Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Seni
demekki seninkide stres kaynaklı...
kafanı dagıtacak seni rahatlatacak ve hatta zor da olsa bebek fikrinden birazda olsa uzaklaştıracak şeyler lazım....

doktor süreci ne için?
yumurta takibi falan mı ?

Neler yaptım neler olmuyor su an iki üniversite birden okuyorum ( hatta bu mesaji yazarken ders calisiyorum önümde notlar var ) mis gibi işimi biraktim kafam rahat olsun stres olmasın diye yapamiyorum bu düşünceden uzaklaşamiyorum son alti ayda hic beyaz olmayan sacima aklar düştü

Bu doktoru çok övdü bir arkadaş en azından bir görüş gerçekten sebeb yokmu birde ondan fikir al dedi ( bunu söyleyen arkadasimin 7 yil sonra kizi oldu MaşaAllah diyim ) böyle iste

Hım hakkında hayırlısı olsun zor bi süreç inşalah çok beklemeden kavusursun minigine güzel haberler alırsın doktordan :)

HAYIRLI HABERLER VERİRSİN İNŞASLLAH CNM BNM DUALARIMIZ SENİNLE :)

canım kasıklarına sancı girmesi normal , tam rahminin yukarı çıkma dönemi karnın büyüyo ondan sancı yapar
şimdiden böyle kötü şeyler düşünme
30dan sonra yalancı doğum sancıları başlıyo
ben bazen gece doğurcam sanıryorum yani o derece kasılma oluyo
kontrollerini aksatma yeterli
zaten bebekte aksi bi durum olursa sana yansır.
bulantı kusma baş dönmesi olur
stres yapma bebeğine yansır

Herkese merhaba. dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum
stres yapınca prolaktin hormonu nartar oda yumurtlamayı etkiler dolayısıyla hamile kalman zorlaşır
bu kadar kafana takıyosan bi doktora görün kontrollerini yaptır en azından bişey yoksa rahatlarsın

I
Ilkine düşük yapmistiniz demi ya haklısınız aslında ama kıyafetleri tokalari kız isimleri bile daha bi cazip geliyo nıyeyse hani kızın bi dostun arkadaşın oluyo .. biz çok Kız kardeşiz ve annemle hepimiz arkadaş gibiyiz bunun avantaj larını fazlasıyla yaşadığım için istyrm belkide ... Ama iki erkek yigenim var onlara da resmen aşığım .. umarım kendi oğlum olsa onada aynı tutkuyla bağlanırim ve severim

:) :) bi tane arkadaşım erkek olacagını duydugunda ilk gün kendine gelememişti :)
Tabi doğum yaptıgında ilk söyledigi "kucagına alınca ne kız ne erkek oldugu aklına geliyor" olmuştu :)
Ayy allah korusun okadar olmam inş ya :) kesinlikle öyledir .. oda senin canından bi parça sonuçta nasıl farkedebilir ki ne olduğu .. hele 1 buçuk yılı aşkın bekleyen ben için şansımı fazla zorlamamam gerektiğini düşünüyorum

KIZZZ EVLAT YEĞEN GİBİ OLUR MU HİÇ :) TABİKİ ÇOK DAHA FAZLA SEVERSİN EVLAT OLSUNDA KIZI ERKEĞİ FARKETMİYO İNAN :) BNM DÜŞÜK DEĞİL CNM BEN DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM OĞLUMU

YAA BİZMUT BEN KAFAYI YİYCEM BENİMDE AĞRILARIM HİÇ GEÇMİYO BELİM AĞRIYO KARNIM AĞRIYO ALTIMA BASINÇ OLUYO ÇOK EVHAM YAPIYORUM NASILGEÇECEK BU AYLAR BİRDE İDRAR ENFEKSİYONUM VAR MANTARIM VAR NE YAPSAM GEÇİREMİYORUM BU TÜR SIKINTILAR SENDE DE OLMUŞMUYDU?

endişelenmen gayet normal cemrecim lütfen kendinde tuhaflık arama herşey yolunda gidicek ve herşey çok güzel olucak inşallaahh:)
dualarımız seninle hadi güzel haberlerle dön bize olr mu....

evet stres daha da olumsuz etkiler diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum...
şükür dün bugün daha iyiyim....moral olarakta iyiyim...
rabbime emanet inşallah sag salim kucagımıza alırız hepimiz...

sen nasılsın son haftalar artık :)

kuvvetli tekmeler 20den sonra geliyo canım az kalmış :)

evet bi arkadaşta tekmeye atmaya başlayınca nasıl canını yakıyo bilsen şuana şükrederdin bırak uslu uslu büyüsün diyo :)
yine endişe işte... her durumda kafaya takıcak bişey buluyoruz :)

bende aynısını demiştim :)
bu kadar uzun zaman sonra ve o kadar acı imtihanlardan sonra hiiiç farketmez sag salim kucagıma alıyım yeter :)
Hayırlısı ile o günleri e görürüz inşallah :)

cemreyi merak ediyorum acaba nasıldır :)
inşallah çok çok güzel haberlerle döner yaaa

uhicim iyiyim cok sukur. iyi gecti transferim. evdeyim simdi dinlenicem pazartesiye kadar. pazartesi is basi yapicam. ilk saatler cok gergindim. eve geliste falan ay sarsildim bisi mi olcak diye. ama eve gelince rahatladim. aksam trafigiydi cok da uzun surdu ama Allah in tAkdiri hersey. o ol derse olur. bugun biraz daha rahatim. sadece oturup kalkmalarima dikkat ediyorum, ama yataga bagimli gibi gecirmicem bugunleri onu anladim simdiden :)

cnmm hadi gözün aydınnn sonuç ne zaman netleşecek çok merak ettim şimdi :)

cnm salavat falan çeksek bi sayı belirlesek dağıtsak olmazmı?
ayy aglatcan simdi beni. Allah razi olsun canim benim. ne guzel yurekli
insanlarsiniz. olur yapalim.bu aksam salavat cekebilecek olanlar ceksin kac tane cekecekseler yazsinlar. kac tane cekebilirsek cekelim bence. ben de yarin cuma selasinsan sonra duasini yapayim. ama simdiden soyleyim duasini hepimiz icin yaparim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…