Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

selam canlarım...
bugün benim için zor bigün romatizma ağrılarım çok fazla. sabah zor hazırlanıp işe geldim. insanın çorabını bile yardımsız giyememesi çok acı bi durum. neyse, ağrı kesici içtim, doktor sadece minosete izin veriyor. pek işe yaramamasını düşünmekle birlikte, saatler geçtikçe, tutulan eklemlerimin açılacağını ümit ediyorum. Allah kimseye vermesin, zor da olsa işe hala gelebiliyo olmama ve işimin kendi planlamama göre olmasına şükrediyorum. fiziksel aktiviteli bi işim olsaydı, ne bileyim, ders öğretmeni olmak bile, hem ayakta durmak hem de tahtaya yazı yazmak zorunda olsaydım ve hatta sınıfa da hakim olmak zorunda olsaydım, hala işime devam ediyo olabilir miydim bilmiyorum. Elhamdülillah...

Kizlarr biraz once guzel bi haber aldim sizlerede soleyim dedim arkadasim tup bebek yaptirmusti tutmus :KK73:daha gunune 3-4 gun varmis degeri 400 kusurmus acaba ikiz mi iki tane koymuslardi allahim berkese nasip etsin ins rabbim evlat hasretiyle kimseyi sinamasin hem bana hemde kim istiyosa nasip etsin insHoppa
oohhh bana da moral oldu bu haber :KK37: Allah tamamına erdirsin. darısı bizlere hayırlısıyla kızlaaarrr:KK73:

selam canlarım...
bugün benim için zor bigün romatizma ağrılarım çok fazla. sabah zor hazırlanıp işe geldim. insanın çorabını bile yardımsız giyememesi çok acı bi durum. neyse, ağrı kesici içtim, doktor sadece minosete izin veriyor. pek işe yaramamasını düşünmekle birlikte, saatler geçtikçe, tutulan eklemlerimin açılacağını ümit ediyorum. Allah kimseye vermesin, zor da olsa işe hala gelebiliyo olmama ve işimin kendi planlamama göre olmasına şükrediyorum. fiziksel aktiviteli bi işim olsaydı, ne bileyim, ders öğretmeni olmak bile, hem ayakta durmak hem de tahtaya yazı yazmak zorunda olsaydım ve hatta sınıfa da hakim olmak zorunda olsaydım, hala işime devam ediyo olabilir miydim bilmiyorum. Elhamdülillah...
Gunaydin cemrecim allahim yardimcin olsun cnm bi an once bebegine kavusup tedavini olirsun ins bu arada ark.haberi banada umit oldu seninkide tutacaktir ins iyi haberlerini alicaz cnm bu arada ne ogretmeniydin sen

GÜNAYDINNN KIZLARRR; NASILSINIZZ? BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUMM BENDE, BİRAZ ÖNCE ÇOK KÖTÜ BİR HABER ALDIMM LUCİ BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ :KK43: SELAMI VAR BİR MÜDDET BURALARDA OLAMIYCAK LÜTFEN DUA EDİN BİRAN ÖNCE TOPARLANSIN :KK43:

GÜNAYDINNN KIZLARRR; NASILSINIZZ? BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUMM BENDE, BİRAZ ÖNCE ÇOK KÖTÜ BİR HABER ALDIMM LUCİ BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ :KK43: SELAMI VAR BİR MÜDDET BURALARDA OLAMIYCAK LÜTFEN DUA EDİN BİRAN ÖNCE TOPARLANSIN :KK43:
Sozun bittigi yer cok aci bisey ins toparlar bian once allahim ferahlik versin guc kuvvet versin ins sabir versin merak ettim cnm sivi faln alcaklardi kendiligilinden mi dustu

Allah yardimcisi olsun. Allah sabir versin guc versin...

Sozun bittigi yer cok aci bisey ins toparlar bian once allahim ferahlik versin guc kuvvet versin ins sabir versin merak ettim cnm sivi faln alcaklardi kendiligilinden mi dustu
cuma günü o işlem için gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş kürtaj olmak zorunda kalmış maalesef :KK43:

kizlaar doktordan ciktim 9 yumurta varmis. buyuyenler de var kucukler de var.ilaclara devam etcem pazartesi tekrar gelcem.doktor yumurtalarin iyi oldugunu soyledi. umarim boyle devam eder. bugun reglimin 10. gunu. ilaclarin da 7. gunu. pazartesi 13. gun olcak, bakalim nolcak.

selam canlarım...

Merhaba cemrecim nasılsın ?
doktor sürecinin güzel ilerlemesine sevindim:) Maşallah güzelde devam eder inşallah....

agrıların için rabbim şifa versin zor bi durum olmalı :KK43:
ama bu durumda bile şükredecek güzellikte bi kalbe sahipsin ne güzel...
İnşallah herşeyde bi güzelllik gören gönlün müjdeli haberlede sevinir tez zamanda :)

uhiii nerdesin yaww ?
arayi bukadar acma endiseleniyorum seni goremeyince.

cemrecim merakta bıraktıgım için kusura bakma :KK43:
yoğun bi haftasonu geçirdim...
cumartesi doktordaydım çok şükür herşey yolunda minigim büyüyor ve kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi doktor :)

onun dışında acayip bi ruh halim içimde bi sıkıntı var ama sebebini bende bilmiyorum :KK43:
inan hiçbişey yapasım yok yapmıyorum da zaten nete de pek giremedim o yüzden...

sen nasılsın?
bugün doktora gidicektin yine ?

gerçekten çok ama çok üzüldüm :KK43:
bu aralar yine böyle üzücü çok haber aldım ya :KK43:
luci için zor bi imtihan rabbim sabrını versin inşallah tez zamanda saglıklı sıhhatli bi minige kavusur yeniden :KK43:

cumartesi doktordaydım çok şükür herşey yolunda minigim büyüyor ve kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi doktor :)

onun dışında acayip bi ruh halim içimde bi sıkıntı var ama sebebini bende bilmiyorum :KK43:

sen nasılsın?
gözün aydınnn uhiii maşallah miniğine :) bu arada erkekmiş bebeğin bnm tahminim tuttu desene :)

sen nasılsın?

oh bee sevindim iyi olmana :) ben de doktordan donuyorum. carsamba tekrar gidicem yolunda gidiyo hersey.

X