Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Benim de ders için okumam gereken bir kitap var hatta o ders yarın ama hala adam gibi okumuş değilim.
O kadar da boş vaktim vardı halbuki.

benimde aynı yaaa o kadar boş vaktim var kiii anlatamam paso bomboş geçiyo zamanım:KK43:
aslında günleri bu kadar boş geçirmekde canımı sıkıyo işte iki gündür biraz kendimi toparlamaya calışıyorum bakalım inşallah başarırım :)

Dün bi derse çalışmaya başladım az huzursuzlugum geçti :)
demekk içten içe vicdan yapıyomuşum:-):-)

Cumartesi regl oldum bat 30 kasım. :) şimdi ben adetin 3 yada 4. Günü kan vericem. Hangi hormonlara bakılıyo hanımlar?

Ben hiç hormon testi yaptrmadım bilmiyorum ama sanırım gerekli olan bütün testler o tahilllerde yapılıyo ve iyi de oluyo hakkında hayırlısı olsun inşallah....

benimde aynı yaaa o kadar boş vaktim var kiii anlatamam paso bomboş geçiyo zamanım:KK43:
aslında günleri bu kadar boş geçirmekde canımı sıkıyo işte iki gündür biraz kendimi toparlamaya calışıyorum bakalım inşallah başarırım :)

Dün bi derse çalışmaya başladım az huzursuzlugum geçti :)
demekk içten içe vicdan yapıyomuşum:-):-)
Ben de habire vicdan yapıyorum ama değişmiyorum da :)

merhaba arkadaşlar bebeğim düştü zaten sancım çok vardı yoğun kanamayla gittim bebek gitmiş dediler sağlıksız olcakmış doğsaymış öle dediler çok kötüyüm konuşmaya bile dermanım yok hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sevincimi paylaştınız uhibbuke canım beni listeden tamamiyle silebilirsin bundan sora girmeyi düşünmüyorum rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
Geçmiş olsun canım

Ya bu beta sonucunu göre doktorların hafta tahminleri hep farklı farklı oluyo o yüzden sen şimdilik sat a göre haftanı hesapla...sonra kese göründügü vakit zaten kese ölcümleriyle net olarak haftanı söylüyorlar merak etme :)
Ya sat a göre 4 haftaligim ama benimkide merak işte :anneadayı: :KK16: yarin kan tahlili vercem deger yükselmiş mi die haftayada doktora gitmeyi düşünüyorum inş :KK19: sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi :KK6::KK9:

arkadaşlar merhabalar....ben bu aralar çok sıkılıyorum bunalıyorum hamile arkadaşlarım sizede oluyomu boyle geceleri uyuyamıyorum hc böyle olmamıstım...

Ben de habire vicdan yapıyorum ama değişmiyorum da :)

bende öyleym aslında ama artık bişey kalmadı vizelere el mahkum bi iki derse bakıyım bari diyorum :)
ayy bi de bunun finalleri vaarrr :KK43:
bazı anlar pişman oluyorum ya lisansa geçiş yaptıgımaaaa :)

ogünler de hayırlısıyla gelir inş. canım benim. içini ferah tut. burda bisürü teyzesi var onu bekleyen:KK73::KK73::KK73:

ayyyy çok sagolsun o teyzeler yaaaa iyi varlaarrr:KK68::KK68:
bizde minigimle tez zamanda kuzenler bekliyoruz inşallaaahh :)
hadi tez zamanda inşallah sizede nasip etsin rabbim de peşpee yaşayalım heyecanlarımızı :)

Ya sat a göre 4 haftaligim ama benimkide merak işte :anneadayı: :KK16: yarin kan tahlili vercem deger yükselmiş mi die haftayada doktora gitmeyi düşünüyorum inş :KK19: sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi :KK6::KK9:

kan tahlilinin dün mü yaptırmıştın ?
Çünkü normalde iki günde bi yapılması gerek yani bugün yaptırdıysan bekle çarşamba tekrarlarsın iki katına çıkmış olur inşallaah :)

Ben ilk 4+5 de gördüm keseyi ama o zaman bile o kadar minikti ki doktor görmekde bile bayaga zorlandı minikten deee miniktii :)
sende tez zamanda görürsün inşallaaahh:KK68:

Bi hafta önce yapmıştım negatifti,sonra yapmadım

anladım mooncum hakkında hayırlısı olsun ama sen yine de dikkat et kendine hemen söktücü falan ya da başka ilaç falan kullanma...yarın doktora gidicektin dimi ?

arkadaşlar merhabalar....ben bu aralar çok sıkılıyorum bunalıyorum hamile arkadaşlarım sizede oluyomu boyle geceleri uyuyamıyorum hc böyle olmamıstım...

