- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
Hayır vermediyarinda doktor dolu randevu alamadim mecbur carsamba ya da perşembe gidicem
Bende bayaga okudum meryem suresi rabbim kabul etsin inşallah
BAŞKA Bİ DOKTORA GİTSEN KANAMSI OLANLAR HEMEN HAPA BAŞLIYOLAR NE BİLİM BİLEMEDİMHayır vermediyarinda doktor dolu randevu alamadim mecbur carsamba ya da perşembe gidicem
Bende bayaga okudum meryem suresi rabbim kabul etsin inşallah
Hamile kaldığın ay mı okumuştun tatlım?
BAŞKA Bİ DOKTORA GİTSEN KANAMSI OLANLAR HEMEN HAPA BAŞLIYOLAR NE BİLİM BİLEMEDİM
O ZAMAN DERT ETME CNM BNM BENDE KANAMA DEYİNCE BİLDİĞİN KAN SANDIM BİŞEY OLMAZ KORKMA BENCE :)Iste burda olmanin kötü tarafı bu imkansizlikbi özel hastane var zaten..ama ist die gittigim doktor vermedi ilacı tamda kanama degil çünkü gunde bi kwre ya da iki kere kahverengi akinti...
Ama insan ister istemez kafaya takiyor
Ben 3 4 aydir okuyorum ama hic 41 güne tamamlayamadim...araya adet giriyodu sonra adetim bitince de hemen baslayamiyordum...nasip iste bilmiyorum belki ondandir belkide baska duadan
hayal kırıklığı olmaması açısından haklısın tabikikimyasal olabilir canım pek umutlu değilim Allahım herşeyin hayırlısını versin normalde çizginin daha koyu olması lazım çünkü kana gitmiyorum beklicem biraz daha hayırlısı artık..
Hadi hayırlısı insallah ne bereketli bi ay böyle yaa :)
Bende cografyaya sinir oldum bitane bileyapamadimsekiller daglar ovalar bisey anlamadim (
Iyi olmana sevindim is nasil gidiyor alıştın mi calismaya :)
Evet maalesef lekelenmem varhakkimda hayirlisi diyorum artik
ayyyy hayirli olsuuuuunnnn:) Allah tamamina erdirsiiiinnnnHamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis
AYYY CNMM BNM GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM ACISINI GÖSTERMESİNNNNN ÇOK GÜZEL YAA ÇOĞALIYORUZ DARISI TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINAAAHamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis
Hamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis
KIZLARRR YAAA Bİ SORUN OLACAK ÇOK İLGİNÇ Bİ ŞEKİLDE UYANDIM SABAH KALKTIĞIMDA ELİMDE İŞARET PARMAĞIMIN BİTİŞ KISMINDAN KINA OLUŞMUŞ KENDİLİĞİNDEN HAYRET GEÇİRDİM İLK DEFA GELDİ BÖYLE BİŞEY TIRNAK ÜSTÜ KADAR GAYET BELİRGİN ELİMİN İÇ TARAFLARINDADA VAR DALGA DALGA KORKTUM VALLA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
GÜNAYDINNNN KIZLARRR BU AY İKİNCİ GÜZEL HABERİ ALDIK DARISI BUGÜN LUCİMİN MÜJDESİNİ ALMAK HADİ HAYIRLISI