Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah sizi topraktan yarattı, sonra bir damla sudan. Sonra da sizi çift çift kıldı. O'nun bilgisi olmaksızın, hiç bir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Ömür sürene, ömür verilmesi ve onun ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta (yazılı)dır. Gerçekten bu, Allah'a göre kolaydır. (FÂTIR SURESİ 11.AYET)

ben iki gündür bu ayeti düşünüyorum kızlar..bize düşen rabbimizin iznini ol demesini sabırla beklemek.yaşadıklarımız bizim bu dunyadaki imtahanlarımızdan sadece bir tanesi Rabbim en güzel şekilde imtahanımızı vermeyi nasip etsin inşaallah.isyan etmek neden demek bize düşmüyor. Ayetlerde çok sık geçer Allah sabredenlerle beraberdir,Allah sabredenleri sever.
bunu unutmayalım inş.

Bende en zor anımda hep topigin başlıgında da yazıdıgım gibi "fe sabrun cemil" dedim....Yakup (a.s) oğlunun kayboldugunu duydugunda böyle demiş...o acıya yılarca böyle sabretmiş...
Rabbimin en sevgili kulları peygamberler ve onlar bile nice nice imtihanlara tabi tutulmuş...dediğin gibi inşallah imtihanını kazananlardan oluruz....

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonunda Rabbim dualarimi kabul etti:KK71: Rabbim isteyen herkese yasatsin inş bu muhtesem duyguyu smdi sıra bebisimi görmede :KK37:

oyyyyyy ne güzel bi haber bu maşallaaaahhhhhh yaaa :)
gözün aydınnn tebrik ederim Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaaahhhh:KK68:
Kan tahlili yaptırdın mı ?
bi de ne kadar zamandır bekliyordun ?
Darısı diğer arkadaşların başına inşallaahhhh

günaydın herkese... soğuk bir sabahtan merhaba:KK68:
işteyim, kahvaltımı yapıyorum:kk77:

Günaydıın cemreee afiyet olsuuuuunnnn :)

Sevilmez mi hiç canım,hep düşünüyorum ve dua ediyorum Rabbim bana hayırlısıyla bir evlat ver iki verirsen lütfundur,hediyemdir.
İşte böyle....:KK36:

Hakkında hayırlısı inşallaahh rabbim gönlüne göre versiii moooncuum :):)

Herkese günaydın,hayırlı ve umutlu bir hafta olsun inşallah...

Günaydııın inşallaahh hepimiz için güzel bi hafta olur yaaa:)

günaydın canım. nasılsın? var mı bulantın falan? nasıl gidiyor bebişle:)

İiyiyim hamdolsun cemrecim :)
Bulantım falan pek yok çok nadir arada bi oluyo ama hafif...sancı ve arada gelen kramplar olmasa hamile oldugumu unutucam sanırım :):)

gün sayıyorum doktora :)

İiyiyim hamdolsun cemrecim :)
Bulantım falan pek yok çok nadir arada bi oluyo ama hafif...sancı ve arada gelen kramplar olmasa hamile oldugumu unutucam sanırım :):)

gün sayıyorum doktora :)
hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşaAllah:) canım benim. Allah'a emanet bebeğin de sen de. bak 10. hafta oldu bile, 10, 20, 30 derkeeennnn ingaaa ingaaaa diye gelcek yaramaz:emir_bebek:

anladım arkadaşım. hayırlısıyla biz de güzel haberi birgün alırız inşaAllah :) bazen hiç mi olmayacak diye korku sarsa da kısa sürede tekrar umudumu toplayıveriyorum. Allah bize sabretme dayanma gücü versin. o yumuk yumuk ellerden mis kokulardan bizi mahrum etmesin. Amiiiinnnnn
Amin canımm,Herşey olacağına varır vakti zamanı vardır elbet..

hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşaAllah:) canım benim. Allah'a emanet bebeğin de sen de. bak 10. hafta oldu bile, 10, 20, 30 derkeeennnn ingaaa ingaaaa diye gelcek yaramaz:emir_bebek:

ayyyy inşallaahh böyle duyması bile ne güzel geliyo anlatamam :)
zaten dün gece sabaha kadar rüyamda bebegimi gördüm habire bebek emziriyodum yaaa çok zevkliydi :)

oyyyyyy ne güzel bi haber bu maşallaaaahhhhhh yaaa :)
gözün aydınnn tebrik ederim Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaaahhhh:KK68:
Kan tahlili yaptırdın mı ?
bi de ne kadar zamandır bekliyordun ?
Darısı diğer arkadaşların başına inşallaahhhh
Saol cnm allah razı olsun :KK60: yaptrdm cnm 60.85 çıktı :emir_bebek: :nazar: sence kaç haftalik doktor bişey demedi o_O 17 ay oldu tatlım yaklaşık 1 buçuk yıl olacaktı yani :KK51:

Günaydın deriiin :)
Nasılsın ?

İnşallah hayırlı haberi vermen yakındır:)
test yaptın mı hiç ya da yapmayı düşünüyomusun :KK70::KK68:

İyi olmaya çalışıyorum canım.
Sıkıntıdan salondaki eşyaların yerini değiştirdim.
Koltuklarım çok ağır Allah'tan bir tarafımı incitmedim.
Sen nasılsın?

Saol cnm allah razı olsun :KK60: yaptrdm cnm 60.85 çıktı :emir_bebek: :nazar: sence kaç haftalik doktor bişey demedi o_O 17 ay oldu tatlım yaklaşık 1 buçuk yıl olacaktı yani :KK51:

Ya bu beta sonucunu göre doktorların hafta tahminleri hep farklı farklı oluyo o yüzden sen şimdilik sat a göre haftanı hesapla...sonra kese göründügü vakit zaten kese ölcümleriyle net olarak haftanı söylüyorlar merak etme :)

İyi olmaya çalışıyorum canım.
Sıkıntıdan salondaki eşyaların yerini değiştirdim.
Koltuklarım çok ağır Allah'tan bir tarafımı incitmedim.
Sen nasılsın?

sen yeni adet olmadın mı kendini bu kadar yorma bırak vucudun bi dinlensinnn :KK43:
ben iyiyim hamdolsun evdeyim işte...
Okul dersler falan başladı mı senin ?

sen yeni adet olmadın mı kendini bu kadar yorma bırak vucudun bi dinlensinnn :KK43:
ben iyiyim hamdolsun evdeyim işte...
Okul dersler falan başladı mı senin ?

Bugün 4. günüm canım.
Her gün birkaç damla geldi sadece normalde çok yoğun olurdum.
Bugün de sanırım bitti gelmiyor hiç şuan.

Ohooo dersler çoktan başladı canım hatta vizeler yaklaşıyor.

Bugün 4. günüm canım.
Her gün birkaç damla geldi sadece normalde çok yoğun olurdum.
Bugün de sanırım bitti gelmiyor hiç şuan.

Ohooo dersler çoktan başladı canım hatta vizeler yaklaşıyor.

ayyy benimde vizeler yaklaşıyor daha ilk kitabı dün aldım elime yaaa çok tembeliiimm çoookkk :)

X