Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

lökosit ne ki ?
İnşallah saglıklı sıhhatlı alırız kucagımıza rabbi amansız dert vermesin yaaa...

luciye cidden üzüldüm hepte aklımda ya
Rabbim yardımcısı olsun...

kızlarr bu arada 2. kez teyze oluyorummmm ablam hamileymişşş

maşallah gözünüz aydın :)
ne güzel yaa birlikte büyür mnikleriniz :)

Herkese merhabaaa

merhaba nazar nasılsın :)
nasıl gidiyor hamilelik bakim :)

Ewt cnm uzun zamandir kimse yok hayat telasi iste pasa geliyomustekrar hayirli olsun yavrunun hep hayirli mutlu gunlerini gormek nasip olsun ins bizim icin de dua et

teşekkür ederim idicim :)
inşallah rabbim tez zamanda sizede nasip edecek ben inanıyorum cemrede sende derinde moonda özgede luci de herkes vericek bu haberi inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız
hamilelikleriniz iyi gidiyordur inşaallah.luciye bende cok uzuldum Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin inş.
benim bu ayda olmadıtam bir yıl oldu arkadaşlar.uzgun ve şaşkınım gercekten..bizlerede dua edin..uhicim beni listeden çıkarır mısın canım.fazlalık gibi hissediyorum cunku.

Umitla beklemkyen baska caremiz yok cnm bnde kackere dedim uhiye bni cikar diye ama yuregimdeki evlat aski gecmiyo allahim tez zamanda bizide bu mujdeli haberi almayi nasip etsin ins nedesek bos ne yapsak bos rabbin sabirli kulunu severmis ins sabrimizin mukafatini aliriz birgun allahim kimsenin kucagini bos evini nesesiz birakmasin evlerimizde pitir pitir yuruyen biz toplayip arkamzdan dagitan bi evlat nasip etsin ins en onmlisi hayirli evlat nasip etsin ins beklemeye devam cnm

selam canım. bence stres çok etkiliyo. eğer tüm tahlil ve testlerin normal çktıysa, kafanı meşgul edecek uğraşlar bul kendine. onlarla oyalan. emin ol iyi gelecektir ben de bu ara, örgü örmeye başladım. gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum. akşamları dinlenme saatlerimde sadece tvye bakmak kafayı boşaltmaya yaramıyomuş onu anladım. hem iş yapıp hem tv aynı anda olunca iyi geldi. bişeyler üretmek de keyif veriyo. çünkü hamile kalamadığımız için kendimizi üretemeyen, işe yaramaz hissedebiliyoruz bazen. bu da bişeye çok odaklanmaktan kaynaklanıyo. sen de hoşlandığın bişey düşün ve onu yapmaya başla, faydasını göreceksin

Hakkında hayırlısı olsun zehrecim....demekki biraz daha sabretmen gerekiyomuş...beni biliyosun ne dönemlerden gecip bir yıldan fazla bekledim...yani vakti gelmeden nasip olmuyor hiç...

Stresin etkilemesi konusunda cemreye katılıyorum....ben son iki hamileliğimin haberini de tatile çıktıgım ay aldım...Tabi ki rabbimin hikmeti ama o aylarda tatile çıkmadan hazırlıgı telaşı, tatilde başka meşguliyetler falan bayaga kafan dagılıyo...
kii insan kendi kendine kaldımı sürekli ister istemez bunu düşünür

Listeden çıkarmaya gelince kesin kararlıysan saygı duyarım ama kendimi fazlalık hissediyorum diye düşünme lütfen...biz burda birbrimizi çok iyi anlayan arkadaşlarız....
dualarımızda birbirimiz için inşallaah...

amiiiiiinnnnnnn inşaAllaahhhh....
tez zamanda tüm dualarımız kabul olur inşallah idicim....

maşallah sabrına tevekkülüne...

bende seninle aynı düşünüyorum cemrecim...stres cidden birebir etkili...

