Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayır vermedi yarinda doktor dolu randevu alamadim mecbur carsamba ya da perşembe gidicem

Bende bayaga okudum meryem suresi rabbim kabul etsin inşallah
BAŞKA Bİ DOKTORA GİTSEN KANAMSI OLANLAR HEMEN HAPA BAŞLIYOLAR NE BİLİM BİLEMEDİM

BAŞKA Bİ DOKTORA GİTSEN KANAMSI OLANLAR HEMEN HAPA BAŞLIYOLAR NE BİLİM BİLEMEDİM

Iste burda olmanin kötü tarafı bu imkansizlik bi özel hastane var zaten..ama ist die gittigim doktor vermedi ilacı tamda kanama degil çünkü gunde bi kwre ya da iki kere kahverengi akinti...
Ama insan ister istemez kafaya takiyor

O ZAMAN DERT ETME CNM BNM BENDE KANAMA DEYİNCE BİLDİĞİN KAN SANDIM BİŞEY OLMAZ KORKMA BENCE :)

Ben 3 4 aydir okuyorum ama hic 41 güne tamamlayamadim...araya adet giriyodu sonra adetim bitince de hemen baslayamiyordum...nasip iste bilmiyorum belki ondandir belkide baska duadan

41 gün mü okunması gerekiyor? Ama mümkün değil ki. Mutlaka adet girecek yani araya.
Ben adet dışında her gün okuyayım diyorum. 41 gün diye şartlanmadan.

kimyasal olabilir canım pek umutlu değilim Allahım herşeyin hayırlısını versin normalde çizginin daha koyu olması lazım çünkü kana gitmiyorum beklicem biraz daha hayırlısı artık..
hayal kırıklığı olmaması açısından haklısın tabiki
ama ben pek bi sevindim. uzun zamandır böyle iyi haber veren olmadı. inşallah koyulaşır

kızzz uhibbuke
anaaaaaa bebişmi varrr
kaçırmışım yazıları lekelenme filan okuyunca noluyoz dedim
çok güzel bi haber
korkma Allah'ın izniyle lekelenmelerinde geçer inşallah
doktorun verdiği ilaçları aksatma gerçi biraz ağır olduklarını duydum ama olsun sabret 3. ay bitene kadar

Ewt cnim is iyi gidiyo kosusturmaca anliycagin bugunumuze sukur cnim doktora gittinmi yani hamile oldugnu ogrenince nededi kac haftalikmis

GÜNAYDINNNN KIZLARRR BU AY İKİNCİ GÜZEL HABERİ ALDIK DARISI BUGÜN LUCİMİN MÜJDESİNİ ALMAK HADİ HAYIRLISI

uhicim çoook sevindim senin adına gözün aydın inşaallah bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın haberlerini bekliyoruz.Rabbim sabrının karşılığını çok kısa sürede verdi inşaallah.

nazardegmesin, hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşaallah.bizlerede dua edin.

eşim son testini verdi kızlar perşembe günü dr a gösterecek büyük ihtimal varikosel ameliyatı önerecek gibime geliyor Rabbimden hayırlısı artık.

KIZLARRR YAAA Bİ SORUN OLACAK ÇOK İLGİNÇ Bİ ŞEKİLDE UYANDIM SABAH KALKTIĞIMDA ELİMDE İŞARET PARMAĞIMIN BİTİŞ KISMINDAN KINA OLUŞMUŞ KENDİLİĞİNDEN HAYRET GEÇİRDİM İLK DEFA GELDİ BÖYLE BİŞEY TIRNAK ÜSTÜ KADAR GAYET BELİRGİN ELİMİN İÇ TARAFLARINDADA VAR DALGA DALGA KORKTUM VALLA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Ben böyle bir şeyler okumuştum ama nedenini hatırlayamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…