Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Dikkat et cnim kendine buyuklerin lafiyla iki canlisin senbenim bat 28 aralik diyelim cnm bu ay bisey yok cunku esim yok nezaman gelecegide belli degil ve cildirmak uzeeyimaslinda sen beni silmisken hic ekleme bosuna benim herifin gelecegi brlli degil

aleykum selam uhicim ya kurs nöbet ev işleri misafirlik yogunluk yogunluk yogunluk ya valla cok kolay geciyo elh bende sasırıyorum bazen sadece asırı gögüs agrılarım var bide halsizlik ve uyku hali okadarıda olsun demi icimde bi bebek var ve gün gectikce büyüyo
cok sevndm cnm hadi inş vatana millete hayırlı bi evlat eylesin inş
sen yine doktorun dediğinden sonra baslamassın erkek olarak düşünmeye ben smdiden gördüğüm rüyalara ve cevremdekilerin hislerine göre kız olarak düşünmeye basladım

Valla kimse benimle ilgilenmiyor sanmıştım uhicim ama yok yapmadım testi perşembe gününü beklicem sanırım acayip kasık ağrılarım batmalarim oluyor sanırım adet olucam zor sabrediyorum ama çok kararsızım doğrusu

uhiciiimmmm, heyecan dorukta, bu sabah arayıp bugün mü yoksa salı mı transfer olacağını söyleyecekler. telefon bekliyorum. heyecandan ölücem resmen...

Hayırlısı idicim herşeyde bi hayır vardır dusturunu unutmuyoruz :)
O degilde büyüklerin ayaklarını sıcak tut lafına çoook dikkat etmem lazım sanırım...aslında bana sorsan ediyorum da ama anlamadım bişey hayırlısı ...
Rabbim evlatlarımızla imtihan eylemesin inşallah...

Maşallah ne güzel geçiyor :)
dediğin gibi bırak o kadarda belirti olsun dimi ama :)
Bende ilk iki ay rüyaların etkisiyle kız hissettim sonra o his tamamen kayboldu yeter ki saglıklı olsun diye düşünmeye başladım :)

ama sana tavsiyem kendini kıza çok alıştırma ne kadar ilk evlatta olsa, yeter ki saglıklı olsun da dense erkek oldugu ögrenilince alışma süreci oluyo :))
arkadaşlarımdan biliyorum :)

Hakkında hayırlısı ama bu kadar stres yapıyorsan bence test yap....çünkü stres seni her durumda olumsuz etkiler....
hamileysen şuan oluşum süreci bunu kötü etkiler yok degilsen adeti geciktirir....elinden geldigince sakin olmaya çalış

uhiciiimmmm, heyecan dorukta, bu sabah arayıp bugün mü yoksa salı mı transfer olacağını söyleyecekler. telefon bekliyorum. heyecandan ölücem resmen...

Bugün zaten salı degil miiiiiiii :) bugün ya da perşembe olacaktı dimiii :)
cemrecim heyecandan günleri de mi karıştırdııııınnn
ama insan nasıl heyecanlanmasın yaaaaa offf ben bile merak ettim :)
bir an önce iyi haberlerle dön inşallaaahhhh

Selamlar kızlar nasılsınızz? Benim bebişimi kucagıma almama az zaman kaldı inşallah, heyecanım ve korkum cok, Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavusmayı nasip etsin insallah. Yeni hamilelerimize Rabbşm kolaylık versin, ama 30. haftadan sonra asıl hamilelik başlıyormuş, öncesinde hissettiklermde 30dan sonraki çok değişti, hayatım düzenim her şey farklı oldu, bambaşka bi bene dönüştüm :)). Benimde doktorum en başta erkek gibi demişti, bende erkeğe kendimi çok alıştırmıştım 4 hafta sonra kızım olacağını öğrendim, biraz şaşırmıştım ama sevindim tabiki, gerçekten çok şartlanmamak lazım, şimdi hala temkinliyim ya erkek gelirse kendini çok kaptırma diyorum :)

Tabii cnm öyle şikayetim yok haklısın aslında hep kız kıyafetlerine bakar oldum kız isimlerini düşünüyorum gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim ama herseyden önce hayırlısı diyorum bebegimi sağlıklı hayirli bi şekilde dünyaya getireyimde ne olursa olsun ikiside benim evladım sonuçta ama eğer benim sipa erkekse arkadaşların gibi bi alışma süreci yaşamam kaçınılmaz

Hatin sen misin ?
Nick bi anda tanıdık gelmedi kusura bakma :)
30 dan sonra ne gibi değişiklikler oldu ki anlatsana :)
Bu arada bana da erkege benziyo ama kesin degil dedi eşim değişebilir diyo bense erkekse yanılma olmaz cok fazla diyorum hayırlısı tabi ki saglıklı olsunda :)

sein doğum ne zaman ?
normal mi sezeryan mı ?

