Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah canım benim teşekkür ederim :)

Hadi hayırlısı inşallah yaaa ne zaman test yapmayi düşünüyorsun :)
Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahya allah tamamina erdirsin sag salim kucaginada al ins cnim bnim cok sevindim senin icin kiz sehir disina cikmak sana iyi geliyo soyleyim sanabu arada sen geldin yine senlendi buralar

Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahya allah tamamina erdirsin sag salim kucaginada al ins cnim bnim cok sevindim senin icin kiz sehir disina cikmak sana iyi geliyo soyleyim sanabu arada sen geldin yine senlendi buralar

Teşekkür ederim idicim inşallah bu sefer nasip olur yaa :)
Darısı tez zamanda senin ve isteyen herkesin basina inşallah :)
Bilmiyorum belki de sehir dışına cikinca aklima pek gelmiyo stres yapmıyorum ondanda olabilir:))

Bu arada brn yokken de burdaydiniz saolun :))

Evet dün akşam geldi canım.
İşte bu yüzden hemen bat günü test yapmak istemiyorum.

Nasip değilmiş demekki bu ay biliyorum cok zor ama sabır biraz daha bak benim 1 yılı geçti yasasiklarimda zordu...suan içinse hala belirsiz tek carem sabretmek...
Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ..

canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.

canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.

Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah

Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorum cumayi bekliyorum bakalim nasip artık

Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah

Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorum cumayi bekliyorum bakalim nasip artık

uhibbuke günaydın hamilesinnn canım.. çok sevindim ya maşallahh Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir hamilelik olur da kucağına da alırsın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…