- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Etmez miyim ya..rRabbim inşallah tez zamanda seninde burdaki diğer arkadaslarinda muradini verecek ben inanıyorum :)
Gözün aydın luci masallah :) inşallah gönlün ferahlamistir darisi burda bekleyen tüm arkadaşların başına insallah :)
GÖZÜN AYDIN CNMMMM RABBİM SONUNA KADAR HEP GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞIMIZA ALALIM MİNİKLERİMİZİ :) ALLAHIMA EMANETLER ANNESİ
Etmez miyim ya..rRabbim inşallah tez zamanda seninde burdaki diğer arkadaslarinda muradini verecek ben inanıyorum :)
Gözün aydın luci masallah :) inşallah gönlün ferahlamistir darisi burda bekleyen tüm arkadaşların başına insallah :)
kızlar günaydın dün akşam dr a gittim kese ve bebeği gördük bir hafta sonra dr kalp için çağırdı Allahım bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonuna kadar.
hmm :) allah razı olsun cnmmEvet manasi güzel ve bende ayri bi yeri var :) tabiki alirim ne demek memnun olurum bizimle olmandan:)
(Ama maalesef suan pc serviste gelince inşallah eklerim listeye olur mu :) )
hm .. cok olmamıs ama bekleyene cok gelir umarım daha fazla bekletmeden RABBİM sana saglıklı hayırlı bi evlat verirBiz nisan ayından bu yana deniyoruz canım. Bu 7. ayımız.
hm .. cok olmamıs ama bekleyene cok gelir umarım daha fazla bekletmeden RABBİM sana saglıklı hayırlı bi evlat verir
hmm :) allah razı olsun cnmmtmm olur ama beni unutma olur mu nerden buarada kac yasındasın hamile misin sen oyle bişeyler okudum sanki topikte
uhi naber nasılsın..
dr.a gittin mi bebişten var mı yeni bir haber ?
uhi naber nasılsın..
dr.a gittin mi bebişten var mı yeni bir haber ?
Herkese merhaba,
Bir haftanın daha sonuna geliyoruz. Akşam kaynımın nişanı vardı çok yoruldum sabah yine işe geldim,ayakta uyuyorum resmen...
hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla :)İyiyim hamdolsun erenpasa doktora normalde bugün gidecektim randevu alamayınca yarina kaldi insallah yarin güzel haberlerle dönerim :)
Sen nasılsın ?
hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla :)
bende iyiyim hamd olsun çalışmalara devam ediyorum. kürtajdan sonra 2.reglimi de oldum şimdi bakalım tuturabildik mi bu ay batıma 9 gün kaldı
amin canımm inşallah :)İnşallah yarin akşama iyi haberlerle dönmüş olurum :)
Bat a da pek bişey kalmamis inşallah hayırlı haberi alırsın sende ya rabbim isteyen herkesin yüzünü tez zamanda güldürsun inşallah :)
Kızlar bugünkü ovü testim çok silik çıktı.
Sanırım artık test yapmaya gerek yok bu ay?
Yalnız inanılmaz kasık ve bel ağrım var o ne ola ki?
Siklusun 28 gün olmasa bi kac gün daha test yap derim..Çünkü benimde ilk kullandığım ay bayaga siliklesip ertesi gün bi anda kopkoyu pozitif olmuştu. .ve erken ya da gec yumurtalama olduguna göre belkide henüz yumurtlamamissindir derdim...ama sen kendini daha iyi bilirsin. .yine de kasık agrina bakılırsa hala mühim günlerdesin :)
evet benimki kızDr erkek diye tahminde bulundu ama 24ekimde kesinleşecek inşallah canım :) Bi de migrenim var ondan da çok şiddetli hissediyorum maalesef ki.Senin kız sanırım dimi :)