- 9 Kasım 2012
- 351
- 240
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh bee cok sevindim bu habere:) hadi hayirlisi bakalim. saglikla kucagia al İNSAALLAH canim benim... ben de dun gittim evime yakin bi doktora kist gorunmuyo dedi. ama karindan ultrasonla bakti. bugun asilama yaptiracagim hastaneye gitcem vajinal muayene olcak. umarim o doktor da ayni seyi soyler. cunku muayene parasi cok yuksek. asilama tedavisine baslarsa diye ona gidiyorum. bu ay yapamayiz derse okadar parayi bosa vercem. yani kisacasi bu aksam asilama yaptiracagim doktora gidicem o da kistler gitmis derse asilama surecim baslicak :) hayirlisiyla.Merhaba arkadaşlar. ..
Cemre didem derin idi bizmut zehre ve ismini yazmati unuttugum herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz ve ilginiz için. ..
Bugun doktora gitmistim 6 haftalikmis minigim henüz..kese sağlıklı göründü ama kalp atisi cok minik...kalp atisi icin 10 gün sonra gel dedi ve düşük tehlikesi için igne ve ilac verdi hakkimda hayirlisi artik insallah bu sefer rabbim kucagima almayida nasip eder
güzel bir soru beslenemiyoruzHamile arkadaslar nasıl besleniyorsunuz
hakkında hayırlısı olsun cnm kistlerinin geçmesi çok güzel bir gelişme demiştim geçer diye çünkü aynı şey bnmde başıma gelmişti :)oh bee cok sevindim bu habere:) hadi hayirlisi bakalim. saglikla kucagia al İNSAALLAH canim benim... ben de dun gittim evime yakin bi doktora kist gorunmuyo dedi. ama karindan ultrasonla bakti. bugun asilama yaptiracagim hastaneye gitcem vajinal muayene olcak. umarim o doktor da ayni seyi soyler. cunku muayene parasi cok yuksek. asilama tedavisine baslarsa diye ona gidiyorum. bu ay yapamayiz derse okadar parayi bosa vercem. yani kisacasi bu aksam asilama yaptiracagim doktora gidicem o da kistler gitmis derse asilama surecim baslicak :) hayirlisiyla.
saol didemcim. bugün de migrenim tuttu akşamdan beri. başımı nereye koycağımı şaşırdım. mideme vurmaya başladı. doktor apranax önermiyorum demişti ama içtim bi tane gece bi tane sabah bana mısın demedi. süreç başlayınca bu ağrı kesiciyi içmemeyi nasıl başarıcam bilmiyorum. hem romatizma ağrılarım hem de migrenim bazen beni çok zorluyo.hakkında hayırlısı olsun cnm kistlerinin geçmesi çok güzel bir gelişme demiştim geçer diye çünkü aynı şey bnmde başıma gelmişti :)
Gecmis olsun canim rabbim saglikla kucagina alnayi nasip etsin ins
Aldim cnm haberlerinicok sevindim allahin izniyle bisey olmaz sen yinede dinlen fazla hareket etme kucaginada alcaksin cnm bak gor ins zaten bayramda biyere gitmiyosun dimi evdesindir dinlenn bol bol bebisin icin sormaya bi kosturmaca ki bnde bugunde grip oldum bogazlarim cok aciyo tam bayram ustu nyse ben boyle iste biraz sonrada yatayim dinleneyim yarin is varr
cnm gwçmiş olsun benimde var migrenim bnmde hemen hemen her ay tutardı mideme vururdu sürünürdüm resmen ama şükür üç aydır pek olmuyo olsada hafif oluyo rabbim kolaylığı sağlıyo şükürler olsun :) sen şimdi onları takma kafana :)saol didemcim. bugün de migrenim tuttu akşamdan beri. başımı nereye koycağımı şaşırdım. mideme vurmaya başladı. doktor apranax önermiyorum demişti ama içtim bi tane gece bi tane sabah bana mısın demedi. süreç başlayınca bu ağrı kesiciyi içmemeyi nasıl başarıcam bilmiyorum. hem romatizma ağrılarım hem de migrenim bazen beni çok zorluyo.
