Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet elhamdulillah hamileyim ama lekeler devam ediyo ve ben ister istemez tedirginim bugun
bugün doktora gidicem iyi haberlerle dönerim inşallah. ..
dinlen iş yapma sakın
çok çok güzel bi haber
lekelenmesi olup doğum yapan çok var canım ümitsizliğe kapılma moralini yüksek tut

dinlen iş yapma sakın
çok çok güzel bi haber
lekelenmesi olup doğum yapan çok var canım ümitsizliğe kapılma moralini yüksek tut

DDinleniyorum hatta sürekli yatıyorum :)
DDün iğne olduktan sonra lekelenmem bayaga azaldi ve ultrasyonda dün onu görünce rahatladım hakkimda hayırlısı artik dua et lütfen :)

amin canım benim:)
senin için de öyle olur inş. yaşadığın üzütülerden ötürü temkinli olmak adına şöyle çoşkuyla kutlayamadım senin haberini de. yüzümüz güler umarım evlattan yana. hasreti çok büyüyor aylar geçtikçe...

Aynen öyle brn bile doya.doya hamileyim diyemiyorum ki insallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucagima alacağım günleri de nasip eder..
Inan gece cok dua ediyorum evlat hasreti baska bisey rabbim mukafatini tez versin hepimuze inşallah

Sen ne zaman gideceksin doktora ?

bugün 5 te randevum. bakalım doktor bu ay aşılamayı uygun görecek mi. bugün reglimin 3. günü. uygun görürse, ilaçları yazar bugün, nasıl kullancağımı anlatır. ilaçlara başlarım. yumurtaları uyarıcı ilaçlar kullanıcam. doktora dedim, benim bünyem aşırı yanıt veriyo bu tür ilaçlara. çok yumurta oluşursa tedavi iptal olur, ilaç kullanmadan yapamaz mıyız dedim. ozaman normal yolla denemekten farkı olmaz dedi. ilaç kullanmak zorundayız dedi. ooff çok korkuyorum yine çok yumurtam oluşmasından. bugüne kadar hep öyle oldu çünkü. onca masrafa yazık olcak, eğer çok yumurtam oluşursa ve hayal kırıklığı olcak tabi. ama yapçak bişi yok. denemeden bunu öğrenemicem.

Daha randevuya bile gitmedin kötü ihtimaller uzerine yapma bütün hayalleri

İyi düşünelim iyi olsun insallah sen bu aksam hayırlı haberi al da sonrası rabbimin izniyle güzel olur inşallah :)
He bi de bu ilaclarda dozaji azaltma sansin yok mu en azindan cok olmasi ihtimalini azaltirdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…