Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım pişman olma. İyi yaptın lisansa geçmekle bence.
Dur önce vizeleri atlatalım da sonra düşünürüz finalleri.
Daha randevu almadım canım,45. günü beklemeye karar verdim takvime baktım en uzun 45 gün olmuş döngüm onu da bekliyim.Regl olunca gitmek istiyorum çünkü testler 3.gün falan yapılıyormuş tekrar muayene ücreti de vermek istemiyorum 2 gün için
Kızlar hayırlı geceler ben çok düşünceliyim adetim biteli 4 gün oldu kasik ağrılarım var 4 gündür bide aşırı derece duygusallık ama bu hafta annemin ölüm yıldönümü geldi onun da etkisi olabilir duygusallığa tabi ama insan ister istemez bebekten de suphelenmiyor değil karnım da sis sürekli cise çıkıyorum rengi koyu ve bulanık bu kadar erken bebek belirtisi olması mümkün değil dir dimi her ay bebek diye kafayı yiyecem artık ağla ağla sistim günlerdir
Amin canım sagolasin kulak dan duyma laflar insanı mahvediyor bugün bi arkadaşım da adetliyken hamile kalındığını söyledi bebeği olmayanlara adetliyken ilişki oneriyormus ebeler onun etkisi var biraz ustumde rabbim bi gün tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
günaydın kızlar
bugün iş yarım gün.
Estağfurullah canım benim,e haliyle kalabalık topiğimiz maaşallah nasıl tutacaksın aklında.bu hafta son canım çalışıyorum hala ayın biri itibariyle evdeyim :)aslında bi yandan da öyle bi sene bi senedir...ara verseydim seneye başlamış olcaktım neyse inşallah kalmadan hallederim bu seneyi ya :)
hım haklısın neyse iki güncük daha bekle bakalım :)
işi bıraktın mı bu arada yoksa haftaya mıydı (bayaga balık hafızalıyımda :) )
Amin canım inşallah evet bende günah diye biliyorum ama insan her lafta bir çare arıyor ışte gerçekten piskolojim bozulacak artık yarin eşimle doktora gidicez onda enfeksiyon çıktı idrar yollarinda bobreklerine inmiş sanırım enfeksiyon günlerdir bobrek ağrısı çekiyor onun etkisi olur mu acaba spermlerineBana da psikolojik gibi geldi belirtiler biraz kafanı belirti takip etmekten uzaklaştır bence...çık gez dolaş,ya da farklı el işleri ile ilgilen ya da kitap oku ne biliyim zihnini başka şeylerle oyalamaya çalış olur mu :)
Adetliyken ilişkiye girmek haram sonuçta...dinen bu kadar kesin yasak olan bişeyde de hayır olacagını zannetmiyorum...
idi nin bahsettiği ise hamile kaldıktan sonra, yani hamile iken bi kere adet görmek ki o da normal adetten daha farklı oluyo...
hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda müjdeyi alırsın sende
cnm bu kadar aceleci olma ve kafana bu kadar takma sen yeni evlisin biraz tadını çıkart akışına bırak illaki olucaktır biliyosun stres gebeliğe engel ok :)Amin canım inşallah evet bende günah diye biliyorum ama insan her lafta bir çare arıyor ışte gerçekten piskolojim bozulacak artık yarin eşimle doktora gidicez onda enfeksiyon çıktı idrar yollarinda bobreklerine inmiş sanırım enfeksiyon günlerdir bobrek ağrısı çekiyor onun etkisi olur mu acaba spermlerine
aslında bi yandan da öyle bi sene bi senedir...ara verseydim seneye başlamış olcaktım neyse inşallah kalmadan hallederim bu seneyi ya :)
hım haklısın neyse iki güncük daha bekle bakalım :)
işi bıraktın mı bu arada yoksa haftaya mıydı (bayaga balık hafızalıyımda :) )
Estağfurullah canım benim,e haliyle kalabalık topiğimiz maaşallah nasıl tutacaksın aklında.bu hafta son canım çalışıyorum hala ayın biri itibariyle evdeyim :)
Amin canım inşallah evet bende günah diye biliyorum ama insan her lafta bir çare arıyor ışte gerçekten piskolojim bozulacak artık yarin eşimle doktora gidicez onda enfeksiyon çıktı idrar yollarinda bobreklerine inmiş sanırım enfeksiyon günlerdir bobrek ağrısı çekiyor onun etkisi olur mu acaba spermlerine
Halledersin canım kimler hallediyor sen mi halledemeyeceksin...
Evet canim etkiliyor. Dr son olarak idrar tahlili istedi esimden eğer enfksyn varsa etkiler demiş. Ama esimde bi agrıyok test yaptırmadık henuzAmin canım inşallah evet bende günah diye biliyorum ama insan her lafta bir çare arıyor ışte gerçekten piskolojim bozulacak artık yarin eşimle doktora gidicez onda enfeksiyon çıktı idrar yollarinda bobreklerine inmiş sanırım enfeksiyon günlerdir bobrek ağrısı çekiyor onun etkisi olur mu acaba spermlerine
evet cnm tatil, ama torene katilcam okadar. bu arada reglim basladi bugun, ama tam sokulemedim yaa. yine rahmim temizlenmicek diye korkuyorum. yeni tarih 23 kasim olsun. belki 24 kasimda ogretmenler gunu hediyesi olur bebisimiz :)Günaydın cemre :)
yarın da tam gün tatil dimi :)
ohhh hadi keyfini çıkar
Merhaba
evet cnm tatil, ama torene katilcam okadar. bu arada reglim basladi bugun, ama tam sokulemedim yaa. yine rahmim temizlenmicek diye korkuyorum. yeni tarih 23 kasim olsun. belki 24 kasimda ogretmenler gunu hediyesi olur bebisimiz :)
İyidir cnm nolsun masallah cok rahatim valla bulantim felan yok sen nadilsinUhibbuke .!.:merhabaa nasılsın :)
nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler falaann ?
Hayırlısı olsun cemreee dediğin gibi belkide ögretmenler gnü hediyesi olur inşallaaahh :)
hadi ben güncelliyim listeyiii
Öyle tabi herkes çok erken gez dolaş tadını cikart diyor ama ben aşırı derecede anne olmak istiyorum belkide annesizligimden kaynaklanıyor...cnm bu kadar aceleci olma ve kafana bu kadar takma sen yeni evlisin biraz tadını çıkart akışına bırak illaki olucaktır biliyosun stres gebeliğe engel ok :)
ayy cnm yaa sende haklısın kendince ama kader diyelim elden bişey gelmiyor annene allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sanada rabbim tez zamanda tüm sevgini ona verebileceğin bir evlat nasip etsin :)Öyle tabi herkes çok erken gez dolaş tadını cikart diyor ama ben aşırı derecede anne olmak istiyorum belkide annesizligimden kaynaklanıyor...