Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Masallaahhh tebrik ederim lucicim bak hersey yolunda :) rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin insallaahhh :)
Darısı cemrenin ozgenin idinin derinin zehrenin moonun kromozomun vee bekleyeen herkesin basina insallaaahhhhh :) :) :)
EWET UHİCİM ÇOĞALIYORUZ DARISI TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZA :) EE LİSTEMİZE EKLESENE KENDİNİ NAZARI LUCİYİ AAA NE DURUYOSUN :KK73::KK73:

Masallaahhh tebrik ederim lucicim bak hersey yolunda :) rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin insallaahhh :)
Darısı cemrenin ozgenin idinin derinin zehrenin moonun kromozomun vee bekleyeen herkesin basina insallaaahhhhh :) :) :)
Kendi adima teskkr ederim allh eazi olsun cnm hepinizin gozu aydin liste cogaliyo masallah bizede dua edin nolur rabbim bizede nasip etsin ins

Bende uc aydir niyetleniyirum vazgeciyorum sogan kuru yapim diyorum vzgeciyorum esimi k.boynuzu kuru tapim diyorm vazgeciyorm senden cesart aldim ve karar verdim bnde alicam ins nolcak bnim bu halim:confused:

Al al kız bak işe yarıyor diyor Lucky, Uhi ve Didem.
Dün sipariş ettim bugün geliyormuş. Ertesi gün elime ulaşcak ne güzel.
Ben bayramdan sonra başlicam testlere.

Bu arada önceki sayfalarda bir topic paylaştım ben o macunu hazırladım.
Hem eşim hem ben yiyoruz bakalım.

EWET UHİCİM ÇOĞALIYORUZ DARISI TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZA :) EE LİSTEMİZE EKLESENE KENDİNİ NAZARI LUCİYİ AAA NE DURUYOSUN :KK73::KK73:

Amiinn insallah :)
Didemcim maalesef tel.den giriyorum ve listeyi duzenliyim derken iyice karistirmamak icin pc min gelmesini bekliyorum :)

Kendi adima teskkr ederim allh eazi olsun cnm hepinizin gozu aydin liste cogaliyo masallah bizede dua edin nolur rabbim bizede nasip etsin ins

Etmez miyim idicim dualarimdasiniz insallah rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek :)

Al al kız bak işe yarıyor diyor Lucky, Uhi ve Didem.
Dün sipariş ettim bugün geliyormuş. Ertesi gün elime ulaşcak ne güzel.
Ben bayramdan sonra başlicam testlere.

Bu arada önceki sayfalarda bir topic paylaştım ben o macunu hazırladım.
Hem eşim hem ben yiyoruz bakalım.

Tel.den girdigim icin topigine bakamadim ama hayirli olsun derincim inşallah faydasını görürsün :)

amin canım en kocamanından..

Kızlar cepten giriyorum çok karışık.
Bugün ovülasyon testlerimi aldım kargodan.
Artık bayramdan sonra başlarım diyorum.
Bugün döngümün 8. günü. Yarın da köye gidiyorum.

kızlar bayramınızı tek tek kutluyorum ,bayramınız bayram olsun inşallah öpüyorum sizleri..:KK19::KK37::KK36:hayırlı bayramlar herkese..

Seninde bayramin mubarek olsun luci :)
Ne guzel senin icinde cifte bayram oldu rabbim gelecek bayram tum arkadaslarimiza minikleri ile olmayi nasip etsin insalllaahh :)

Kızlar cepten giriyorum çok karışık.
Bugün ovülasyon testlerimi aldım kargodan.
Artık bayramdan sonra başlarım diyorum.
Bugün döngümün 8. günü. Yarın da köye gidiyorum.

Evet cepten yazmak cok zor pcmi özledim yaa :KK43:
Bu arada testlerin hayırlı olsun ya inşallah sende bu ay verirsin mujdeyi :)

Herkesin kurban bayrami mübarek olsun kizlar :)
Rabbim hamile olan herkese bebeklerini saglicakla kucagina almayi, bebeğinin yolunu gozleyen herkesede tez zamanda müjdeyi alip bi dahaki bayrami minikleri ile yaşamayı nasip eylesin :)

Daha randevuya bile gitmedin kötü ihtimaller uzerine yapma bütün hayalleri :KK43:

İyi düşünelim iyi olsun insallah sen bu aksam hayırlı haberi al da sonrası rabbimin izniyle güzel olur inşallah :)
He bi de bu ilaclarda dozaji azaltma sansin yok mu en azindan cok olmasi ihtimalini azaltirdi ?
hayirli bayramlar...
benim asilama bi dahaki aya kaldi. yumurtalarin hepsi gitmemis. yumurta kesecikleri kalmis. doktor,senin ureme sistemini etkilemez bu kesecikler ama,asilamayi etikiler dedi. bi dahaki aya erteledi. nedir bu basima gelen anlamadim. hep bi engel cikiyo her ay. cok zor beklemek. bu ay kendiniz deneyebilirsiniz, hamile kalirsan hbr ver dedi doktor. ah keske... benden hbrler boyle canim.

hayirli bayramlar...
benim asilama bi dahaki aya kaldi. yumurtalarin hepsi gitmemis. yumurta kesecikleri kalmis. doktor,senin ureme sistemini etkilemez bu kesecikler ama,asilamayi etikiler dedi. bi dahaki aya erteledi. nedir bu basima gelen anlamadim. hep bi engel cikiyo her ay. cok zor beklemek. bu ay kendiniz deneyebilirsiniz, hamile kalirsan hbr ver dedi doktor. ah keske... benden hbrler boyle canim.

Sana da Hayırlı bayramlar cemrecim :)
Hakkında hayırlısı olsun bi yildan fazladit bekleyen biri olarak seni cok cok iyi anlıyorum ama insan neyi cok isterse onunla imtihan olurmuş ya bizim nasibimizde bu sanırım. ..dua ediyorum mukafatimiz tez ve büyük olsun inşallah

X