- 13 Aralık 2013
- 653
- 117
- 34
tahmin etmiştik kız diye doğru çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahmin etmiştik kız diye doğru çıktı
daya fındık fıstık ceviziEşim de üst üste 2 gün çalışma yapmaz ki
daya fındık fıstık cevizi
Eşim de üst üste 2 gün çalışma yapmaz ki
nasıl yapmıyor yaaa bebek istiyosa yapacak öyle şey mi olur bnmki 4 gün üst üste yaptı valla :) :) yapmıyosada boşver uhinin dediği gibi rabbim nasip edecekse 1 defada da olur sen canını sıkma tatlımEşim de üst üste 2 gün çalışma yapmaz ki
günaydınnn uhiiiicimmmm :)Herkese Günaydın :)
Mutly ve huzurlu bi haftasonu olur inşallah :)
Gece tuhaf tuhaf rüyalar görsem de keyfim yerinde bugün doktora gidiyorum inşallah iyi haberlerle dönerim :)
nasıl yapmıyor yaaa bebek istiyosa yapacak öyle şey mi olur bnmki 4 gün üst üste yaptı valla :) :) yapmıyosada boşver uhinin dediği gibi rabbim nasip edecekse 1 defada da olur sen canını sıkma tatlım
Olsun asma yüzünü nasipse eger olucak bi şekilde sonuçta sen elinden geleni yaptın
sıkma canını tatlım yaa nasipten ötesi yok :) hem sizin sorununuzda yok bildiğim kadarıyla elbet olacak birgün ben inanıyorum :)Tatlım olmuyorsa da olmasın napim artık. Benim kendi kendime yapabileceğim bir şey değil ki yapayım.
Bugün inanılmaz moralim bozuk
sıkma canını tatlım yaa nasipten ötesi yok :) hem sizin sorununuzda yok bildiğim kadarıyla elbet olacak birgün ben inanıyorum :)
Haftasonu bol bol dinlenip keyif yaparsin artık moonspell :) nişaninizda hayırlı olsun bu arada rabbim tamamına erdirsin inşallah
Saol cnm Ayy çok sevndm yaa rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inşAmin cumlemizden razi olsun rabbim :) unutmam inşallah pc gelsin listeyi hemen düzenlicem
26 yaşındayım ve iki düşükten sonra sian yeni hamileyim hamdolsun insallah rabbim kucağıma almayida nasip eder :)
1 buçuk yıl oldu cnm
Amin inşallah hepimize canım.
Sen ne kadardır bekliyorsun?
Amin cnm allah razı olsun :) sen hamile sin ne güzel ne zamandır istydn yoksa bebis in seni hiç bekletmeden mi geldihoş geldin cnm rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün :)
1 buçuk yıl oldu cnm
Gitmez olur muyum kuzum kaç kere hemde 1 kere catlatma ignesi yaptrdm tutmaynca Hsg cekilip asilama yaptrcaktk tüplerim tikali çıktı ameliyat oldm biri açıldı sonra yine catlatma ignesi ve yine sonuç hüsran şimdide beklyrz işte sırada aşılama var ama tutmayacak die korkumdan yaptirmak istemyrmDr'a gittin mi? Ne dedi?
Gitmez olur muyum kuzum kaç kere hemde 1 kere catlatma ignesi yaptrdm tutmaynca Hsg cekilip asilama yaptrcaktk tüplerim tikali çıktı ameliyat oldm biri açıldı sonra yine catlatma ignesi ve yine sonuç hüsran şimdide beklyrz işte sırada aşılama var ama tutmayacak die korkumdan yaptirmak istemyrm
EWET CNM HAMİLEYİM DARISI SİZE VE İSTEYEN HERKESE OLSUN :) BNM İKİNCİ HAMİLELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM SEZERYAN DOĞUM OLDUĞU İÇİN YASAĞIM VARDI YASAK BİTTİKTEN SONRA 3. AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH :)Amin cnm allah razı olsun :) sen hamile sin ne güzel ne zamandır istydn yoksa bebis in seni hiç bekletmeden mi geldi