Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İNŞALLAH TATLIMMM RABBİM MİNİKLERİMİZİ BİZLERE BAĞIŞLASINN :)

Herkese merhaba. dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum

ay evet yaaaa :))) inanir misin simdi cevabini okuyunca farkettim yanlis yazdigimi. canim 12 ye kadar zor bekledim kimse aramayinca ben aradim merkezi. meger tam doktorla konusuyolarmis embriyologlar. donces sana dediler. yarim saat sonra aradilar. gelisimleri normal seyreden de geriden gelen de varmis embriyolarin. en guclusunu secmek icin biraz daha takip etmek istemis doktor. yani yarin yine oglene dogru aricaklar. ya yarin ya da persembe olcagini ozaman soyliceklermis. ama bugun inan oglen olmadi beklerken. yarin yine ayni bekleyis var :) yaa bi de aslinda yarina denk gelmesini hic istemiyodum safer ayinin son carsambasi diye. embriyologa bile persembe olsa keske dedim. hayirlisi dedi. :) tabi ona safer ayi son carsambasi falan demedim :)

Herkese merhaba. dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum

evet canim bu topikler yalniz olmadigimizin gostergesi. okudukca bazen umutlaniyoruz bazen umutsuzlasiyoruz. ama iyiki burasi ve guzel insanlari varki, burada rahatliyabiliyoruz.

evet söylemiştin ama bi an tanıdık gelmedi kusura bakma :)
zaten hamilelik ilk 3 ile son aydır derler...inşallah saglıcakla kucagına alırız hepimizi :)

bencede aynı bedende olmak bambaşka ama ben bu aralar endişelenmekten bunun tadına da varamıyorum maalesef
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde minigine kavusursun hatincim :)

aynen benimde öyle didem akıntım arttı ya suyu azalıyosa deyip duruyorum....kasıklarıma sancı vuruyo ya kalbi durduysa diyorum off offff annelik ne zor şey
hamile kalana da kadar bi stres sonrası ayrı rabbim yardımcımız olsun...

sen en azından hareketlerini hissediyosundur bu bile seni rahatlatmalı canım....
neyse artık kendimi teselli ediyorum veren rabbim korur inşallah hayırlısı ile kucagımıza alıcaz ve minigim çoook çoook iyi böyle inanıyorum inanmak istiyorum :)

aynen öyle endişeler hiç bitmiyo :)
ilk aylar aman 3.ayı bitirim diyodum şimdi aman hareketlerni hissetsem diyorum ...

sen ilk ne zaman hissetmiştin ?

EWET HAREKETLERİNİ HİSSETMESEM TAMAMEN KAFAYIYERDİM GALİBA VE ŞUNA TEPİK ÜSTÜNE TEPİK YİYORUM TEYZESİ :):) CNM BNM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ AKINTIM VE AĞRILARIM VAR ŞUANDA HEM MANTARIM HEMDE ENFEKSİYONUM VAR MALESEF FİTİL KULLANIYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNNN CÜMLEMİZİN :)

İnşallah yaaa rabbim miniklerimizi bize bağışlasın....

Merhaba hoşgeldin aramıza....
demekki duanın sabrın daha vakti zamanı varmış....o zorlu süreçleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum....İnşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsın sende...

Kıyamam ben sana yaaa ne heyecandır :)
Rabbim yardımcın olsun inşallah hiç olumsuz kötü şeyler düşünme, hayırlısı ne ise rabbim onu nasip edecektir ben inanıyorum....

Ne güzel yaa bende tekme yemek istiyorum :) :) :)
Rabbim şifa versin benim öyle bi sorunum yok ama yine de ister istemez endişeniyorum maalesef

Yarin yeni bir doktorla randevum var yeniden başlıyor benim için bu süreç sorun yok sebeb yok bebek yok

aynen öyle endişeler hiç bitmiyo :)
ilk aylar aman 3.ayı bitirim diyodum şimdi aman hareketlerni hissetsem diyorum ...

sen ilk ne zaman hissetmiştin ?

canım ben 16dayken hissediyordum ama çok hafif hafifti yani varla yok arası gibi bişey, sanki minik bir baloncuk içimde pıt diye patlamış gibiydi ve nadiren oluyordu, hatta hep kalabalık ortamdayken filan hareket ederdi, ben anlamazdım dikkatim bebekte olmadığı için neydi o acaba hareketi miydi diye düşünürdüm :). sonra balık gibi içimde kaymaya başladı dalga dalga bi his, sonra ayaklarıyla idrar torbama vurmaya başladı o biraz canımı acıtıyordu neyseki dogum pozisyonuna erken geçti 25 haftalıkken filna rahatladım :). artık alanı daraldığı için karnımda tepecik oluşuyor, poposuyla ittiriyor, eliyle ayağıya ittiriyor :) dokunup hissediyorum poposuna vuruyorum bazen :)).20 den sonra çok rahat hissedersin inşallah, ilk gebeliklerde geç hissediliyormuş, birde ben zayıftım o yüzden daha erken hissetmeye başlamıştım. Artık şişkoyum o ayrı :))

Yarin yeni bir doktorla randevum var yeniden başlıyor benim için bu süreç sorun yok sebeb yok bebek yok

demekki seninkide stres kaynaklı...
kafanı dagıtacak seni rahatlatacak ve hatta zor da olsa bebek fikrinden birazda olsa uzaklaştıracak şeyler lazım....

doktor süreci ne için?
yumurta takibi falan mı ?

anladım canım ne güzel....ben kiloluyum sanırım onunda olumsuz etkisi var erken hissedemememde...
hayırlısı artık beklicez bakalım ne zaman atacak ilk tepiklerini :)

anladım canım ne güzel....ben kiloluyum sanırım onunda olumsuz etkisi var erken hissedemememde...
hayırlısı artık beklicez bakalım ne zaman atacak ilk tepiklerini :)
Olabilir canım, inşallah her aşamayı mutlulukla yaşarız hepimiz, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…