Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Herkese Günaydın :)
Mutly ve huzurlu bi haftasonu olur inşallah :)
Gece tuhaf tuhaf rüyalar görsem de keyfim yerinde bugün doktora gidiyorum inşallah iyi haberlerle dönerim :)

Eşim de üst üste 2 gün çalışma yapmaz ki :KK43:
nasıl yapmıyor yaaa bebek istiyosa yapacak öyle şey mi olur :KK62: bnmki 4 gün üst üste yaptı valla :) :) yapmıyosada boşver uhinin dediği gibi rabbim nasip edecekse 1 defada da olur sen canını sıkma tatlım

Herkese Günaydın :)
Mutly ve huzurlu bi haftasonu olur inşallah :)
Gece tuhaf tuhaf rüyalar görsem de keyfim yerinde bugün doktora gidiyorum inşallah iyi haberlerle dönerim :)
günaydınnn uhiiiicimmmm :)
inşallah hayırlı musmutlu haberlerle dönersin belki kalp atısınıda duyarsın tatlım ne kadar oldu :)

nasıl yapmıyor yaaa bebek istiyosa yapacak öyle şey mi olur :KK62: bnmki 4 gün üst üste yaptı valla :) :) yapmıyosada boşver uhinin dediği gibi rabbim nasip edecekse 1 defada da olur sen canını sıkma tatlım

Tatlım olmuyorsa da olmasın napim artık. Benim kendi kendime yapabileceğim bir şey değil ki yapayım.
Bugün inanılmaz moralim bozuk :KK43:

Tatlım olmuyorsa da olmasın napim artık. Benim kendi kendime yapabileceğim bir şey değil ki yapayım.
Bugün inanılmaz moralim bozuk :KK43:
sıkma canını tatlım yaa nasipten ötesi yok :) hem sizin sorununuzda yok bildiğim kadarıyla elbet olacak birgün ben inanıyorum :)

sıkma canını tatlım yaa nasipten ötesi yok :) hem sizin sorununuzda yok bildiğim kadarıyla elbet olacak birgün ben inanıyorum :)

Tatlım sıkılmamın tek nedeni o değil dün baya stresli geçti benim için :KK43:
Bana dr gebeliğe engel bir durum yok dedi ama eşin dr'a görünmedi henüz.

Amin cumlemizden razi olsun rabbim :) unutmam inşallah pc gelsin listeyi hemen düzenlicem

26 yaşındayım ve iki düşükten sonra sian yeni hamileyim hamdolsun insallah rabbim kucağıma almayida nasip eder :)
Saol cnm :KK52: Ayy çok sevndm yaa rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş :emir_bebek::KK68:

Dr'a gittin mi? Ne dedi?
Gitmez olur muyum kuzum kaç kere hemde :KK43: 1 kere catlatma ignesi yaptrdm tutmaynca Hsg cekilip asilama yaptrcaktk tüplerim tikali çıktı ameliyat oldm biri açıldı sonra yine catlatma ignesi ve yine sonuç hüsran :KK43: şimdide beklyrz işte sırada aşılama var ama tutmayacak die korkumdan yaptirmak istemyrm :KK61::cry:

Gitmez olur muyum kuzum kaç kere hemde :KK43: 1 kere catlatma ignesi yaptrdm tutmaynca Hsg cekilip asilama yaptrcaktk tüplerim tikali çıktı ameliyat oldm biri açıldı sonra yine catlatma ignesi ve yine sonuç hüsran :KK43: şimdide beklyrz işte sırada aşılama var ama tutmayacak die korkumdan yaptirmak istemyrm :KK61::cry:

Aşılamanın zaten şansı %20 çok düşük canım. Direkt tüp bebek denemeyi düşündün mü?

Amin cnm allah razı olsun :) sen hamile sin ne güzel :rolleyes::KK71: ne zamandır istydn yoksa bebis in seni hiç bekletmeden mi geldi :KK33::KK36:
EWET CNM HAMİLEYİM DARISI SİZE VE İSTEYEN HERKESE OLSUN :) BNM İKİNCİ HAMİLELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM SEZERYAN DOĞUM OLDUĞU İÇİN YASAĞIM VARDI YASAK BİTTİKTEN SONRA 3. AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim :KK70:

X