Bu arada ne örüyorsun merak ettim ya hu :) :)

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik, listeye baktımda 28 tane hamilemiz olmuş maşaallah ne güzel darısı bekleyenlere inşaallah

amin canım.evet sabırla beklemeye dua etmeye devam ediyoruz tabiki herşeyin hayırlısı Allahtan.

ben çalışıyorum ama ona ragmen düşünmeye vaktim oluyor.örgü falanda bilmem ki o konularda cok beceriksizim.
bugunden itibaren zikr çekmeye verdim bende kendimi.manevi olarak çok huzurla doluyorum.birde her aklıma geldiğinde estağfirullah çekip zihnimi ibadete yönlendiriyorum.bebek işini düşündüğüm kadar evradu ezkarda bulunsam hem Allahın daha çok hoşuna gider hemde dualar daha çok makbul olur diye düşündüm.

sağol canım Allah razı olsun.sen yinede listeden çıkar.bu seferde boyle deniyim gebelik forumunada cok fazla takılmamaya çalışcam cunku.
Rabbim en doğru zamanı biliyor inşaallah.sabrımızın karsılıgını alıcaz inş buna gönülden inanıyorum

kızlaaar umutsuzluk yookkk!!!
böyle hissettiğinizde eski tarihli topikleri okumanızı tavsiye ederim cunku cogu bi sure sonra hamile kalmis. .

:) uhicim boyle biraz uzun tunik gibi bisi ormeye calisiyorum. ama daha bi yumak bitirebildim. cok yumak gidicek sanirim.koltuk alti kisimlarina gelince teyzeme danismayi dusunuyorum, onu kafadan yapabilcek kadar becerikli degilim cunku :)

Son düzenleme:

ayy MASAALLAH sana :) Allah kabul etsin zehrecim. Allah hakkinda hayirlisini versin arkadasim.cok guzel dusunmussun.

Ooo yine iyisin benim el isine hic yatkinligim yok basit oya yaparim bide bi ters bi duz orerim sisle ama onu hrrhangi bisey oremem yani cnim sikilinca orerim snra sokerim bisey cikmaz yani ortaya elimde de vuzel cikmaz zaten bi tuhaf olur yaa

Ooo yine iyisin benim el isine hic yatkinligim yok basit oya yaparim bide bi ters bi duz orerim sisle ama onu hrrhangi bisey oremem yani cnim sikilinca orerim snra sokerim bisey cikmaz yani ortaya elimde de vuzel cikmaz zaten bi tuhaf olur yaa
yok be canım :) benim de oyle çetrefilli bir örnekler falan yok. benim de ters ve düzden ibaret örneğim. maksat kafa dağılsın. bu arada benim yarın saat 11 de yumurta toplama işlemim var. umarım çatlayan sağlıklı yumurtalarım vardır. buraya kadar tedavi süreciydi, öyle böyle geçti. şükür ki umudumun devam edeceği yumurtalarım oluştu. ama bundan sonrası daha stresli bi süreç. kafada ister istemez sorular oluyo. acaba döllenme işlemine alınmaya değer yumurta veya yumurtalarım olacak mı? acaba yumurtalarım döllenecek mi? acaba döllenen yumurtam transferden sonra bana tutunabilecek mi ? gibi gibi gibi ...
nasıl idicim örgüler bende işe yaramış dimi ?
şaka biyana :) sürekli bunları düşünmüyorum ama, aklıma gelmiyo da değil. bi de eşimle kimseye söylemedik böyle bişeye kalkıştığımızı, yumurta toplama işleminde öyle sadece eşimle gitmek de biraz dokunuyo aslında. sonuçta küçük bi ameliyat gibi. genel anestezi altında olacak. her operasyon gibi bunun da riskleri var falan filan.

Anliyorum cnim seni inanki allah nasip ederse tup bebek vesile olucak gecen bahsetmistim ark tup bebk yapturdi dedigin surecten oda gecti onlarda ailelerine bisey demediler bamile oldugunu ogrenince yaptirdik faln dediler bide o arkadasim soyle bisey yasadi yumurta toplanip dollendikten donra sanirim transfer yapilacagi zamn ark rahminde bksorun yasaxilar galiba hormonlarla ilgili bisey dedi bi kere adet olmasini beklediler tekrar temizlndikten sonra transfer gerceklesti ve sonuc guzel oldu bnde umutlndim esim diyoki biraz deneriz olmzsa bizde yapariz o ark.komsusuda tup bebek yaptirmis ve tutmus ark onun tavsiyesi uzerine o hast.gitti acibadem maslak dk.gercekten cok iyiymis cok guzel ilgilendiler faln dedi diycegim yuregini ferah tut ben eminmki tutucak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…