- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
benden güzel haber yok canlar çizgi silinmeye başlamış sanırım ama kanı verdim değeri yazarım sizlere
İnşallah güzel haber verirsin sen de canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden güzel haber yok canlar çizgi silinmeye başlamış sanırım ama kanı verdim değeri yazarım sizlere
İnşallah güzel haber verirsin sen de canım.
HAYIRLISI OLSUN BEBEĞİM DUR BAKALIM BELLİ OLMAZ İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNLE GELİRSİN :)benden güzel haber yok canlar çizgi silinmeye başlamış sanırım ama kanı verdim değeri yazarım sizlere
Arkadaşlar sitede şöyle bir konu buldum ilgilenirseniz.
Hamile kalmak için bitkisel karışım. Baya da işe yarıyor anladığım kadarıyla.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-icin-bitkisel-karisim.743312/
Henüz hamile olmayıp ilgilenen varsa deneyebilir.
Ben de önümüzdeki ay yapıcam.
valla güzelmiş, hemde bitkisel. bende önümüzdeki ay deneyebilirim..
Aaa noldu canım?
Adet gecikmen var mı?
Bat'tan önce mi kan verdin yoksa?
kanı ilk defa bugün verdim ben adet 4.gün geçikti ama test koyu değil hatta dün daha koyuydu sanki kimyasal olabilir büyük ihtimal içim sıkıldı sadece geçende de kimyasal oldu benim iki ay önce neyse toparlanıcam
Gebelik testi mi koyu değil yoksa ovü testi ile mi bakıyorsun?
gebelik testi canım
İlaçlardan gına geldi artık canım ya.
Ben bugün 5. gündeyim. Bu ay yapmicam demiştim ama yarım yamalak da olsa yapıcam.
Beklemek çok zor.
aynen ilaçlardan çok daha iyidir. gerçiben ilaç kullanmıyorum. bi yumurtaları daha iyi çalıştırsın diye inofolic vermişti. sorun yok çünkü :/ hayırlısı önümüzdeki aya yapıcam bende.
KIZLAR RABBİM EN HAYIRLI ZAMANI KOLLUYOR SİZİN İÇİN ER YADA GEÇ SİZİNDE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEK İNŞALLAH :)Bende de gebeliğe engel bir durum yokmuş güya ama olmuyor.
KIZLAR RABBİM EN HAYIRLI ZAMANI KOLLUYOR SİZİN İÇİN ER YADA GEÇ SİZİNDE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEK İNŞALLAH :)
Bende de gebeliğe engel bir durum yokmuş güya ama olmuyor.
hayırlısıyla inş. canım bir an önce kavuşuruz hepimiz
CNM 313 ÇOKDA DÜŞÜK DEĞİL BELKİ GEÇ DÖLLENME FALANDIR ÖYLE BİR İHTİMALİN VARMI KİMYASAL 300 LERE KADAR ÇIKAR MI ARAŞTIRDIN MI?değerim 313 düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar
CNM 313 ÇOKDA DÜŞÜK DEĞİL BELKİ GEÇ DÖLLENME FALANDIR ÖYLE BİR İHTİMALİN VARMI KİMYASAL 300 LERE KADAR ÇIKAR MI ARAŞTIRDIN MI?
HER NEYSE BOŞVER İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUN PERŞEMBE İNŞALLAH 1000 LERİ GEÇER VE SEVİNİRİZ TATLIM HADİ HAYIRLISI BAKALIM :)GEÇ DÖLLENME İHTİMALİM YOK ARAŞTIRMADIM 300 E ÇIKAR HERALDE