Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Iyi aksamlar kizlar bisey sorucam yaklasik bi haftadir sol tarafimda sol yum.mi oluyo bilmiyorum sanci giriyo ara ara cok fena oluyorum geciyo sonra acaba kist falanmi var yoksa iltihap falnmi basina boyle bisey geln varmi

Hayirlisi olsun cnm iyi olur ins bi tanidigimn eside varikosel ameliyati oldu cocuklari oldu sonra allahim dermansiz dert vermesin ins

Cok sasirdim cnm duymustum ama nezamn duydum onu bile bilmiyorum farazi seyler sa mistim oluyo demkki hayra yor hayra ciksin ins cnm

O ZAMAN DERT ETME CNM BNM BENDE KANAMA DEYİNCE BİLDİĞİN KAN SANDIM BİŞEY OLMAZ KORKMA BENCE :)

Yinede 2 ddüşükten sonra insan rahat olamıyor ve bugün lekeler artti sabah doktora gidicem dua et bana lütfen

41 gün mü okunması gerekiyor? Ama mümkün değil ki. Mutlaka adet girecek yani araya.
Ben adet dışında her gün okuyayım diyorum. 41 gün diye şartlanmadan.

Bende öyle yaptım iste...41 e tamamlamadim hic ama bayagi okudum..
Allah kabul etsin simdiden...

evet elhamdulillah hamileyim ama lekeler devam ediyo ve ben ister istemez tedirginim bugun
bugün doktora gidicem iyi haberlerle dönerim inşallah. ..

Ewt cnim is iyi gidiyo kosusturmaca anliycagin bugunumuze sukur cnim doktora gittinmi yani hamile oldugnu ogrenince nededi kac haftalikmis

Doktora gittim keseyi gördü daha çok yeni bol bol dinlen ve bi hafta bekle dedi..normalde perşembe gitmem lazım ben bugün gidiyorum işte hayırlısı artik

Hamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis

Tebrik ederim maşallah yaaaa:) çok güzel bir haber bu...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallah:)

Zehrecim cookk teşekkür ederim..amiinn tüm dualarina..inşallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder.
Eşin için de tekrardan gecmis olsun inşallah iyi haberlerle dönersiniz sizde..

Hayırlara çıksın inşallah didem ama daha önce böyle olanları duymuştum ve bu iyi bir şey diye biliyorum

değerim 313 düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar

Tebrik ederim luci bana bu değer cokda az gelmedi sonuçta bat yeni geçti inşallah iyi haberi alırsın perşembe günü

Iyi aksamlar kizlar bisey sorucam yaklasik bi haftadir sol tarafimda sol yum.mi oluyo bilmiyorum sanci giriyo ara ara cok fena oluyorum geciyo sonra acaba kist falanmi var yoksa iltihap falnmi basina boyle bisey geln varmi

Benim yum zamanida bat zamanı da sancim olurdu o yüzden senin durumun için tahmin edemiyorum
Ama bu ara havalar birden soğudu usutmus olabilir misin? Insallah iyi bir habere vesiledir

canım, doktordan gelince hmn hbr ver gelişmeleri, inşaallah bu sefer bebişini kucağına sağlıkla almak nasip olur ...

CNM BNM HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARSIN HİÇBİR SIKINTI YOKTUR :)

Amin canım Allah seninkileri de kabul etsin.
Ben de bugün başlıyorum inşallah adetim bitti.

Yok cnm sanmiyorum da neyse bakalim sen hayirli haberlerle don ins

günaydın kızlar. bugün kistler gitmiş mi diye doktora gitçem. İNŞAALLAH gitmiştir. bi de hormon testlerimi tekrarlıcam. geçen ay prolaktin sınırın biraz üstünde çıkmıştı. kistler gittiyse bu ay aşılama tedavisine başlıcam. gitmediyse yine beklemeye devam.

Sendde guzel haberlerle gel ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…