demekki seninkide stres kaynaklı...
kafanı dagıtacak seni rahatlatacak ve hatta zor da olsa bebek fikrinden birazda olsa uzaklaştıracak şeyler lazım....
doktor süreci ne için?
yumurta takibi falan mı ?
Seni
Neler yaptım neler olmuyor su an iki üniversite birden okuyorum ( hatta bu mesaji yazarken ders calisiyorum önümde notlar var ) mis gibi işimi biraktim kafam rahat olsun stres olmasın diye yapamiyorum bu düşünceden uzaklaşamiyorum son alti ayda hic beyaz olmayan sacima aklar düştü
Bu doktoru çok övdü bir arkadaş en azından bir görüş gerçekten sebeb yokmu birde ondan fikir al dedi ( bunu söyleyen arkadasimin 7 yil sonra kizi oldu MaşaAllah diyim ) böyle iste
HAYIRLI HABERLER VERİRSİN İNŞASLLAH CNM BNM DUALARIMIZ SENİNLE :)kızlar merkezden aradılar bugün transfer gerçekleşecek Allah izin verirse.
dua eder misiniz ? içimde tuhaf bi his var. dünkü heyecanımın yerini bugün endişe ve korku kapladı. neden böyle oldum ki şimdi ben...
canım kasıklarına sancı girmesi normal , tam rahminin yukarı çıkma dönemi karnın büyüyo ondan sancı yaparKızlar bu aralar o kadar endişelyim ki sanki minigim iyi degil gibi hissedip duruyorum
ara ara kasıklarıma sancı giriyo daha 10 gün oldu kontrole gideli yeniden gitmek iyi oldugunu görmek istiyorum bu düşüncelerle napıcam ya
stres yapınca prolaktin hormonu nartar oda yumurtlamayı etkiler dolayısıyla hamile kalman zorlaşırHerkese merhaba.dun geceden beri bu topigi okuyorum ne kadar çok benim gibi insan varmis meğer dedim bende 8 aydir bebek istiyorum maalesef nasip olmadı artik çok yoruldum ağlamaktan harap oldum
kuvvetli tekmeler 20den sonra geliyo canım az kalmış :)Ne güzel yaa bende tekme yemek istiyorum :) :) :)
Rabbim şifa versin benim öyle bi sorunum yok ama yine de ister istemez endişeniyorum maalesef
Ilkine düşük yapmistiniz demiKIZLARRR BENDE HEP KIZ BEBEK İSTEYEN BİRİ OLARAK İLK BEBEĞİM ERKEKTİ BİLİYOSUNUZ VE BİR MÜDDET SONRA İNSAN ÖYLE ALIŞIYOKİ SON ZAMANLARIMDA DİYORDUM KIZ DESELER ÜZÜLÜRÜM :) BUNDADA HER NE KADAR İÇİMDE KIZ DOĞSADA İLKİMDEN DOLAYI HEP ERKEK GEÇTİ GÖNLÜMDEN AMA KIZIM OLACAK :):) RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI VERSİN CÜMLEMİZEEE :)
Ayy allah korusun okadar olmam inş ya:) :) bi tane arkadaşım erkek olacagını duydugunda ilk gün kendine gelememişti :)
Tabi doğum yaptıgında ilk söyledigi "kucagına alınca ne kız ne erkek oldugu aklına geliyor" olmuştu :)
KIZZZ EVLAT YEĞEN GİBİ OLUR MU HİÇ :) TABİKİ ÇOK DAHA FAZLA SEVERSİN EVLAT OLSUNDA KIZI ERKEĞİ FARKETMİYO İNAN :) BNM DÜŞÜK DEĞİL CNM BEN DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM OĞLUMUI
Ilkine düşük yapmistiniz demiya haklısınız aslında ama kıyafetleri tokalari kız isimleri bile daha bi cazip geliyo nıyeyse hani kızın bi dostun arkadaşın oluyo .. biz çok Kız kardeşiz ve annemle hepimiz arkadaş gibiyiz bunun avantaj larını fazlasıyla yaşadığım için istyrm belkide ... Ama iki erkek yigenim var onlara da resmen aşığım .. umarım kendi oğlum olsa onada aynı tutkuyla bağlanırim ve severim
YAA BİZMUT BEN KAFAYI YİYCEM BENİMDE AĞRILARIM HİÇ GEÇMİYO BELİM AĞRIYO KARNIM AĞRIYO ALTIMA BASINÇ OLUYO ÇOK EVHAM YAPIYORUM NASILGEÇECEK BU AYLARcanım kasıklarına sancı girmesi normal , tam rahminin yukarı çıkma dönemi karnın büyüyo ondan sancı yapar
şimdiden böyle kötü şeyler düşünme
30dan sonra yalancı doğum sancıları başlıyo
ben bazen gece doğurcam sanıryorum yani o derece kasılma oluyo
kontrollerini aksatma yeterli
zaten bebekte aksi bi durum olursa sana yansır.
bulantı kusma baş dönmesi olur
stres yapma bebeğine yansır
kızlar merkezden aradılar bugün transfer gerçekleşecek Allah izin verirse.
dua eder misiniz ? içimde tuhaf bi his var. dünkü heyecanımın yerini bugün endişe ve korku kapladı. neden böyle oldum ki şimdi ben...
canım kasıklarına sancı girmesi normal , tam rahminin yukarı çıkma dönemi karnın büyüyo ondan sancı yapar
şimdiden böyle kötü şeyler düşünme
30dan sonra yalancı doğum sancıları başlıyo
ben bazen gece doğurcam sanıryorum yani o derece kasılma oluyo
kontrollerini aksatma yeterli
zaten bebekte aksi bi durum olursa sana yansır.
bulantı kusma baş dönmesi olur
stres yapma bebeğine yansır
kuvvetli tekmeler 20den sonra geliyo canım az kalmış :)
Ayy allah korusun okadar olmam inş ya:) kesinlikle öyledir .. oda senin canından bi parça sonuçta nasıl farkedebilir ki ne olduğu .. hele 1 buçuk yılı aşkın bekleyen ben için şansımı fazla zorlamamam gerektiğini düşünüyorum
cemreyi merak ediyorum acaba nasıldır :)
inşallah çok çok güzel haberlerle döner yaaa
cnmm hadi gözün aydınnn sonuç ne zaman netleşecek çok merak ettim şimdi :)uhicim iyiyim cok sukur. iyi gecti transferim. evdeyim simdi dinlenicem pazartesiye kadar. pazartesi is basi yapicam. ilk saatler cok gergindim. eve geliste falan ay sarsildim bisi mi olcak diye. ama eve gelince rahatladim. aksam trafigiydi cok da uzun surdu ama Allah in tAkdiri hersey. o ol derse olur. bugun biraz daha rahatim. sadece oturup kalkmalarima dikkat ediyorum, ama yataga bagimli gibi gecirmicem bugunleri onu anladim simdiden :)
29 aralikta kismetse belli olcak.bol bol dua artik :) canim benimmmcnmm hadi gözün aydınnn sonuç ne zaman netleşecek çok merak ettim şimdi :)
cnm salavat falan çeksek bi sayı belirlesek dağıtsak olmazmı?29 aralikta kismetse belli olcak.bol bol dua artik :) canim benimmm
ayy aglatcan simdi beni. Allah razi olsun canim benim. ne guzel yureklicnm salavat falan çeksek bi sayı belirlesek dağıtsak olmazmı?