Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindimmmmm895,60 kızlar değerimmmmm katlamış
ben 8. gün yumurtlamıştımKızlar cepten giriyorum çok karışık.
Bugün ovülasyon testlerimi aldım kargodan.
Artık bayramdan sonra başlarım diyorum.
Bugün döngümün 8. günü. Yarın da köye gidiyorum.
Uhibbukee canımmm daha yeni görüuorum bennn,nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm sağlıkla kucaguna alırsın inş.Doktora gittim keseyi gördü daha çok yeni bol bol dinlen ve bi hafta bekle dedi..normalde perşembe gitmem lazım ben bugün gidiyorum işte hayırlısı artik
Tebrik ederim maşallah yaaaa:) çok güzel bir haber bu...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallah:)
Zehrecim cookk teşekkür ederim..amiinn tüm dualarina..inşallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder.
Eşin için de tekrardan gecmis olsun inşallah iyi haberlerle dönersiniz sizde..
Hayırlara çıksın inşallah didem ama daha önce böyle olanları duymuştum ve bu iyi bir şey diye biliyorum
Uhibbukee canımmm daha yeni görüuorum bennn,nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm sağlıkla kucaguna alırsın inş.
Selamunaleykum kızlarr ben hatin, adımı değiştirdim :). Nasılsınz epeydir giremiyordum, girsemde şöyle bi listeye bakıp çıkıyordum, bugun yorumları okuyasım geldi ve ne göriyim uhibbuke hamileymişsiinn :) cok sevindim canım, ama aynen bende senin gibi birazda temkinliyim, inşallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsınız, sağlıkla sıhhatle hayırlı bir hamilelik geçirirsin :). İlk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda bende aynen tedirgindim, acaba kalp atışlarını duyabilcek miyiz diye korkuyordum, hamdolsun Rabbim nasip etti, insallah sende miniğinin kalp atışlarını duyarsın. Benim neredeyse 6 bucuk ayım doldu, bebeğim artık kımıl kımıl hareketler ediyor, tekmeler atıyor büyüyor oda :)son döneme girdik sayılır, rahat geçen ara dönemden sonra zorlanmalar tekrar başladı, bel ağrıları, gece uyuyamamalar ve tabiki nasıl doğurcam ben korkusu Rabbim tüm hamilelere kolay rahat geçirmeyi nasip etsin ve isteyen herkese en hayırlı zamanda müjdeyi almayı nasip etsin, öpüyorum hepinizi
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bayramda giremedim nasil gecti bayraminiz benimki fena degildi geldi gecti bile zaman su gibi akip gidiyo valla hayat bitiyo rabbim tekrarini yasamayi gormeyi nasip etsin ins
Bu arada uhubbikecim bugun regl oldum bati guncelle istersen 8 kasim diyelim nediyim artik bu son olur ins rabbim bu ay nasip etsin ins bekleyen herkese
Seninde bayramin mubarek olsun luci :)
Ne guzel senin icinde cifte bayram oldu rabbim gelecek bayram tum arkadaslarimiza minikleri ile olmayi nasip etsin insalllaahh :)
Evet cepten yazmak cok zor pcmi özledim yaa
Bu arada testlerin hayırlı olsun ya inşallah sende bu ay verirsin mujdeyi :)
ben 8. gün yumurtlamıştım
İnşallah canım benim,dualarında bizi de unutma.Cook teşekkür ederim moonspell :) rabbim tez zamanda sana da isteyen bekleyen herkese de nasip etsin insallah..
Lütfen dua et benim icin henüz tedirginligim geçmiş degil bu cuma kalp atışını duycaz inşallah
günaydınnn cemrecimmm :) ısrarla tavsiye ederim bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım o yüzden herkesin denemesini istiyorum hadi hayırlısı bakalımm :)günaydın tatlılar bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim. bugün başlıcam 15 gün yapçam. beslenmeme de dikkat etçem. belki bebiş gelir
Bu ay sanmıyorum ben ya. Bugün başlicam testlere.
13. günümdeyim. Geç kaldım anlayacağın testlere başlamak için.
tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)İnşallah canım benim,dualarında bizi de unutma.
günaydınnnnn kızlarrrr :)
günaydın tatlılar bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim. bugün başlıcam 15 gün yapçam. beslenmeme de dikkat etçem. belki bebiş gelir
evet canım benim de amacım rahmin tamamen temizlenmesi. hayırlısı bakalım...GGünaydın didem :) nasılsın bugün mu iş başı yaptin
Hadi hayırlısı cemrecim :) sogan kuru bende yaptim o ay hamile kalmadım kistlerim gidip rahim tamamen temizlenmisti. Yani her türlü faydasi var :)
Insallah minigin bu ay süpriz yapar sana