:) :) bi tane arkadaşım erkek olacagını duydugunda ilk gün kendine gelememişti :)
Tabi doğum yaptıgında ilk söyledigi "kucagına alınca ne kız ne erkek oldugu aklına geliyor" olmuştu :)

KIZLARRR BENDE HEP KIZ BEBEK İSTEYEN BİRİ OLARAK İLK BEBEĞİM ERKEKTİ BİLİYOSUNUZ VE BİR MÜDDET SONRA İNSAN ÖYLE ALIŞIYOKİ SON ZAMANLARIMDA DİYORDUM KIZ DESELER ÜZÜLÜRÜM :) BUNDADA HER NE KADAR İÇİMDE KIZ DOĞSADA İLKİMDEN DOLAYI HEP ERKEK GEÇTİ GÖNLÜMDEN AMA KIZIM OLACAK :):) RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI VERSİN CÜMLEMİZEEE :)

bencede insan ne kadar farketmez dese de eger bi fikre ısındıysa diğerinin bi şok süreci oluyo :)
tabi kiii kısa bi süre :)
hamdolsun ben erkek duyunca hiç öyle bi şok yaşamadım yeter ki saglıklı olsun kalbi atsın baka bişey istemiyorum deyip duruyorum

Kızlar bu aralar o kadar endişelyim ki sanki minigim iyi degil gibi hissedip duruyorum
ara ara kasıklarıma sancı giriyo daha 10 gün oldu kontrole gideli yeniden gitmek iyi oldugunu görmek istiyorum bu düşüncelerle napıcam ya

evet canım ben hatin, daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum ama belkide söylememişimdir :). canım ben şuanda 36 dayım, 30dan sonra cok zorlaştı benim için, daha duygusal oldum her şeye ağlıyorum, hatta galiba ağlamak için bahane arıyorum :)), dogum korkusu sarmaya başladı, fiziksel olarak ağırlaştım, hareketlerim kısıtlandı, gezmeyi çok seven birisiydim şimdi hiç evden çıkmak istemiyorum, günlük işleri yapmak zor geliyor artık, bayağı bi tembellik var üzerimde.. artık diyorum asıl hamilelik buymuş, şimdi hamile olduğumu unutmak imkansız :). Sürekli kafamda düşünceler, nasıl olcak, sağlıklı mı vs... beynim boş kalmıyor diyebilirim.. Rüyalarım ayrı zaten, ya emziririm ya doğururum, aklımdaki tek düşünce annelik oldu, haliyle bu durum insanda cok stres yapıyor, kafamı boşaltamıyorum..hormonlar insanı kuklaya çeviriyor, durduk yere kendimi çok mutsuz hissedebiliyorum, sonra gülüyorum kendime :). eski halimi özledim, bebeğimi özlüyorum, hep şikayet gibi oldu, aslında şikayet değil, bu günleri içimdeki hareketlerini, onunla aynı bedende olmayıda özleyeceğimi biliyorum :)

Şimdilik normal canım, inşallah bir aksilik çıkmaz, ben normal dogum istiyorum çünkü.. ne zaman olacagı belli değil 10 gün sonra heran gelebilir modunda bekleyeceğiz :) hayırla sağlıkla gelsin hepimizin kuzuları inşallah..

UHİ SENİNLE BEN BU PİMPİRİKLE NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM :) BENDE 1 HAFTADIR KAFAYI YİYECEĞİM AĞRILARIM OLUYO BELİM ÇOK AĞRIYO ALTIMA DOĞRU ÇEKEN Bİ AĞRIM OLUYO ZATEN AKINTIMDA VAR DEVAMLI STRES ANLIYCAN PSİKOLOJİMDE ALT ÜST ŞU GÜNLER BİRAN ÖNCE GEÇSİN İSTİYORUM :)

canım bu düşüncelerden hareketlerini hissetmeye başlayınca kurtulacaksın inşallah, o zamanda bugun az mı hareket etti bi sorun mu var korkusu başlıyor gerçi :) Annelikte korku hiç bitmiyor galiba, Rabbime emanetler, o ne dilemişse o olur :)

AYY NE GÜZEL CNMM YAAA BİZLERDE O GÜNLERİ GÖRÜRMÜYÜZ ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…