YAA ADETİNİZ GEÇENE KADAR NASIL DURUYOSUNUZ BEN İKİGÜN KALA BAŞLIYODUM TESTLERE :) HAKKINDA HAYIRLISI TATLIM İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR :)kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim
allahım o acıyı bi daha yasatmasın inş .. cok soru soryrm ama 3 melek annesi yazmış msnz bu 3. cocugunz olcak demi ?EWET CNM HAMİLEYİM DARISI SİZE VE İSTEYEN HERKESE OLSUN :) BNM İKİNCİ HAMİLELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM SEZERYAN DOĞUM OLDUĞU İÇİN YASAĞIM VARDI YASAK BİTTİKTEN SONRA 3. AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
yok cnm ben cok tüp bebk taraftarı deilm niyeyseAşılamanın zaten şansı %20 çok düşük canım. Direkt tüp bebek denemeyi düşündün mü?
yok cnm ben cok tüp bebk taraftarı deilm niyeyse
sagol canım amin. napim artık bıktım..daha cok hayal kırıklığı oluyor benim için en iyisi beklemek.hayırlısı olsun inş.YAA ADETİNİZ GEÇENE KADAR NASIL DURUYOSUNUZ BEN İKİGÜN KALA BAŞLIYODUM TESTLERE :) HAKKINDA HAYIRLISI TATLIM İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR :)
kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim
çarşamba gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum canım maddi manevi yıpratıyor insanı.çarşamba günü (yani 35.gün oluyor)hastaneye gidicem zaten o zamana kadar olmazsa o gün kan testi yaptırırım inş.İnşallah hamilesindir canım.
Test yapmayı düşünmüyor musun?
Ben su ovu testini vi türlü beceremedim cnm yaBugün ovü testim iyice silikleşti...
Ben su ovu testini vi türlü beceremedim cnm yasen kaç saat gtmysn lavaboya ? Hiç yakalayamdm çift çizgiyi bnde bıraktım akintim geldgi gün ilişki oldu okadar inş tutmuştur
günaydınnn uhiiiicimmmm :)
inşallah hayırlı musmutlu haberlerle dönersin belki kalp atısınıda duyarsın tatlım ne kadar oldu :)
Öyle canım ama üzülüyor insan
Sağol canım.Akşam erkenden yattım dinlendim sayılır yarında evdeyim zaten.Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Saol cnmAyy çok sevndm yaa rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş
kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim
Günaydın kızlar. Bugün erkenden kalktım. Mutfak dolaplarım değişicek bugün.
Tekrar hayirlisi olsun cnim allah tamamina erdirsin saglicakla kucaginada al ins bebegini dun lucidende guzel haber geldi ne guzel takvim yapsanaGunaydiin derin :) hayırlı olsun yeni mutfagin :) senin kendi evin miydi ?
Gunaydiin derin :) hayırlı olsun yeni mutfagin :) senin kendi evin miydi ?
Hayirli olsun iyi gunlerde kullan ins en sevdigim seylerden birisidir evde bi esya degistirmek bi tadilat faln mutlu eder beniGünaydın kızlar. Bugün erkenden kalktım. Mutfak dolaplarım değişicek bugün.
Tekrar hayirlisi olsun cnim allah tamamina erdirsin saglicakla kucaginada al ins bebegini dun lucidende guzel haber geldi ne guzel takvim yapsana
Sağol tatlım.
Hayır kendi evim değil.
Ama ev sahibi taşınırken ekimde mutfak dolabını değiştireceğini söylemişti.
Zaten o şartla taşınmıştık.
Herkese günaydın kizlar
İyiyim cnm sen nadilsin ben duyamadim daha gidemedim cunku yarin duymayi umit efiyorumUhibbuknasılsın 37274421 .!.:Amçünkü inşallduymayı h razi olsun idicim :)
iinşallah bu sefer sağlıcakla kucagima almayi nasip eder Rabbim :)
Hala bazen tedirgin oluyorum ama kkötü şeylerde düşünmek istemiyorum. ..rabbime emanet artik...
Iİnşallah tez zamanda sizinde iyi haberlerinizi aliriz :)
( bi kac ggüne pc m geliyo inşallah o zaman imzayi eklicem hayırlısı ile listeyi de guncellicem :) )
Iyi bari ssözünü tutmuus :) şimdiden hayırlı olsun yeni mutfagin Güle güle kullan :)
Günaydın nazardegmesin nasılsın :) sen kalp atışını duymusmuydun ?