Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cemrecim merakta bıraktıgım için kusura bakma :KK43:
yoğun bi haftasonu geçirdim...
cumartesi doktordaydım çok şükür herşey yolunda minigim büyüyor ve kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi doktor :)

onun dışında acayip bi ruh halim içimde bi sıkıntı var ama sebebini bende bilmiyorum :KK43:
inan hiçbişey yapasım yok yapmıyorum da zaten nete de pek giremedim o yüzden...

sen nasılsın?
bugün doktora gidicektin yine ?

canim dun yoldaydim pek yazamadim. demek erkek olabilir dedi doktor :) hadi hayirlisi :KK66: Allah tamamina erdirsin.
ruh haline gelince, bence bebeginin saglikli bi sekilde dogmasini istiyosun ve olumsuz seyleri duydugunda ya da aklina getirdiiginde kendi bebegin icin endiseleniyosun. bu da seni huzursuz ediyo.
ama senin bu sureci uzun tutacagini dusunmuyorum, yakinda toparlarsin Allah in izniyle cok opuyorum seni taze annisss :)

gözün aydınnn uhiii maşallah miniğine :) bu arada erkekmiş bebeğin bnm tahminim tuttu desene :)

Allah razı olsun didem evet senin ve bi çok kişinin tahmini tuttu :)
zaten bu sene erkek senesi diye bi deyim var bilmiyorum doğru galibaa :) :)

oh bee sevindim iyi olmana :) ben de doktordan donuyorum. carsamba tekrar gidicem yolunda gidiyo hersey.

herşeyin yolunda olmasına sevindim cemrecim :)
inşallah adım adım hayırlı habere doğru ilerliyosundur :)

canim dun yoldaydim pek yazamadim. demek erkek olabilir dedi doktor :) hadi hayirlisi :KK66: Allah tamamina erdirsin.
ruh haline gelince, bence bebeginin saglikli bi sekilde dogmasini istiyosun ve olumsuz seyleri duydugunda ya da aklina getirdiiginde kendi bebegin icin endiseleniyosun. bu da seni huzursuz ediyo.
ama senin bu sureci uzun tutacagini dusunmuyorum, yakinda toparlarsin Allah in izniyle cok opuyorum seni taze annisss :)

amin inşallah saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum cemrecim :)
aynen öyle :KK43:
bu ara o kadar çok kötü haber aldım tabi ki rabbime teslimim verende korucak olan da O...
ama insan ister istemez hep bi tedirgin oluyo :KK43:
dediğin gibi tez zamanda bu ruh halinden kurtulurum inşallah

Allah razı olsun didem evet senin ve bi çok kişinin tahmini tuttu :)
zaten bu sene erkek senesi diye bi deyim var bilmiyorum doğru galibaa :) :)

herşeyin yolunda olmasına sevindim cemrecim :)
inşallah adım adım hayırlı habere doğru ilerliyosundur :)
ewet erkek çoğunlukta bizim 2015 nisan anneleri topiğinde de çoğunluk erkek :) sağlıklı olsunlarda hepsi başımız üstüne :):)

evet 2015 mayıs anneleri topiginde de öyle :)
demekki dogru bi teori :)

günaydın nasılsın idi :)
epeydir görüşemedik ya

günaydın cemree:KK36:
uhibbukecim nasılsın? benim bugün yine kontrolüm var. son günlerde karından yaptığım iğne sayım üçe çıktı. göbeğim delik deşik oldu. kızarma morarma yok ama, göbeğimi bi yere dayayınca mutfakta falan hissediyorum acıyo biraz. pazartesi gittiğimde 18 küsür mm bi tane yumurtam vardı diğerleri 16-15 mmdeydi, oyüzden bikaç gün daha uzattı doktorum tedaviyi. bugün bakçak büyümüş mü diğerleri de diye. tahminimce bugün çatlatma iğnesi zamanını söyler. umarım büyüyen yumurta sayım artmıştır. iğne tedavimin bugün 11. günü bitti. cuma yumurtalarını toplayabiliriz demişti doktorum. herşey yolunda giderse cuma yumurta toplama işlemi olabilir. bu tedavi süreci öyle bişey ki, bigün sonrasını bile tahmin edemiyosun. doktor da net konuşmuyo oyüzden hiç.
ama geçen ay onca iğneye rağmen nasıl hiç yumurtam büyümedi hala anlamıyorum biliyo musun :) neyseki çok şükür ki bu ay büyüyen yumurtalarım var. umudum hala devam ediyo... dua et olur mu?

uhibbukecim nasılsın? benim bugün yine kontrolüm var. son günlerde karından yaptığım iğne sayım üçe çıktı. göbeğim delik deşik oldu. kızarma morarma yok ama, göbeğimi bi yere dayayınca mutfakta falan hissediyorum acıyo biraz. pazartesi gittiğimde 18 küsür mm bi tane yumurtam vardı diğerleri 16-15 mmdeydi, oyüzden bikaç gün daha uzattı doktorum tedaviyi. bugün bakçak büyümüş mü diğerleri de diye. tahminimce bugün çatlatma iğnesi zamanını söyler. umarım büyüyen yumurta sayım artmıştır. iğne tedavimin bugün 11. günü bitti. cuma yumurtalarını toplayabiliriz demişti doktorum. herşey yolunda giderse cuma yumurta toplama işlemi olabilir. bu tedavi süreci öyle bişey ki, bigün sonrasını bile tahmin edemiyosun. doktor da net konuşmuyo oyüzden hiç.
ama geçen ay onca iğneye rağmen nasıl hiç yumurtam büyümedi hala anlamıyorum biliyo musun :) neyseki çok şükür ki bu ay büyüyen yumurtalarım var. umudum hala devam ediyo... dua et olur mu?
cemrecimmm dualrım seninle ALLAHIM en kısa zamanda güldürsün yüzünü :)

hakikaten cemrecim senin için zorlu heyecanlı stresli bi süreç oluyo farkındayım ama inşallah sonu çok güzel olucak :)
haberi verdiğin ilk günde söylemiştim hatırlıyosan ben senin adına çok umut doluyum :)
dualarım seninle....

nasılsın didem ?
luciden haberin var mı nasıl oldu ?
Kürtaj falan oldu mu :KK43:
saol lucimm ii diyelim ii olalım tahlillerimde kolesterolüm ve idrarda lökosit yüksek çıktı yine ona biraz canım sıkıldı onun dışında iiyiz, ayrıntılımıza da gittik geldik her şey yolunda şükürler olsun :) luci pazartesi mesaj atmıştı bi daha görüşmedim cumartesi kürtaj oldu maalesef :KK43:

evet 2015 mayıs anneleri topiginde de öyle :)
demekki dogru bi teori :)

günaydın nasılsın idi :)
epeydir görüşemedik ya

günaydın cemree:KK36:
Ewt cnm uzun zamandir kimse yok hayat telasi iste pasa geliyomus:KK70:tekrar hayirli olsun yavrunun hep hayirli mutlu gunlerini gormek nasip olsun ins bizim icin de dua et :110:

X