Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hayirlisi artik Allah ne derse o olcak arkadasim :) tup bebek tedavisi kolay bi surec degil. her acidan yipratici bi surec. Allah sizi de o asamalara gelmeden hayirlisiyla evlat sahibi yapsin. rahimin hazir oldugunu dusundukleri zaman yapiyolarmis transferi. onda da rahim kalinligina ve hazir olusuna gore zamani belirlemislerdir. arkadasin adina cok sevindimm. umarim kolay bi hamielik gecirir.

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, listeye baktımda 28 tane hamilemiz olmuş maşaallah ne güzel darısı bekleyenlere inşaallah

İyiyim çok şükür eflalim :)
sen nasılsın ?
Maşallah doğuma çok az kalmış ya rabim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....

evet çok şükür hamilelerimiz artı inşallah devamı da gelicek cemre idi derin luci moon hep haber beklediklerimizden :)

Tamam nasıl istersen zehrecim...
Hakkında hayırlısı olsun bende sabrının ve teslimiyetinin mükafatını alacagına inanıyorum...

İnşallah tez zamanda hayırlı haberle dönersin aramıza...

:) uhicim boyle biraz uzun tunik gibi bisi ormeye calisiyorum. ama daha bi yumak bitirebildim. cok yumak gidicek sanirim.koltuk alti kisimlarina gelince teyzeme danismayi dusunuyorum, onu kafadan yapabilcek kadar becerikli degilim cunku :)

Maşallah sana yaa :)
idinin dediği gibi bu konularda bende çok becerikli degilim senin en azından çabalaman bile güzek :)
belki de örgü becerini haylı ilerletirsin :)

nasilsin dideeemm :)
senin baya bi ilerledi hamileligin yaa.. masaallah .. zaman ne cabuk gecti. tab sana uzun gelmis olabilir :)
ÇOK CEMREMM İİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM :) EWET BU ZAMANA KADAR BANADA ÇABUK GELDİ AMA BUNDAN SONRASI BİRAZ ZORLUYO GEÇMİYO SANKİ ÇOK EVHAM YAPIYORUM BİŞEY OLACAK DİYE. SEN NASILSIN? :)

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız benim bat a 6gün kaldı erken gebelik testi aldım ama yapıp yapmama konusunda endişeliyim 3 gündür sabahları oksururken migdem agzima geliyor sanki göğüs uclarim çok fena aciyo tabi bunlar adet belirtileri de olabilir ama insan bebeği de düşünmeden edemiyor tabi ne dersiniz sizce sabah testi yapmalimiyim yoksa adet günümü beklemelimiyim bana bi akıl verin nolur çok sabırsız biriyim yaa :)

ÇOK CEMREMM İİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM :) EWET BU ZAMANA KADAR BANADA ÇABUK GELDİ AMA BUNDAN SONRASI BİRAZ ZORLUYO GEÇMİYO SANKİ ÇOK EVHAM YAPIYORUM BİŞEY OLACAK DİYE. SEN NASILSIN? :)
iyiyim ben deee :)
ama biraz gergin ve heyecanliyim. yarin sabah hayirlisiyla yumurta toplama islemim var.

selamun aleykum canım :) nasılsın görüşmeyeli ? bebişinin cinsiyetini öğrendin mi

iyiyim ben deee :)
ama biraz gergin ve heyecanliyim. yarin sabah hayirlisiyla yumurta toplama islemim var.
cnmm bnmm valla hep takip ediyorum çok istiyorum senin idinin derinin güzel haberlerinizi duymayı rabbim yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir dualrımız hep sizinle

Cemre naptun yumurta toplama islemin vardi umarim her sey yolundadir cnm
gunaydin canim. iyiyim cok sukur. dun 12 gibi toplamaya aldilar. 12 bucuk civari ayilmistim. iyi gecmis cok sukur. simdi sirada transfer var. o da sali belli olcak hayirlisiyla. ya sali ogleden sonra ya da persembe olcak. simdi biraz oturup kalkarken agrim oluyo okadar. bi de merak var tabi :)

Cok guzel herseyin yolunda olmasina sevindim cnm ins boylede guzel gider

Biraz gec oldu ama merak ettim naptın testi yaptın mı?
Şuan bat a 3 gün vardır sanırım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
dediğin gibi adet belirtisi de olabilir ama umut işte insan müjdenin habercileri olsun istiyor:)

:) bakalim ne cikcak sonunda ortaya... sen de bebisine orseneee

Güzel olacagına eminim :) el emegi göz nuru sonuçta :)
bitince buraya fotosunu atsana :)

ben örgü işini pek bilmiyorum idinin demesi gibi bi ters bi düz ondanda bişey olmaz :) ne kesmeyi ne artırmayı ne eksiltmeyi :)
hem bu aralar üşengeçligi bi kenara bıraksam ders calıssam benim için yeter :)

Gözün aydın cemrecim yaa ne güzel herşey olması gerektigi gibi yolunda maşallaaahhhhh :)
Rabbim hayırlısı ile müjdeyi de nasip etsin inşallah :)

yani yarın senin için büyük gün olabilir :)
yarın burda olcam inşallah güzel haberlerini almak için

selamun aleykum canım :) nasılsın görüşmeyeli ? bebişinin cinsiyetini öğrendin mi

Aleyküm selam hafıız :)
nerelerdesin sen yaa:)
bende çok sık giremiyorum ama sen hepten kayboldun :)
nasıl gidiyor hamilelik zorlanmyosundur inşallah :)

cinsiyet büyük ihtimalle erkek :)
bi dahaki kontrolde kesinleşecek ama ben şimdiden erkek diye düşünmeye başladım :)

Gunaydun hanimlar nasilsiniz hamileliik nasil gidiyo

İdicim benim çok şükür güzel gidiyo ama sanırım farketmeden üşütüyorum o da midemi etkiliyo ve sancı yapıyo
haliyle bu durumda beni endişelendiriyo
onun dışında çok şükür iyi...

sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo ?
Bir daha ki bat ne zaman sanırım yalnışlıkla listeden silmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…