Bende bu aralar sıkılıyorum ama sebeblerini 3 aşagı beş yukarı biliyorum...kafanı taktıgın bişey var mı?
biz kadınlar bazen anlamadan bilinçaltımızın kalabalıklıgında kayboluyoruz :)

ha bi de bana kuran okumak cidden çok iyi geliyo içim ferahlıyor...hem bebegin içinde hatim yapmış olursun...bol bol okumanı tavsiye ederim:KK68:

bende öyleym aslında ama artık bişey kalmadı vizelere el mahkum bi iki derse bakıyım bari diyorum :)
ayy bi de bunun finalleri vaarrr :KK43:
bazı anlar pişman oluyorum ya lisansa geçiş yaptıgımaaaa :)

ayyyy çok sagolsun o teyzeler yaaaa iyi varlaarrr:KK68::KK68:
bizde minigimle tez zamanda kuzenler bekliyoruz inşallaaahh :)
hadi tez zamanda inşallah sizede nasip etsin rabbim de peşpee yaşayalım heyecanlarımızı :)

Yok canım pişman olma. İyi yaptın lisansa geçmekle bence.
Dur önce vizeleri atlatalım da sonra düşünürüz finalleri.

Çünkü normalde iki günde bi yapılması gerek yani bugün yaptırdıysan bekle çarşamba tekrarlarsın iki katına çıkmış olur inşallaah :)

Ben ilk 4+5 de gördüm keseyi ama o zaman bile o kadar minikti ki doktor görmekde bile bayaga zorlandı minikten deee miniktii :)

anladım mooncum hakkında hayırlısı olsun ama sen yine de dikkat et kendine hemen söktücü falan ya da başka ilaç falan kullanma...yarın doktora gidicektin dimi ?

Daha randevu almadım canım,45. günü beklemeye karar verdim takvime baktım en uzun 45 gün olmuş döngüm onu da bekliyim.Regl olunca gitmek istiyorum çünkü testler 3.gün falan yapılıyormuş tekrar muayene ücreti de vermek istemiyorum 2 gün için

pazar yaptırmıstm tatlım adet olmam gereken günde bide yarın yaptrcam inş iki katına çıkar dua et benim için :KK17: :KK19: ya a cok sabırsızlanıyorum bi an önce gitmek istiyorum ama daha cok erken uff :KK14: :KK51: senin ilk kan tahlilin kac cıkmıstı hatrlıyo musn :anneadayı:

Kızlar hayırlı geceler ben çok düşünceliyim adetim biteli 4 gün oldu kasik ağrılarım var 4 gündür bide aşırı derece duygusallık ama bu hafta annemin ölüm yıldönümü geldi onun da etkisi olabilir duygusallığa tabi ama insan ister istemez bebekten de suphelenmiyor değil karnım da sis sürekli cise çıkıyorum rengi koyu ve bulanık bu kadar erken bebek belirtisi olması mümkün değil dir dimi her ay bebek diye kafayı yiyecem artık :KK51::KK14::KK42:ağla ağla sistim günlerdir

pazar yaptırmıstm tatlım adet olmam gereken günde bide yarın yaptrcam inş iki katına çıkar dua et benim için :KK17: :KK19: ya a cok sabırsızlanıyorum bi an önce gitmek istiyorum ama daha cok erken uff :KK14: :KK51: senin ilk kan tahlilin kac cıkmıstı hatrlıyo musn :anneadayı:

Tebrikler cnim allahim tamamina erdirsin bizede nasip etsin ins bizede dua edin allah razi olsun dua edenden rabbim bizimde yuzumuzu guldursun ins

Kızlar hayırlı geceler ben çok düşünceliyim adetim biteli 4 gün oldu kasik ağrılarım var 4 gündür bide aşırı derece duygusallık ama bu hafta annemin ölüm yıldönümü geldi onun da etkisi olabilir duygusallığa tabi ama insan ister istemez bebekten de suphelenmiyor değil karnım da sis sürekli cise çıkıyorum rengi koyu ve bulanık bu kadar erken bebek belirtisi olması mümkün değil dir dimi her ay bebek diye kafayı yiyecem artık :KK51::KK14::KK42:ağla ağla sistim günlerdir
Basin saolsun cnm allahim annenin topragi bol olsun ins belirtilerine gelincce bebek belirtisi degildir heralde psikolojik gibi geldi bana bukadar bunaltma kendini (diyene bak:KK48:)saka bi yana cok dusunuyorz olcakmi olmiycakmi diye kendimize yapoyoruz elimizde deil en azindan benim icin kndimi rahtlatoyorum surekli olcak olcak diye

Basin saolsun cnm allahim annenin topragi bol olsun ins belirtilerine gelincce bebek belirtisi degildir heralde psikolojik gibi geldi bana bukadar bunaltma kendini (diyene bak:KK48:)saka bi yana cok dusunuyorz olcakmi olmiycakmi diye kendimize yapoyoruz elimizde deil en azindan benim icin kndimi rahtlatoyorum surekli olcak olcak diye
Amin canım sagolasin kulak dan duyma laflar insanı mahvediyor bugün bi arkadaşım da adetliyken hamile kalındığını söyledi bebeği olmayanlara adetliyken ilişki oneriyormus ebeler onun etkisi var biraz ustumde rabbim bi gün tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah :KK43:

Amin canım sagolasin kulak dan duyma laflar insanı mahvediyor bugün bi arkadaşım da adetliyken hamile kalındığını söyledi bebeği olmayanlara adetliyken ilişki oneriyormus ebeler onun etkisi var biraz ustumde rabbim bi gün tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah :KK43:
Ustune gorme diyolar oylede olabiliyo tabiki hamileyken adet goruyosun yani oda ilk ay diye biliyorum kismet ya ama adetliyken iliskiye girebilcegimi sanmiyorum:KK43:allahim ins cok bekletmez

X