMDE ENFEKSİYONUM VAR MALESEF FİTİL KULLANIYORUMRABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNNN CÜMLEMİZİN :)
UHİ ARTIK YAVAŞ YAVAŞ HİSSEDERSİN :)
İnşallah yaaa rabbim miniklerimizi bize bağışlasın....
Merhaba hoşgeldin aramıza....
demekki duanın sabrın daha vakti zamanı varmış....o zorlu süreçleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum....İnşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsın sende...
aynen öyle endişeler hiç bitmiyo :)
ilk aylar aman 3.ayı bitirim diyodum şimdi aman hareketlerni hissetsem diyorum ...
sen ilk ne zaman hissetmiştin ?
Yarin yeni bir doktorla randevum var yeniden başlıyor benim için bu süreç sorun yok sebeb yok bebek yok
canım ben 16dayken hissediyordum ama çok hafif hafifti yani varla yok arası gibi bişey, sanki minik bir baloncuk içimde pıt diye patlamış gibiydi ve nadiren oluyordu, hatta hep kalabalık ortamdayken filan hareket ederdi, ben anlamazdım dikkatim bebekte olmadığı için neydi o acaba hareketi miydi diye düşünürdüm :). sonra balık gibi içimde kaymaya başladı dalga dalga bi his, sonra ayaklarıyla idrar torbama vurmaya başladı o biraz canımı acıtıyordu neyseki dogum pozisyonuna erken geçti 25 haftalıkken filna rahatladım :). artık alanı daraldığı için karnımda tepecik oluşuyor, poposuyla ittiriyor, eliyle ayağıya ittiriyor :) dokunup hissediyorum poposuna vuruyorum bazen :)).20 den sonra çok rahat hissedersin inşallah, ilk gebeliklerde geç hissediliyormuş, birde ben zayıftım o yüzden daha erken hissetmeye başlamıştım. Artık şişkoyum o ayrı :))
Olabilir canım, inşallah her aşamayı mutlulukla yaşarız hepimiz, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.anladım canım ne güzel....ben kiloluyum sanırım onunda olumsuz etkisi var erken hissedemememde...
hayırlısı artık beklicez bakalım ne zaman atacak ilk tepiklerini :)
Olabilir canım, inşallah her aşamayı mutlulukla yaşarız hepimiz, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.