evet canım ben hatin, daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum ama belkide söylememişimdir :). canım ben şuanda 36 dayım, 30dan sonra cok zorlaştı benim için, daha duygusal oldum her şeye ağlıyorum, hatta galiba ağlamak için bahane arıyorum :)), dogum korkusu sarmaya başladı, fiziksel olarak ağırlaştım, hareketlerim kısıtlandı, gezmeyi çok seven birisiydim şimdi hiç evden çıkmak istemiyorum, günlük işleri yapmak zor geliyor artık, bayağı bi tembellik var üzerimde.. artık diyorum asıl hamilelik buymuş, şimdi hamile olduğumu unutmak imkansız :). Sürekli kafamda düşünceler, nasıl olcak, sağlıklı mı vs... beynim boş kalmıyor diyebilirim.. Rüyalarım ayrı zaten, ya emziririm ya doğururum, aklımdaki tek düşünce annelik oldu, haliyle bu durum insanda cok stres yapıyor, kafamı boşaltamıyorum..hormonlar insanı kuklaya çeviriyor, durduk yere kendimi çok mutsuz hissedebiliyorum, sonra gülüyorum kendime :). eski halimi özledim, bebeğimi özlüyorum, hep şikayet gibi oldu, aslında şikayet değil, bu günleri içimdeki hareketlerini, onunla aynı bedende olmayıda özleyeceğimi biliyorum :)
Şimdilik normal canım, inşallah bir aksilik çıkmaz, ben normal dogum istiyorum çünkü.. ne zaman olacagı belli değil 10 gün sonra heran gelebilir modunda bekleyeceğiz :) hayırla sağlıkla gelsin hepimizin kuzuları inşallah..