- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
Nasip olduktan sonra bi kere ile de olur biliyorsun derin :) insallah seninkide ummadığın bu ayda sevindirir seni :)
GGeçmiş olsun canim bi sorun cikmamasina sevindim insallah dediğin gibi hsg sonrasi bekletmeden gelir mujden :)
Tesekkur ederim kromozomdarisi tez zamanda seninde basina insallah :)
Sat a göre 7+1 im :) ama kese cok minikti zor göründü beklmedeyiz suan bakaljm hayırlısı :)
Su 10 günü bi atlatip kalp atışını duysam tamamen inanacam sanırım :)
Insallah yaaa :)HADİ HAYIRLISI CNM BNM :)
İnşallah canım benim teşekkür ederim :)
Insallah yaaa :)
Sen nnasılsın bakalim miniginle nasıl geçiyor zaman :)
Deriinnnn inşallah adet olmamissindir :)
Tatlım henüz olmadım. Su gibi akıntım var. Göğüs ağrım devam ediyor.
Hadi hayırlısı inşallah yaaa ne zaman test yapmayi düşünüyorsun :)
Acele etmicem canım. Belki gecikerek gelir diye.
Eğer olmazsam pazartesi yapayım diyorum :)
Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahyaHadi hayırlısı inşallah yaaa ne zaman test yapmayi düşünüyorsun :)
Ins vardir cnim seninde allahim isteyen herkese versin aratmasin insAcele etmicem canım. Belki gecikerek gelir diye.
Eğer olmazsam pazartesi yapayım diyorum :)
Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahyaallah tamamina erdirsin sag salim kucaginada al ins cnim bnim cok sevindim senin icin kiz sehir disina cikmak sana iyi geliyo soyleyim sana bu arada sen geldin yine senlendi buralar
Bat 24 Ekim
Bekletmeden mi geldi yanii
Hakkında hayırlısı olsun insallah.derin vardır bunda da bi hikmet
Evet dün akşam geldi canım.
İşte bu yüzden hemen bat günü test yapmak istemiyorum.
Evet dün akşam geldi canım.
İşte bu yüzden hemen bat günü test yapmak istemiyorum.
Nasip değilmiş demekki bu aybiliyorum cok zor ama sabır biraz daha bak benim 1 yılı geçti yasasiklarimda zordu...suan içinse hala belirsiz tek carem sabretmek...
Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ..
Bi de zaten adet olucaksan bat in gecikmemesi iyi bence hem bir an önce yeni aya başlamış olursun hem de daha fazla ümitlenip sonunda üzülmemis olursun
canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.Hadi hakkında hayırlısı olsun idicim insallah kafan bayaga rahatlar :)
Veee guncelledigimiz son bat in olur :)
Nasipte yine aynisi varmış iyi haberlerle döndüm cemre inşallah sonu da iyi olur :)
Darısı tez zamanda hepinize inşallah :)
Çok haklısın canım amin. Benim de 6 ay dolmuş oldu tatlım.
canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.
Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah
Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorumcumayi bekliyorum bakalim nasip artık