- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
hayirlisi artik Allah ne derse o olcak arkadasim :) tup bebek tedavisi kolay bi surec degil. her acidan yipratici bi surec. Allah sizi de o asamalara gelmeden hayirlisiyla evlat sahibi yapsin. rahimin hazir oldugunu dusundukleri zaman yapiyolarmis transferi. onda da rahim kalinligina ve hazir olusuna gore zamani belirlemislerdir. arkadasin adina cok sevindimm. umarim kolay bi hamielik gecirir.Anliyorum cnim seni inanki allah nasip ederse tup bebek vesile olucak gecen bahsetmistim ark tup bebk yapturdi dedigin surecten oda gecti onlarda ailelerine bisey demediler bamile oldugunu ogrenince yaptirdik faln dediler bide o arkadasim soyle bisey yasadi yumurta toplanip dollendikten donra sanirim transfer yapilacagi zamn ark rahminde bksorun yasaxilar galiba hormonlarla ilgili bisey dedi bi kere adet olmasini beklediler tekrar temizlndikten sonra transfer gerceklesti ve sonuc guzel oldu bnde umutlndim esim diyoki biraz deneriz olmzsa bizde yapariz o ark.komsusuda tup bebek yaptirmis ve tutmus ark onun tavsiyesi uzerine o hast.gitti acibadem maslak dk.gercekten cok iyiymis cok guzel ilgilendiler faln dedi diycegim yuregini ferah tut ben eminmki tutucak ins
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, listeye baktımda 28 tane hamilemiz olmuş maşaallah ne güzel darısı bekleyenlere inşaallah
sağol canım Allah razı olsun.sen yinede listeden çıkar.bu seferde boyle deniyimgebelik forumunada cok fazla takılmamaya çalışcam cunku.
Rabbim en doğru zamanı biliyor inşaallah.sabrımızın karsılıgını alıcaz inş buna gönülden inanıyorum
:) uhicim boyle biraz uzun tunik gibi bisi ormeye calisiyorum. ama daha bi yumak bitirebildim. cok yumak gidicek sanirim.koltuk alti kisimlarina gelince teyzeme danismayi dusunuyorum, onu kafadan yapabilcek kadar becerikli degilim cunku :)
ÇOK CEMREMM İİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM :) EWET BU ZAMANA KADAR BANADA ÇABUK GELDİ AMA BUNDAN SONRASI BİRAZ ZORLUYO GEÇMİYO SANKİ ÇOK EVHAM YAPIYORUM BİŞEY OLACAK DİYE. SEN NASILSIN? :)nasilsin dideeemm :)
senin baya bi ilerledi hamileligin yaa.. masaallah .. zaman ne cabuk gecti. tab sana uzun gelmis olabilir :)
iyiyim ben deee :)ÇOK CEMREMM İİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM :) EWET BU ZAMANA KADAR BANADA ÇABUK GELDİ AMA BUNDAN SONRASI BİRAZ ZORLUYO GEÇMİYO SANKİ ÇOK EVHAM YAPIYORUM BİŞEY OLACAK DİYE. SEN NASILSIN? :)
Maşallah sana yaa :)
idinin dediği gibi bu konularda bende çok becerikli degilim senin en azından çabalaman bile güzek :)
belki de örgü becerini haylı ilerletirsin :)
selamun aleykum canım :) nasılsın görüşmeyeli ?İyiyim çok şükür eflalim :)
sen nasılsın ?
Maşallah doğuma çok az kalmış ya rabim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....
evet çok şükür hamilelerimiz artı inşallah devamı da gelicek cemre idi derin luci moon hep haber beklediklerimizden :)
cnmm bnmm valla hep takip ediyorum çok istiyorum senin idinin derinin güzel haberlerinizi duymayı rabbim yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi gelişir dualrımız hep sizinleiyiyim ben deee :)
ama biraz gergin ve heyecanliyim. yarin sabah hayirlisiyla yumurta toplama islemim var.
gunaydin canim. iyiyim cok sukur. dun 12 gibi toplamaya aldilar. 12 bucuk civari ayilmistim. iyi gecmis cok sukur. simdi sirada transfer var. o da sali belli olcak hayirlisiyla. ya sali ogleden sonra ya da persembe olcak. simdi biraz oturup kalkarken agrim oluyo okadar. bi de merak var tabi :)Cemre naptun yumurta toplama islemin vardi umarim her sey yolundadir cnm
Cok guzel herseyin yolunda olmasina sevindim cnm ins boylede guzel gidergunaydin canim. iyiyim cok sukur. dun 12 gibi toplamaya aldilar. 12 bucuk civari ayilmistim. iyi gecmis cok sukur. simdi sirada transfer var. o da sali belli olcak hayirlisiyla. ya sali ogleden sonra ya da persembe olcak. simdi biraz oturup kalkarken agrim oluyo okadar. bi de merak var tabi :)
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız benim bat a 6gün kaldı erken gebelik testi aldım ama yapıp yapmama konusunda endişeliyim 3 gündür sabahları oksururken migdem agzima geliyor sanki göğüs uclarim çok fena aciyo tabi bunlar adet belirtileri de olabilir ama insan bebeği de düşünmeden edemiyor tabine dersiniz sizce sabah testi yapmalimiyim yoksa adet günümü beklemelimiyim bana bi akıl verin nolur çok sabırsız biriyim yaa :)
:) bakalim ne cikcak sonunda ortaya... sen de bebisine orseneee
gunaydin canim. iyiyim cok sukur. dun 12 gibi toplamaya aldilar. 12 bucuk civari ayilmistim. iyi gecmis cok sukur. simdi sirada transfer var. o da sali belli olcak hayirlisiyla. ya sali ogleden sonra ya da persembe olcak. simdi biraz oturup kalkarken agrim oluyo okadar. bi de merak var tabi :)
Merhaba arkadaşlar buralarda olanlar varsa karışık durumuma nacizane bilgilerinizi almak isterim.ses verir misiniz ?
selamun aleykum canım :) nasılsın görüşmeyeli ?bebişinin cinsiyetini öğrendin mi
Gunaydun hanimlar nasilsiniz hamileliik nasil gidiyo