tamam cnm bnm niyetler halis rabbim kabul etsin ben şimdiden başlıyorum haydi bismillahhh :):)ayy aglatcan simdi beni. Allah razi olsun canim benim. ne guzel yurekli
insanlarsiniz. olur yapalim.bu aksam salavat cekebilecek olanlar ceksin kac tane cekecekseler yazsinlar. kac tane cekebilirsek cekelim bence. ben de yarin cuma selasinsan sonra duasini yapayim. ama simdiden soyleyim duasini hepimiz icin yaparim:)
Slm canım nasılsın hamilelik nasıl geciyor ben testi hala yapmadım ve bugun beklenen gün. Biraz stresli biraz meraklı ama bi okadar da kafama takmamaya calışarak bekliyorum ara ara sancılarım oluyor sanki regl olcakmışım gibi sabah sol kasıgıma batma oldu çığlık attırdı resmen. eşim uyandı sesime bi korku yaşadık sizce bu batmalar neden olabilirHakkında hayırlısı ama bu kadar stres yapıyorsan bence test yap....çünkü stres seni her durumda olumsuz etkiler....
hamileysen şuan oluşum süreci bunu kötü etkiler yok degilsen adeti geciktirir....elinden geldigince sakin olmaya çalış
CNM BATMA BNM EN BELİRGİN HAMİLELİK BELİRTİMDİ HEMEN TEST YAP BENCESlm canım nasılsın hamilelik nasıl geciyor ben testi hala yapmadım ve bugun beklenen gün. Biraz stresli biraz meraklı ama bi okadar da kafama takmamaya calışarak bekliyorum ara ara sancılarım oluyor sanki regl olcakmışım gibi sabah sol kasıgıma batma oldu çığlık attırdı resmen. eşim uyandı sesime bi korku yaşadık sizce bu batmalar neden olabilir
uhicim iyiyim cok sukur. iyi gecti transferim. evdeyim simdi dinlenicem pazartesiye kadar. pazartesi is basi yapicam. ilk saatler cok gergindim. eve geliste falan ay sarsildim bisi mi olcak diye. ama eve gelince rahatladim. aksam trafigiydi cok da uzun surdu ama Allah in tAkdiri hersey. o ol derse olur. bugun biraz daha rahatim. sadece oturup kalkmalarima dikkat ediyorum, ama yataga bagimli gibi gecirmicem bugunleri onu anladim simdiden :)
bende varııımmmm :)cnm salavat falan çeksek bi sayı belirlesek dağıtsak olmazmı?
Slm canım nasılsın hamilelik nasıl geciyor ben testi hala yapmadım ve bugun beklenen gün. Biraz stresli biraz meraklı ama bi okadar da kafama takmamaya calışarak bekliyorum ara ara sancılarım oluyor sanki regl olcakmışım gibi sabah sol kasıgıma batma oldu çığlık attırdı resmen. eşim uyandı sesime bi korku yaşadık sizce bu batmalar neden olabilir
Cemrecim gozunaydin transfer olmussun bile hadi hayirli haberlerini alalm ins cnm bundan sonrasi allahin takdiri icini ferah tut ben inaninyorum tutucak ins allah in izniyle hamileyim diye haykircaksinuhicim iyiyim cok sukur. iyi gecti transferim. evdeyim simdi dinlenicem pazartesiye kadar. pazartesi is basi yapicam. ilk saatler cok gergindim. eve geliste falan ay sarsildim bisi mi olcak diye. ama eve gelince rahatladim. aksam trafigiydi cok da uzun surdu ama Allah in tAkdiri hersey. o ol derse olur. bugun biraz daha rahatim. sadece oturup kalkmalarima dikkat ediyorum, ama yataga bagimli gibi gecirmicem bugunleri onu anladim simdiden :)
Herkesin kizi mi oluyo ya hep kiz haberi aliyorum cevreden de hadi hayirlisi saglikli hayirli bi evlat olsun insHerkese günaydiiiin kızım oluyor benim 16+3 olumsuz bugün ve 150 gr inş normaldir
canım bende çekerim senin için özelden yazarım inşlh duası nasıl oluyor yardımcı olurmusun bana?ayy aglatcan simdi beni. Allah razi olsun canim benim. ne guzel yurekli
insanlarsiniz. olur yapalim.bu aksam salavat cekebilecek olanlar ceksin kac tane cekecekseler yazsinlar. kac tane cekebilirsek cekelim bence. ben de yarin cuma selasinsan sonra duasini yapayim. ama simdiden soyleyim duasini hepimiz icin yaparim:)
GÖZÜN AYDINN TATLIMMM BNM DE KIZIM OLUCAK İNŞALLAHHH :)Herkese günaydiiiin kızım oluyor benim 16+3 olumsuz bugün ve 150 gr inş normaldir
Bugun gelmezse beklenen yarın sabah mutlaka yapıcam canım :)bence kendini çok daha fazla strese sokma daha fazla ertelemeden testi yap en azından için rahatlar...
