Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

SEPETE EKLETECEKSİN CANIM ZATEN 10 TL TUTARINA ULAŞMAN İÇİN YAKLAŞIK 14 TANE FALAN ALIYOSUN TIPKİMSAN İYİDİR 2 GÜNDE GETİRİYOLAR.LABAQUİK MARKA ALDA NERDEN ALIRSAN AL CANIM BENİM.

O siteden pek bir şey anlamadım canım benim. Ödeme seçeneklerini de bulamadım.
Gittigidiyor'a baktım Laboquick var orda da 50'li 30'lu paketler falan var.
Hem ödeme seçeneklerinde ATM kartı da yazıyor iyidir yani.

Canım 10'lu nasıl 2 ay yetti ki?
Ben de gidip 50 tane olanlara falan baktım
adetin 10. gününden başlayıp her gün yapın deyince.
cnm bnm hemen hemen yumurtlama günüm 12si ve 15 arası oluyodu 12 falan başladım 5 tane kullandım ilk ay ama o ay çift çizgiyi yakaladığımda ilişki olmadı ikinci ayda aynı şekilde takip ettim ve ikigün çift çizgi gördüm her iki günü de değerlendirdim :) bana yetti sende az çok yumurtlama günlerini biliyosan ona göre kullanırsın :)

Sipariş verdim canım ben de eşim telefonda kafana göre takıl deyince :)
Gittigidiyordan ATM kartı ile aldım. Laboquick marka 20 ovü testi + 5 gebelik testi 19 TL.
Sen aldığında kaç günde eline ulaştı canım? Bayramdan önce gelir umarım. Bayramda köye gidiyorum çünkü.

Merhaba arkadaşlar. ..
Cemre didem derin idi bizmut zehre ve ismini yazmati unuttugum herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz ve ilginiz için. ..

Bugun doktora gitmistim 6 haftalikmis minigim henüz..kese sağlıklı göründü ama kalp atisi cok minik...kalp atisi icin 10 gün sonra gel dedi ve düşük tehlikesi için igne ve ilac verdi hakkimda hayirlisi artik insallah bu sefer rabbim kucagima almayida nasip eder

CNM ÜÇ GÜNDE GELMİŞTİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM İNŞALLAH YETİŞİR :)

İnşallah sende iyi haberlerle dönersin cemrecim

ÇOK GÜZEL CNM GÖZÜN AYDIN KALP ATIŞI İÇİN 6. HAFTA ERKEN ZATEN BEN8. HAFTAMDA DUYMUŞTUM :) 2015 NİSAN ANNELERİ TOPİĞİNE TAKILIYORUM VE ORDA HEMEN HEMEN ÇOĞUNDA KANAMA VARDI RİSK VARDI VE İĞNE HAP KULLANDILAR ŞÜKÜR Bİ SORUN OLMADI VE GEÇTİ ÇOĞUNUN KANAMASI AMA ÇOK DİNLENMEN LAZIM DİKKAT ET TATLI

Canım çok sevindim, hayırlı olsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bize de dua et darısı başımıza.

Cok saol didemcim teşekkür ederim :) inan bayaga rahatladim ufacik bi kese onu görmek bile nasil mutlu etti :) inşallah sağlıcakla kucagimada alirim

Akşam oldu herkes dagildi :)
Cemre de yarin okula gidince yazar heralde. . İnşallah güzel haberlerle gelir..

Idiii nerelerdesin is hayatina atıldın bizi unuttun :)

Geçmiş ="Uhibcanım post: 37155797, member: 570983"]Cok saol didemcim teşekkür ederim :) inan bayaga rahatladim ufacik bi kese onu görmek bile nasil mutlu etti :) inşallah sağlıcakla kucagimada alirim[/QUOTE]
Gecmis olsun canim rabbim saglikla kucagina alnayi nasip etsin ins

Akşam oldu herkes dagildi :)
Cemre de yarin okula gidince yazar heralde. . İnşallah güzel haberlerle gelir..

Idiii nerelerdesin is hayatina atıldın bizi unuttun :)
Aldim cnm haberlerinicok sevindim allahin izniyle bisey olmaz sen yinede dinlen fazla hareket etme kucaginada alcaksin cnm bak gor ins zaten bayramda biyere gitmiyosun dimi evdesindir dinlenn bol bol bebisin icin sormaya bi kosturmaca ki bnde bugunde grip oldum bogazlarim cok aciyo tam bayram ustu nyse ben boyle iste biraz sonrada yatayim dinleneyim yarin is varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…