Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhiiiii nerelerdesin kız?
Gel hareketlendirelim burayı iyice koptu gitti topic.

Geldiiiimmmmmm :)

Tatlım hoşgeldin, çok sevindim.
Allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Hosbuldum derin amin insallah Yaa rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah :)

Evet farkettim benden konusurken gelmişim :)
Bende sizi cok özledim yaa :)
Dua et didem bu sefer sonu güzel olsun :)

Mrhblar hg uhi kızlar benim bat yarin ama agrim akintim felan yok sadece aşırı göğüshassasiyeti ve aağrısı var test yapmaya da korkuyorum

Mrhblar hg uhi kızlar benim bat yarin ama agrim akintim felan yok sadece aşırı göğüshassasiyeti ve aağrısı var test yapmaya da korkuyorum
Hosbuldum :)
Ben bu bbelirtiden anlama olayini prk yapamiyorum çünkü hic bi hamileligimde belirti olmadi..
Hakjinda hayirlusi olsun inşallah müjdeyi verirsin sende...

Amin canım. Sen de bize dua et.

Ederim tabi kiii bi bakmissin sendende hayirlisi haberi almışız inşallah :)

Geldiiiimmmmmm :)

Hosbuldum derin amin insallah Yaa rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah :)

Evet farkettim benden konusurken gelmişim :)
Bende sizi cok özledim yaa :)
Dua et didem bu sefer sonu güzel olsun :)
İNŞALLAH CNM BNM DUALARIMDASINIZ HEP RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN NE YAPTIN KANDA BAKTIRDIN MI?

Çıkar biliyorum canım. Sorun çıkmama ihtimali zaten. Belki de akşam üzeri adet olurum bilemeyiz ki. O yüzden beklemek istiyorum.
HADİ HAYIRLIS CNM YAA İNŞALLAH SEVİNİRİZ MİNİĞİN SENİNLEDİR :) PEKİ SEN NE HİSSEDİYOSUN OLABİLİR Mİ?

HADİ HAYIRLIS CNM YAA İNŞALLAH SEVİNİRİZ MİNİĞİN SENİNLEDİR :) PEKİ SEN NE HİSSEDİYOSUN OLABİLİR Mİ?

Ne zaman var desem olmadı tatlım ya. Bu 6. ayımız artık. Bilemiyorum ki. Bir yandan var diyorum diğer yandan kandırma kendini. O kadar çalışma yaptığımız aylarda olmadı. Bu ay adam gibi çalışma da yapmadık. Toplasan 4 defadır yani.

kızlar merhaba herkese, ne zamandır pek bakamıyordum.. 3 gün önce HSG çektirdim.. merak ediyordum çok onuda atlattım çok şükür. tüplerim açıkmış bi sorun yokmuş çok şükür.. ama hala bekliyorum tabi.. HSG sonrası şans artıyor diyorlar ama nasip :/ biraz okuyayım gerileri ne haberler var bakalım

ZATEN HİÇ UMMADIĞIN ANLARDA GELİYO MİNİKLER HADİ BAKALIM :)

vay vay tebrik ederim canım benm. Maşallahhh inş kucağına alırsın canım benim..çok güzel haberler yaa..

İNŞALLAH CNM BNM DUALARIMDASINIZ HEP RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN NE YAPTIN KANDA BAKTIRDIN MI?
Evet kanda da baktik cikti şükür :) gecen dün de keseyi gördük ama ara ara lekelenmem var o yüzden temkinliyim bakalim hayirkisi...
Doktor 12 hafta riskli dedi insallah sag salim atlatirim..
( ya tel.den yazarken harfler karışıyor kusura bakmayın :) )

ANLADIM CNM İNŞALLAH BİR SIKINTI ÇIKMAZ OHH MAŞALLAH KESEYİ BİLE GÖRMÜŞSÜN :) KAÇ HAFTALIK OLDU PEKİ?

Nasip olduktan sonra bi kere ile de olur biliyorsun derin :) insallah seninkide ummadığın bu ayda sevindirir seni :)

GGeçmiş olsun canim bi sorun cikmamasina sevindim insallah dediğin gibi hsg sonrasi bekletmeden gelir mujden :)
vay vay tebrik ederim canım benm. Maşallahhh inş kucağına alırsın canım benim..çok güzel haberler yaa..
Tesekkur ederim kromozom darisi tez zamanda seninde basina insallah :)

ANLADIM CNM İNŞALLAH BİR SIKINTI ÇIKMAZ OHH MAŞALLAH KESEYİ BİLE GÖRMÜŞSÜN :) KAÇ HAFTALIK OLDU PEKİ?

Sat a göre 7+1 im :) ama kese cok minikti zor göründü beklmedeyiz suan bakaljm hayırlısı :)
Su 10 günü bi atlatip kalp atışını duysam tamamen inanacam sanırım :)

HADİ HAYIRLISI CNM BNM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…