Hamile arkadaslar nasıl besleniyorsunuz
oh bee cok sevindim bu habere:) hadi hayirlisi bakalim. saglikla kucagia al İNSAALLAH canim benim... ben de dun gittim evime yakin bi doktora kist gorunmuyo dedi. ama karindan ultrasonla bakti. bugun asilama yaptiracagim hastaneye gitcem vajinal muayene olcak. umarim o doktor da ayni seyi soyler. cunku muayene parasi cok yuksek. asilama tedavisine baslarsa diye ona gidiyorum. bu ay yapamayiz derse okadar parayi bosa vercem. yani kisacasi bu aksam asilama yaptiracagim doktora gidicem o da kistler gitmis derse asilama surecim baslicak :) hayirlisiyla.
ayyy uhicimmm inşallah böyle devam edersin ben çok fenayım halada geçmek bilmiyor maalesef bulantısız hamilelik geçirenlere çok imreniyorum yaa :)Ben özel olarak bişey yapmıyorum sadece sut icmezdim hic sabahlari sut içiyorum ve asiri tukettigim çayı azalttim..
Mide bulantim cok yok aksamlari biraz bulanıyor ama bi şekilde gecistiriyorum insallah böyle devam eder..
Amiin insallah :) darisi tez zamanda sizin başınıza inşallah :)
Kistlerin geçmesine bende sevindjm geçmiş olsun. .insallaha bugun ki muayene de istediğin gibi gecerde hayirlisi ile aşılama sürecine girersin :)
Iyi haberlerini bekliyoruz :)
saol canım yaaa... Allah yardım ediyo gerçekten. sen de rahat bi hamilelik geçirip bebişine hayırlısıyla kavuşursun İNŞAALLAH didemcim.cnm gwçmiş olsun benimde var migrenim bnmde hemen hemen her ay tutardı mideme vururdu sürünürdüm resmen ama şükür üç aydır pek olmuyo olsada hafif oluyo rabbim kolaylığı sağlıyo şükürler olsun :) sen şimdi onları takma kafana :)
iNŞAALLAH uhibbukecim, bi yandan umutlanıyorum bi yandan tutmıcakmış gibi hissediyorum. çok karışık duygular içindeyim. hayal kırıklığına uğramamak için kötüye hazırlıyorum kendimi sanırım. aşılama kararını çok zor verdim. kendimi telkin ediyorum hep, eğer zamanı geldiyse olacak gelmediyse olmayacak diye ama, umut işte yine de insan olsun istiyo hep.Ben özel olarak bişey yapmıyorum sadece sut icmezdim hic sabahlari sut içiyorum ve asiri tukettigim çayı azalttim..
Mide bulantim cok yok aksamlari biraz bulanıyor ama bi şekilde gecistiriyorum insallah böyle devam eder..
Amiin insallah :) darisi tez zamanda sizin başınıza inşallah :)
Kistlerin geçmesine bende sevindjm geçmiş olsun. .insallaha bugun ki muayene de istediğin gibi gecerde hayirlisi ile aşılama sürecine girersin :)
Iyi haberlerini bekliyoruz :)
ayyy uhicimmm inşallah böyle devam edersin ben çok fenayım halada geçmek bilmiyor maalesef bulantısız hamilelik geçirenlere çok imreniyorum yaa :)
AYYY SORMA SORMA YARAMA TUZ BASMA :):) BAYRAMDA DA DOĞRU DÜZGÜN İZİN YOK 1.2. GÜNÜ ÇALIŞMAM PAZARTESİ BAŞLARIM KESİNBenim daha 6 haftalik yani cok başındayim tabi insallag böyle devam eder :)
Sana da rabbim kolaylık versin inşallah cabucak gecer sen bi yandan da çalışıyorsuna senin icin daha zor
6. HAFTA DAHA ÇOK ERKEN BNM SONRASINDA ARTTI MALESEF İNŞALLAH SENİN ARTMAZ TATLIM :)Benim daha 6 haftalik yani cok başındayim tabi insallag böyle devam eder :)
Sana da rabbim kolaylık versin inşallah cabucak gecer sen bi yandan da çalışıyorsuna senin icin daha zor
iNŞAALLAH uhibbukecim, bi yandan umutlanıyorum bi yandan tutmıcakmış gibi hissediyorum. çok karışık duygular içindeyim. hayal kırıklığına uğramamak için kötüye hazırlıyorum kendimi sanırım. aşılama kararını çok zor verdim. kendimi telkin ediyorum hep, eğer zamanı geldiyse olacak gelmediyse olmayacak diye ama, umut işte yine de insan olsun istiyo hep.