Hakkında hayırlısı olsun...
Batma lar adet belirtisi de olabilir hamilelikte...
İnşallah psikolojik degildir seninkilerd.e.
Ya gercekten mi. Bir haftadır test elimde bekliyorum bu ay kendimi hamile gibi hissetmedigim için yapmaya yanaşmadım dogrusu bugun beklenen regl gelmezse yarın sabah test yapıcam hemen:) birde salavat duasına bende katılmak istiyorum ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor beni bilgilendirirmisin canım?CNM BATMA BNM EN BELİRGİN HAMİLELİK BELİRTİMDİ HEMEN TEST YAP BENCE
bence bekleme hemen yap şimdi yapsanda çıkar yarın yapsanda bişey farketmez en azından rahatlamış olursun :) başlayabilirsin cnm yarın sela saatine kadar çekebildiğin kadar çek ALLAHIM kabul etsin :)Ya gercekten mi. Bir haftadır test elimde bekliyorum bu ay kendimi hamile gibi hissetmedigim için yapmaya yanaşmadım dogrusu bugun beklenen regl gelmezse yarın sabah test yapıcam hemen:) birde salavat duasına bende katılmak istiyorum ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor beni bilgilendirirmisin canım?
KIZZZ EVLAT YEĞEN GİBİ OLUR MU HİÇ :) TABİKİ ÇOK DAHA FAZLA SEVERSİN EVLAT OLSUNDA KIZI ERKEĞİ FARKETMİYO İNAN :) BNM DÜŞÜK DEĞİL CNM BEN DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM OĞLUMU
Aynen öyle cnmbende aynısını demiştim :)
bu kadar uzun zaman sonra ve o kadar acı imtihanlardan sonra hiiiç farketmez sag salim kucagıma alıyım yeter :)
Hayırlısı ile o günleri e görürüz inşallah :)
SAOL CNM, ERKEN DOĞUM OLDU 32 HAFTALIK 10 GÜN YAŞADI BAĞIRSAKLARINDA ÖDEM OLUŞTUYa ne bileyim onlara öylesine bagliyim ki yanımda olduklarında her dk mi onlarla geçirmek istyrm annesinden yani ablamdan daha çok ilgileniyorum onlarla her hareketlerine deli oluyorum hatta ablam benim çocuğumu bukadar seviyorsan kendi çocuğunu nasıl seversin çok merak ediyorum der basın sağolsun canım hasta miydi ne kadar yaşadı
hakkında hayırlı cnm kendin bilirsin ne zaman hazır hissedersen o zaman yap :) inşallah yarın güzel haberini alırız :)Bilemedim ki şimdi yapsam mi acaba of çok kararsızım doğrusu saat 4 oldu hala regl gelmedi ben sana belirtilerimi sayayım en iyisi goguslerim çok sis uçları fena aciyo karnım da tuhaf bi sancı var her an batar girecek korkusu var ani hareket etmiyorum arada migde bulantilarim oluyo ama idrarim koyu değil akintim var çok değil aklıma girdin valla ilk cisle yapıyorum testi ve haberi veriyorum sana dua et bana didem nolur gene üzülmek korkutuyor beni ama korkunun ecele faydası yok diyelim artık
bende varııımmmm :)
yazarım ne kadar cektigimii :)
Rabbim kabul etsin inşallah