Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Nasip olduktan sonra bi kere ile de olur biliyorsun derin :) insallah seninkide ummadığın bu ayda sevindirir seni :)

GGeçmiş olsun canim bi sorun cikmamasina sevindim insallah dediğin gibi hsg sonrasi bekletmeden gelir mujden :)

Tesekkur ederim kromozom :KK66: darisi tez zamanda seninde basina insallah :)

Sat a göre 7+1 im :) ama kese cok minikti zor göründü beklmedeyiz suan bakaljm hayırlısı :)
Su 10 günü bi atlatip kalp atışını duysam tamamen inanacam sanırım :)

İnşallah canım benim teşekkür ederim :)

Hadi hayırlısı inşallah yaaa ne zaman test yapmayi düşünüyorsun :)
Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahya:nazar: allah tamamina erdirsin sag salim kucaginada al ins cnim bnim cok sevindim senin icin kiz sehir disina cikmak sana iyi geliyo soyleyim sana:KK12:bu arada sen geldin yine senlendi buralar:KK70:

Oooo uhubbikecim gelmissin yine mujdeli haberlerle masallahya:nazar: allah tamamina erdirsin sag salim kucaginada al ins cnim bnim cok sevindim senin icin kiz sehir disina cikmak sana iyi geliyo soyleyim sana:KK12:bu arada sen geldin yine senlendi buralar:KK70:

Teşekkür ederim idicim inşallah bu sefer nasip olur yaa :)
Darısı tez zamanda senin ve isteyen herkesin basina inşallah :)
Bilmiyorum belki de sehir dışına cikinca aklima pek gelmiyo stres yapmıyorum ondanda olabilir:))

Bu arada brn yokken de burdaydiniz saolun :))

Evet dün akşam geldi canım.
İşte bu yüzden hemen bat günü test yapmak istemiyorum.

Nasip değilmiş demekki bu ay :KK43: biliyorum cok zor ama sabır biraz daha bak benim 1 yılı geçti yasasiklarimda zordu...suan içinse hala belirsiz tek carem sabretmek...
Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ..

Hadi hakkında hayırlısı olsun idicim insallah kafan bayaga rahatlar :)
Veee guncelledigimiz son bat in olur :)

Nasipte yine aynisi varmış iyi haberlerle döndüm cemre inşallah sonu da iyi olur :)
Darısı tez zamanda hepinize inşallah :)
canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.

canim yine dogru tahmin ettim:) cok sevindim. tebrik ederim. hayirlisi olsun . saglikla olsun canim bnm.

Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah

Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorum :KK43: cumayi bekliyorum bakalim nasip artık

Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah

Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorum :KK43: cumayi bekliyorum bakalim nasip artık
:KK25:
uhibbuke günaydın hamilesinnn canım.. çok sevindim ya maşallahh Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir hamilelik olur da kucağına da alırsın ....

X