Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ÇOK ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM HAVALR ÇOK SOĞUDU ÇOK ÜŞÜYORUM ŞU SIRA :KK17:

Hava çok soğuk değil burada ama ben yine de çok üşüyorum ki ben asla üşüyen bir insan değildim.
Birkaç gündür de sürekli uykuluyum. Sürekli bir uyuma isteğim var gözümü açamıyorum resmen.

Hava çok soğuk değil burada ama ben yine de çok üşüyorum ki ben asla üşüyen bir insan değildim.
Birkaç gündür de sürekli uykuluyum. Sürekli bir uyuma isteğim var gözümü açamıyorum resmen.
BİZİM BURALAR BAYAĞ SOĞUDU BEN KALIN HIRKAYLA OTURUYORUM HATTA KLİMAYI BİLE SICAĞA AYARDADIK HALA ÜŞÜYORUM KANIM MI DÜŞÜYO YİNE ANLAMADIM :KK43:

Aaa öyle bir seçenek varsa hemen bakıyım.
Aslında kapıda ödeme olsa ne güzel olur.
CNM BENDE GİTTİGİDİYORDAN ALMIŞTIM BİDE ORAYA BAK GERÇİ BENDE KREDİ KARTIYLA ALDIM AMA ÖDEME SEÇENEKLERİNE BAKARSIN. LUCİNİN DEDİĞİ GİBİ ISRARLA TAVSİYE EDERİM BEN OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ İLK GÖRDÜĞÜM AY TUTTURDUM İNŞALLAH SENDE FAYDASINI GÖRÜRSÜN :)

MERKEZDEMİSİN TATLIM BNM DE KUZENİM ÇANAKKALE MERKEZDE ÖĞRETMEN

Evet canım merkezdeyim. Hangi okulda acaba?

CNM BENDE GİTTİGİDİYORDAN ALMIŞTIM BİDE ORAYA BAK GERÇİ BENDE KREDİ KARTIYLA ALDIM AMA ÖDEME SEÇENEKLERİNE BAKARSIN. LUCİNİN DEDİĞİ GİBİ ISRARLA TAVSİYE EDERİM BEN OVİDE ÇİFT ÇİZGİYİ İLK GÖRDÜĞÜM AY TUTTURDUM İNŞALLAH SENDE FAYDASINI GÖRÜRSÜN :)

Orada da ödeme seçeneklerine bir bakıcam. Lucky'nin dediği sitede testler hep tekli veya ikili.
O da işimizi görmez çoklu paket almak lazım.

Orada da ödeme seçeneklerine bir bakıcam. Lucky'nin dediği sitede testler hep tekli veya ikili.
cnm merkezde oturuyor ama ezine uluköye çıktı tayini İngilizce öğretmeni eşi merkezde ama nerde tam bilmiyorum :)
gitti gidiyorda 10 / 15 /20 var ben 10 lu aldım iki ay yetti

SEPETE EKLETECEKSİN CANIM ZATEN 10 TL TUTARINA ULAŞMAN İÇİN YAKLAŞIK 14 TANE FALAN ALIYOSUN TIPKİMSAN İYİDİR 2 GÜNDE GETİRİYOLAR.LABAQUİK MARKA ALDA NERDEN ALIRSAN AL CANIM BENİM.

cnm merkezde oturuyor ama ezine uluköye çıktı tayini İngilizce öğretmeni eşi merkezde ama nerde tam bilmiyorum :)
gitti gidiyorda 10 / 15 /20 var ben 10 lu aldım iki ay yetti

Canım 10'lu nasıl 2 ay yetti ki?
Ben de gidip 50 tane olanlara falan baktım :KK48:
adetin 10. gününden başlayıp her gün yapın deyince.

X