Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

GÖZÜN AYDIN CNMMMM RABBİM SONUNA KADAR HEP GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞIMIZA ALALIM MİNİKLERİMİZİ :) ALLAHIMA EMANETLER ANNESİ

İNŞALLAH CANIM TEK TEMENNİ SAĞLIKLI OLMALARI UMARIM BU SEFER KUCAĞIMA ALABİLİRİM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGULARI İNŞALLAHH..

Evet manasi güzel ve bende ayri bi yeri var :) tabiki alirim ne demek memnun olurum bizimle olmandan:)
(Ama maalesef suan pc serviste gelince inşallah eklerim listeye olur mu :) )
hmm :) allah razı olsun cnmm tmm olur ama beni unutma olur mu nerden buarada kac yasındasın hamile misin sen oyle bişeyler okudum sanki topikte

uhi naber nasılsın..
dr.a gittin mi bebişten var mı yeni bir haber ?

Herkese merhaba,
Bir haftanın daha sonuna geliyoruz. Akşam kaynımın nişanı vardı çok yoruldum sabah yine işe geldim,ayakta uyuyorum resmen...

hmm :) allah razı olsun cnmm tmm olur ama beni unutma olur mu nerden buarada kac yasındasın hamile misin sen oyle bişeyler okudum sanki topikte

Amin cumlemizden razi olsun rabbim :) unutmam inşallah pc gelsin listeyi hemen düzenlicem

26 yaşındayım ve iki düşükten sonra sian yeni hamileyim hamdolsun insallah rabbim kucağıma almayida nasip eder :)

Herkese merhaba,
Bir haftanın daha sonuna geliyoruz. Akşam kaynımın nişanı vardı çok yoruldum sabah yine işe geldim,ayakta uyuyorum resmen...

Haftasonu bol bol dinlenip keyif yaparsin artık moonspell :) nişaninizda hayırlı olsun bu arada rabbim tamamına erdirsin inşallah

İyiyim hamdolsun erenpasa doktora normalde bugün gidecektim randevu alamayınca yarina kaldi insallah yarin güzel haberlerle dönerim :)
Sen nasılsın ?
hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla :)
bende iyiyim hamd olsun çalışmalara devam ediyorum. kürtajdan sonra 2.reglimi de oldum şimdi bakalım tuturabildik mi bu ay batıma 9 gün kaldı

İnşallah yarin akşama iyi haberlerle dönmüş olurum :)

Bat a da pek bişey kalmamis inşallah hayırlı haberi alırsın sende ya rabbim isteyen herkesin yüzünü tez zamanda güldürsun inşallah :)

Kızlar bugünkü ovü testim çok silik çıktı.
Sanırım artık test yapmaya gerek yok bu ay?
Yalnız inanılmaz kasık ve bel ağrım var o ne ola ki?

Kızlar bugünkü ovü testim çok silik çıktı.
Sanırım artık test yapmaya gerek yok bu ay?
Yalnız inanılmaz kasık ve bel ağrım var o ne ola ki?

Siklusun 28 gün olmasa bi kac gün daha test yap derim..Çünkü benimde ilk kullandığım ay bayaga siliklesip ertesi gün bi anda kopkoyu pozitif olmuştu. .ve erken ya da gec yumurtalama olduguna göre belkide henüz yumurtlamamissindir derdim...ama sen kendini daha iyi bilirsin. .yine de kasık agrina bakılırsa hala mühim günlerdesin :)

Eşim de üst üste 2 gün çalışma yapmaz ki

Dr erkek diye tahminde bulundu ama 24ekimde kesinleşecek inşallah canım :) Bi de migrenim var ondan da çok şiddetli hissediyorum maalesef ki.Senin kız sanırım dimi :)
evet benimki kız
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…