- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
bnde 22 yasındayım cnm hatayda oturyrm ne zamandır cocuk istydnz ?25 yaşındayım canım. Çanakkaledenim. Ya sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde 22 yasındayım cnm hatayda oturyrm ne zamandır cocuk istydnz ?25 yaşındayım canım. Çanakkaledenim. Ya sen?
Biz nisan ayından bu yana deniyoruz canım. Bu 7. ayımız.bnde 22 yasındayım cnm hatayda oturyrm ne zamandır cocuk istydnz ?
hoş geldin cnm rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün :)fe sabrun cemil .. konu baslıgınız cok hosuma gitti kızlar benide aranıza alır mısınız
Zor canim esimle aramiz kotu. Bosa kurek cekiyorum adamin umrunda degil.
evet cnm öğretmen olarak atandım..bu arada stres ayrılık fln zaten doğru düzgün birleşemiyoruz...ama gene de çok istiyorum pko da var inşallah ben de gebe kalırım ya... bu arada ya mubdi,ya varis ve ya musavvir çocuk için çekilen tesbihlerden onlara devam edicem
fe sabrun cemil .. konu baslıgınız cok hosuma gitti kızlar benide aranıza alır mısınız
Ins gorursun cnim biseyler vesile olur ins bizde burda yazariz hamileyiz diye yasadigin seyleri bnde yasiyorum icimde cig gibi buyuyo bebek aski bi an once olsun kokusunu cekim icime beraber uyuyalm emzirim istiyorum burdaki ve cevremdeki cocugu olmayanlarun hepsinin olucavini inaniyorum kendiminkine biturlu inaiyorum olmiycak diyo icimdeki ses napsan bos diyo boyle dogum yaptigmi ve bebegimi ilk emzirdigmi hayal ediyorum aglarim heralde sonra icimden biri olmiucak diuo basliyorum aglamaya boyle isre rabbim nasip eytsin ins hic bisey bni mutlu etmiyo eksigim sanki bebegimle tamamlanicam sanki allahim kimseye aratmasin
Wuuu tam zamanında bozustunuz sizde yaa :) didemin dediği gibi dünde olsaydı iyiydi :)
Saka bi yana eşler arasında sorun olunca huzur olmuyo inşallah cabuk toparlarsiniz
Hayırlı ugurlu olsun ataman :) bak güzel haberleri almaya baslamissin rabbim dualainin mükafatınida tez zamanda nasip eder inşallah:)
saol cnm allah razı olsun manasıda cok güzel RABBİN İCİN SABRET tesekkr ederm Uhibbuke benide topiğine alırsın demi
Tatlım gün geçtikten sonra toparlansak nolur toparlanmasak nolur.
Dün akşam çalışma oldu ama geçti Bor'un pazarı yani...
Ovü testi 2 çizgi çıkınca gösterdim eşime. Kulaklığı takılıydı birden kulaklığı fırlattı bu ne dedi.
Zavallım hamile sandı beni Tabi bu tartışmadan önceydi.
Hakkınızda hayırlısı olsun derincim ama biliyorsun bu işler tamamen nasip bi bakmışsin olmus :)
Bu arada eşine güldüm ama adam haksız degil ben bile ilk ovu testi yaptigimda, onun ovu testi oldugunu bilmeme rağmen silik cizgide bile heyecanlanmistim :) :)
Öyle tabi canım ya.
Aslında bana kalsa eşimin de bi sperm testi yaptırması lazım ama bir türlü gitmedi.
Halbuki bizimkilerden çok daha kolay ve kısa süren bir şey.
Dimi ya gebelik testinde tek çizgi göre göre ovüdeki silik çizgiye bile sevinir olduk :)
CNM BNM 1 SENE GEÇMEDEN SPERM TESTİ İSTEMİYOLAR AMA BİZ 3. AYIMIZDA YAPTIRMIŞTIK TABİ KAVGA DÖĞÜŞLEÖyle tabi canım ya.
Aslında bana kalsa eşimin de bi sperm testi yaptırması lazım ama bir türlü gitmedi.
Halbuki bizimkilerden çok daha kolay ve kısa süren bir şey.
Dimi ya gebelik testinde tek çizgi göre göre ovüdeki silik çizgiye bile sevinir olduk :)
Hem de nasıl o silik cizgide bile heyecan yapmıştım :)
Ovu testi inşallah işe yarar sende de bu ay olmasa da gelecek ay tam tutar :)
CNM BNM 1 SENE GEÇMEDEN SPERM TESTİ İSTEMİYOLAR AMA BİZ 3. AYIMIZDA YAPTIRMIŞTIK TABİ KAVGA DÖĞÜŞLE
ÖYLE TABİ CNM ZATEN SEN İSTEDİKTEN SONRA YAPIYOLAR :)Tatlım 1 seneye doğru yaklaşıyoruz zaten. Dr a kaç aydır olmadığını söylemek zorunda değiliz ki zaten sallarız 1.5 sene oldu diye ne bilicek :)
GÖZÜN AYDIN CNMMMM RABBİM SONUNA KADAR HEP GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SAĞSAĞLİM KUCAĞIMIZA ALALIM MİNİKLERİMİZİ :) ALLAHIMA EMANETLER ANNESİkızlar günaydın dün akşam dr a gittim kese ve bebeği gördük bir hafta sonra dr kalp için çağırdı Allahım bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonuna kadar.
Etmez miyim ya..rRabbim inşallah tez zamanda seninde burdaki diğer arkadaslarinda muradini verecek ben inanıyorum :)İnşallah canım ya. Dua et bana da.
kızlar günaydın dün akşam dr a gittim kese ve bebeği gördük bir hafta sonra dr kalp için çağırdı Allahım bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonuna kadar.