- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 38
ÇOK ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM HAVALR ÇOK SOĞUDU ÇOK ÜŞÜYORUM ŞU SIRAİyiyim canım benim sağol.
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM HAVALR ÇOK SOĞUDU ÇOK ÜŞÜYORUM ŞU SIRAİyiyim canım benim sağol.
Sen nasılsın?
ÇOK ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM HAVALR ÇOK SOĞUDU ÇOK ÜŞÜYORUM ŞU SIRA
Hava çok soğuk değil burada ama ben yine de çok üşüyorum ki ben asla üşüyen bir insan değildim.
Birkaç gündür de sürekli uykuluyum. Sürekli bir uyuma isteğim var gözümü açamıyorum resmen.
sen naptın regl oldun mu?
Malesef canım. Dün bitti hatta
anladım canım benim ovü kullan öneririm.ben onunla tutturuyorum.
Ovü testini internetten mi alıyorsun?
Eczanelerde de toplu satılıyor mu?
Ben kredi kartı kullanmıyorum da internetten alma şansım yok.
BİZİM BURALAR BAYAĞ SOĞUDU BEN KALIN HIRKAYLA OTURUYORUM HATTA KLİMAYI BİLE SICAĞA AYARDADIK HALA ÜŞÜYORUM KANIM MI DÜŞÜYO YİNE ANLAMADIMHava çok soğuk değil burada ama ben yine de çok üşüyorum ki ben asla üşüyen bir insan değildim.
Birkaç gündür de sürekli uykuluyum. Sürekli bir uyuma isteğim var gözümü açamıyorum resmen.
netten kredi kartıyla alıyosun canım tıpkimsan diye bir site var oradan alabilirsin.
BİZİM BURALAR BAYAĞ SOĞUDU BEN KALIN HIRKAYLA OTURUYORUM HATTA KLİMAYI BİLE SICAĞA AYARDADIK HALA ÜŞÜYORUM KANIM MI DÜŞÜYO YİNE ANLAMADIM
ÇORUM CNM :)Nerde yaşıyorsun ki canım?
Kredi kartı kullanmıyorum canım ben.
ÇORUM CNM :)
havale geçebilirsin hesap nolarını yazıyo ödeme seçeneklerinde canım onlardan sana mail gelecek siparişi verince yaptığın havale makbuzunu da mail atarsın olur biter.
MERKEZDEMİSİN TATLIM BNM DE KUZENİM ÇANAKKALE MERKEZDE ÖĞRETMENAnladım canım. Ben Çanakkaledeyim. Daha buralar çok soğumadı.
CNM BENDE GİTTİGİDİYORDAN ALMIŞTIM BİDE ORAYA BAK GERÇİ BENDE KREDİ KARTIYLA ALDIM AMA ÖDEME SEÇENEKLERİNE BAKARSIN. LUCİNİN DEDİĞİ GİBİ ISRARLA TAVSİYE EDERİM BEN OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ İLK GÖRDÜĞÜM AY TUTTURDUM İNŞALLAH SENDE FAYDASINI GÖRÜRSÜN :)Aaa öyle bir seçenek varsa hemen bakıyım.
Aslında kapıda ödeme olsa ne güzel olur.
MERKEZDEMİSİN TATLIM BNM DE KUZENİM ÇANAKKALE MERKEZDE ÖĞRETMEN
CNM BENDE GİTTİGİDİYORDAN ALMIŞTIM BİDE ORAYA BAK GERÇİ BENDE KREDİ KARTIYLA ALDIM AMA ÖDEME SEÇENEKLERİNE BAKARSIN. LUCİNİN DEDİĞİ GİBİ ISRARLA TAVSİYE EDERİM BEN OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ İLK GÖRDÜĞÜM AY TUTTURDUM İNŞALLAH SENDE FAYDASINI GÖRÜRSÜN :)
cnm merkezde oturuyor ama ezine uluköye çıktı tayini İngilizce öğretmeni eşi merkezde ama nerde tam bilmiyorum :)Evet canım merkezdeyim. Hangi okulda acaba?
Orada da ödeme seçeneklerine bir bakıcam. Lucky'nin dediği sitede testler hep tekli veya ikili.
O da işimizi görmez çoklu paket almak lazım.
Evet canım merkezdeyim. Hangi okulda acaba?
Orada da ödeme seçeneklerine bir bakıcam. Lucky'nin dediği sitede testler hep tekli veya ikili.
O da işimizi görmez çoklu paket almak lazım.
cnm merkezde oturuyor ama ezine uluköye çıktı tayini İngilizce öğretmeni eşi merkezde ama nerde tam bilmiyorum :)
gitti gidiyorda 10 / 15 /20 var ben 10 lu aldım iki ay yetti