- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
hayirlisi artik Allah ne derse o olcak arkadasim :) tup bebek tedavisi kolay bi surec degil. her acidan yipratici bi surec. Allah sizi de o asamalara gelmeden hayirlisiyla evlat sahibi yapsin. rahimin hazir oldugunu dusundukleri zaman yapiyolarmis transferi. onda da rahim kalinligina ve hazir olusuna gore zamani belirlemislerdir. arkadasin adina cok sevindimm. umarim kolay bi hamielik gecirir.Anliyorum cnim seni inanki allah nasip ederse tup bebek vesile olucak gecen bahsetmistim ark tup bebk yapturdi dedigin surecten oda gecti onlarda ailelerine bisey demediler bamile oldugunu ogrenince yaptirdik faln dediler bide o arkadasim soyle bisey yasadi yumurta toplanip dollendikten donra sanirim transfer yapilacagi zamn ark rahminde bksorun yasaxilar galiba hormonlarla ilgili bisey dedi bi kere adet olmasini beklediler tekrar temizlndikten sonra transfer gerceklesti ve sonuc guzel oldu bnde umutlndim esim diyoki biraz deneriz olmzsa bizde yapariz o ark.komsusuda tup bebek yaptirmis ve tutmus ark onun tavsiyesi uzerine o hast.gitti acibadem maslak dk.gercekten cok iyiymis cok guzel ilgilendiler faln dedi diycegim yuregini ferah tut ben eminmki tutucak ins